Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130

Ενας χρονος φευγει και σας ευχομαστε καλη χρονια και ενα 14' καλυτερο απο το 13'.
Ευχαριστουμε οσους μας επισκεφτηκατε τον προηγουμενο χρονο, τα προηγουμενα χρονια και όσους μας κρατησατε παρεα εδω ;)

Το studio οπως καθε χρονο αμεσως την αλλαγη του νεου χρονου θα λειτουργησει κανονικα με ωρα εναρξης απο τις 01:00 εως αργα το πρωι.
στην πρωτοχρονιατικη μας βαρδια στο studio θα βρειτε τις Πωλίνα - Βέρα - Μαρίνα και την Κέλλυ στην υποδοχη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τις καλυτερες ευχες μας ειδικα σε ολους οσους αυτη την ιδιαιτερη και μοναδικη μερα θα βρισκονται για λογους εργασιας μακρυα απο τις οικογενειες τους και τα αγαπημενα τους προσωπα :-
Στις 4 κοπελες του studio, στον Bασιλη τον barman μας, στην Ελενα την καθαριστρια μας, στον Παναγιωτη τον security μας, αλλα και σε ολους οσους θα πρεπει να βρισκονται στο ποστο τους σε καποιο εστιατοριο, καποιο bar, καποιο ξενοδοχειο, καποιο περιπτερο, καποια δημοσια υπηρεσια, καποιο ταξι κτλ

* Υγεια και μονο υγεια πανω απο ολα σε ολους σας, ολα τα αλλα τα βρισκουμε  ;)

Πολλά φιλιά, υγεία και κάθε χαρά σε όλες και όλους στο Φ104 και ένα παραπάνω στην μοναδική Αντζελα.
Κάθε χαρά και επιτυχία και κάθε χρόνο και ένα πάτωμα παραπάνω...!!!!

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
η ελενη η αιγυπτια που βρισκεται

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι original Πολωνεζες ομως στα studio τουλαχιστον, ειναι μετρημενες στα δακτυλα, σε αντιθεση με τις "γειτονισες"..

Εκτος απο την Αννετα μονο η Αφροδιτη, Αγνη και η Μελινα (ΕλληνοΠολωνεζα) μου εχονται αυτη την στιγμη στο μυαλο........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Καλή Χρονιά ινδιάνε....πες αν υπάρχουν Πολωνέζες αυτόν τον καιρό στα στούντιο. :thumbsup:

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Καλή Χρονιά ινδιάνε....πες αν υπάρχουν Πολωνέζες αυτόν τον καιρό στα στούντιο. :thumbsup:

Καλη χρονια σε ολους με υγεια!

Ετσι στα γρηγορα μου ερχονται Αννιτα - Αφροδιτη - Βικυ στο Studio 12 στη Λυκοβρυση και η Αγνη στο Τατοιου 58 στη Μεταμορφωση!

Ολες υπεροχες!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Ετσι στα γρηγορα μου ερχονται Αννιτα - Αφροδιτη - Βικυ στο Studio 12 στη Λυκοβρυση και η Αγνη στο Τατοιου 58 στη Μεταμορφωση!

Ολες υπεροχες!!!
+ Βικτωρια στην Γερμανικη αλυσιδα.
:rockon: :rockon: :rockon:

Γυναικαρα και super υπηρεσίες.
Αυτό τον καιρό λείπει διακοπές.
Εν αναμονη....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
+ Βικτωρια στην Γερμανικη αλυσιδα.
:rockon: :rockon: :rockon:

Γυναικαρα και super υπηρεσίες.
Αυτό τον καιρό λείπει διακοπές.
Εν αναμονη....

Ευχαριστώ παιδιά......με έπιασε μια "λαχτάρα" για μωρά από Πολωνία......... :tits2:

Ολες υπεροχες!!!
:rockon:

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11

Συμφωνω απολυτως!!! Αλλωστε ολοι θελουμε τον "Βαζεχα" μας!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις απο την προσφατη λαχταρα σου!!! :knockinb: :knockinb:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ψάχνοντας την Ελένη την Κοσσοβάρα από την κυρά Γιάννα, πέρασα από τα 3 4άρια. Δυστυχώς δεν την βρήκα σε αυτά που ξέρω ότι είναι συνήθως. Απογευματινή βάρδια σήμερα.

Κασσάνδρας 4α: Μαντόνα, η Ελληνίδα υπερμιλφάρα. Το ελεύθερο στοματικό στα 80.

Κασσάνδρας 4β: Άννα και Αννίτα. Απαράδεκτη εμφάνιση για στουντιοκόριτσα. Ούτε για την πιάτσα της πλατείας Βάθη δεν έκαναν.

Κασσάνδρας 4γ: Λαουρίτα, πολύ μέτριο πρόσωπο, καλό αδύνατο σωματάκι. Εδώ το ελεύθερο στοματικό στα 50, από την ευγενέστατη υπηρεσία.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ψάχνοντας την Ελένη την Κοσσοβάρα από την κυρά Γιάννα, πέρασα από τα 3 4άρια. Δυστυχώς δεν την βρήκα σε αυτά που ξέρω ότι είναι συνήθως. Απογευματινή βάρδια σήμερα.
ευγενέστατη υπηρεσία.

Πολύ καλή η μικρή....ναι δεν εργαζόταν......έχω περάσει άψογα μαζί της (έχω κριτική)...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πολύ καλή η μικρή....ναι δεν είναι εργαζόταν......έχω περάσει άψογα μαζί της (έχω κριτική)...

Στη Γιάννα την είχα γαμήσει πάνω σε ντιβανοκασέλα με στρώμα...πολύ καλτ γαμήσι, αλλά η Ελενίτσα είχε δώσει ρέστα ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η Λάουρα από Τατοίου58 company ξέρουμε πότε και αν θα γυρίσει στις πορνο-επάλξεις?? πολύ καλή κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα μαζί της...αλλά εξαφανίστηκε... :dunno: :dunno:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Η Λάουρα από Τατοίου58 company ξέρουμε πότε και αν θα γυρίσει στις πορνο-επάλξεις?? πολύ καλή κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα μαζί της...αλλά εξαφανίστηκε... :dunno: :dunno:
περιμενε τις προφητειες καμια δεν χανεται

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Μία mini τσάρκα για να ξεκινήσει καλά η χρονιά...

Ισμήνης 2:Τζένη,η ξανθιά καλλονή με το όμορφο σώμα και πρόσωπο.Οι φωτογραφίες που είναι καταχωρημένες την αντιπροσωπεύουν αρκετά.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα ροζ sexy φόρεμα...Ήμουν σε δίλημμα αν θα περάσω ή όχι και τελικά το άφησα για άλλη φορά...Περιμένανε και άλλοι δύο συναγωνιστές οπότε την έκανα...

Μπουζιάνη 2:Στο πρόγραμμα έγραφε για τη Λάουρα το πρωί...Αλλά Λάουρα πουθενά!  :dunno:Μόλις κοίταξα ότι την έχουν βγάλει από το πρόγραμμα και έχει μόνο την απογευματινή βάρδια την Αλεξία!

Συγγρού 144:Μαρίνα,η μελαχρινή νεαρή που εργαζόταν μέχρι το καλοκαίρι στο Φυλής 104!Ήμουν στο τσακ για να περάσω αλλά κάτι με κράτησε...

Τριγγέτα 3:Πάμελα,ξανθιά εντυπωσιακή Σέρβα με πλούσιο στήθος και ωραίο σώμα.Εμφανίστηκε με ένα μαύρο sexy κορμάκι που της πήγαινε αρκετά.

Κηφισοού 30:Ξένια,ξανθιά κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο,καλλίγραμμο σώμα και sexy σαλονάρισμα...Ακολούθησε κατάθεση για να ξεκινήσει καλά η χρονιά...Έτσι και έγινε!Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί....  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom