Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (2 μέλη και 99 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με αδικείς   :grin:
Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις επισταμενα τις ενημερώσεις μου.
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:grin: :grin: :grin: :grin:
Και από τα τρία μαγαζια σας που ανεφερες εχω περασει κατα καιρούς.
Στο 204 μαλιστα συνευερεθηκα με την Τζουλισ με άριστες εντυπωσεις.
Θσυμασιο μαγαζι.

Όπως επίσης και του Καματερου.
Ειχα παει στην πρώτη ημέρα λειτουργειας.

Στο ΗΠ37 πηγα την περασμένη εβδομάδα να δω την Αισα.
Απλα δεν εγραψα ενημερωση.

Αν εγραφα ενημετωση σε καθε μου τσαρκα θα ειχα τα τριπλα ποστ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι........ ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κι εγώ εύχομαι ότι καλύτερο για το 2014!

Να εισαι καλα, Οτι καλυτερο και για εσενα.

Το ξέρω και εκτιμούμε την τεράστια προσπάθεια απλά να μην παραπονεθούμε και λίγο  :grin: άλλωστε εχθρός του καλύτερου είναι το τέλειο καλά να περνάτε και πάντα τέτοιες τσάρκες και ακόμα μεγαλύτερες με το 2014 :grin:.
Ευχαριστω πολυ, πολλες ευχες και απο μερους μου.

Με την ευκαιρια, σημερα ισως να παω στο Καματερο για τα "ματια¨της Ρεββέκας.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Agapes mou kalimera !!! Thelo na sas evhitho KALI HRONIA !!!! Kai gia na mpoume me to deksi sto 2014..... ellate na sas voithiso na ksekinisi KALA o kenourios hronos  ;) :knockinb:  Simera mehri ora 17:00 ka avrio 09:30 - 17:00 sto studio "STAR"  :-*  Polla kavta filia  :-* :-* :-* I LAIMA SAS  :tits: :)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Πέρασα προχθές από Αριστοτέλους 5 - στο 6 απέναντι είχε Λίλλυ,δεν ήξερα τι παίζει από υπηρεσίες και δεεενννν......Στο 5 είχε τις κοπέλες που αναφέρει παραπάνω ο συναγωνιστής CHEYENNE, με την μόνη διαφορά ότι η Δανάη είναι Μολδαβέζα και δεν κρύβω ότι μου άρεσε σαν σύνολο (πετιτ).Αυτό που με χάλασε και την έκανα,ήταν η στάση της τσατσάς,όταν κάποια στιγμή μαζευτίκαμε 2-3 άτομα στο σαλόνι και χτυπούσε επανηλλημένα την πόρτα στην Δανάη για να βγει από το δωμάτιο..Άμα είναι στο δεκάλεπτο να βαράμε τις πόρτες και στα γαμημένα τα στούντιο....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πέρασα προχθές από Αριστοτέλους 5 - στο 6 απέναντι είχε Λίλλυ,δεν ήξερα τι παίζει από υπηρεσίες και δεεενννν......Στο 5 είχε τις κοπέλες που αναφέρει παραπάνω ο συναγωνιστής CHEYENNE, με την μόνη διαφορά ότι η Δανάη είναι Μολδαβέζα και δεν κρύβω ότι μου άρεσε σαν σύνολο (πετιτ).Αυτό που με χάλασε και την έκανα,ήταν η στάση της τσατσάς,όταν κάποια στιγμή μαζευτίκαμε 2-3 άτομα στο σαλόνι και χτυπούσε επανηλλημένα την πόρτα στην Δανάη για να βγει από το δωμάτιο..Άμα είναι στο δεκάλεπτο να βαράμε τις πόρτες και στα γαμημένα τα στούντιο....
Η υπηρεσια μου την συστησε ναν Βουλγαρα  :dunno:
Μαλιστα εξω απο το studio ειχε ενα smart με Βουλγαρικές πινακίδες.  :think:

βαβαια μικρη σημασια εχει η καταγωγη της κοπελς.
Οπως εχει πει και η Αμαντα :

"Το μουνι δεν εχει εθνικοτητα".........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η υπηρεσια μου την συστησε ναν Βουλγαρα  :dunno:
Μαλιστα εξω απο το studio ειχε ενα smart με Βουλγαρικές πινακίδες.  :think:

βαβαια μικρη σημασια εχει η καταγωγη της κοπελς.
Οπως εχει πει και η Αμαντα :

"Το μουνι δεν εχει εθνικοτητα".........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ινδιάνε......τα Smart με Βουλγάρικες πινακίδες,είναι γνωστή "νομότυπη-λαμογιά"......ρίξε μια ματιά Φυλής...και όχι μόνο....πολλές του χώρου έχουν..... :thumbsup:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κυριακη βραδυ εκανα πολυ επιλεκτικη βολτιστα  με συνοδοιπορους τον px75 και Mpouzoklidos επισκευτηκαμε:

Βριλησσου 55. Πηγαμε να ευχηθουμε τa χρονια πολλα στην Εμιλυ.  :grin:

Studio Fever στο Καματερο : Ειδα για πρωτη φορα την Ρεβεκα.Ειναι μια γλυκια καθημερινη κοπελα, με καλο σωμα, μικρο σχετικα στηθος και συμπαθητικο προσωπο, ομως δεν μου εβγαλε το sex apeal και την τσαχπινια που χρειαζεται για να περασω στα ενδοτερα...
Τι να πω, ισως σε αλλους να το βγαζει. :dunno:

Τατοιου 58 : Ευχες στην πρωην συζυγον μου Ναταλι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κωνσταντινουπολεως 94 : Οπου συνευρεθηκα με την νεαρα μικροκαμωμενη Τζενη, με αρκετα καλες εντυπωσεις.  :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ινδιάνε......τα Smart με Βουλγάρικες πινακίδες,είναι γνωστή "νομότυπη-λαμογιά"......ρίξε μια ματιά Φυλής...και όχι μόνο....πολλές του χώρου έχουν..... :thumbsup:
Δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.
Ετσι και αλλοιως η εθνικοτητα των κοριτσιων ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.
Ετσι και αλλοιως η εθνικοτητα των κοριτσιων ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Το ίδιο και εμένα.....όπως έχεις καταλάβει,απλά ήθελα να πω ότι ένα "Βουλγάρικο Smart"......δεν δείχνει την Εθνικότητα της κορασίδας..... :thumbsup:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Καιρο σκεφτομαι να γραψω κριτικη για την Alice απο Ιεροφαντων 9, αλλα δεν το κανω γιατι δε θελω σε καμια περιπτωση να κανω ζημια στην κοπελα... οποτε θα γραψω εδω λιγα λογια, και οποιος το δει, το ειδε!!

Εμφανισιακα ειναι χαλια! απεριποιητη οδοντοστοιχια, εχει παχυνει αρκετα και εχει ατσουμπαλο σωμα, και το βυζι ειναι πεσμενο! Καμια σχεση με τις φωτος!! Επισης απο προσωπο δε λεει και πολλα!! Δε θελω να φανω κακος, αλλα ακομα και στο μεταξουργειο βρισκεις πιο ομορφες (Σε προσωπο τουλαχιστον).

Στα θετικα βεβαια ειναι η ανεση χρονου, η καλη της συμπεριφορα, η καλη της πιπα, η καλη της διαθεση, και δεκτικη σε οτι της ζητησης!! Α, και φυσικα καθαρη...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Καιρο σκεφτομαι να γραψω κριτικη για την Alice απο Ιεροφαντων 9, αλλα δεν το κανω γιατι δε θελω σε καμια περιπτωση να κανω ζημια στην κοπελα... οποτε θα γραψω εδω λιγα λογια, και οποιος το δει, το ειδε!!

Εμφανισιακα ειναι χαλια! απεριποιητη οδοντοστοιχια, εχει παχυνει αρκετα και εχει ατσουμπαλο σωμα, και το βυζι ειναι πεσμενο! Καμια σχεση με τις φωτος!! Επισης απο προσωπο δε λεει και πολλα!! Δε θελω να φανω κακος, αλλα ακομα και στο μεταξουργειο βρισκεις πιο ομορφες (Σε προσωπο τουλαχιστον).

Στα θετικα βεβαια ειναι η ανεση χρονου, η καλη της συμπεριφορα, η καλη της πιπα, η καλη της διαθεση, και δεκτικη σε οτι της ζητησης!! Α, και φυσικα καθαρη...
δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν θα κάνεις καλό ή κακκό στην κοπέλα....το θέμα είναι να "σώσεις" τους συναγωνιστές από τις φόλες και τις κακκές επαγγελαμτίες....εκείνη δεν ντρέπεται να βγαίνει στο...κουρμπέτι και να ζητάει 50 ευρώ??? την είδα κ γω πρόσφατα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...ούτε λόγος φυσικά να περάσω στα ενδώτερα μαζί της....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ηταν στο δρομο μου και περασα σημερα απο το στουντιο Φ104, αλλα ημουνα ατυχος, γιατι ειδα μονο τις δυο εργαζομενες, απο τις τεσσερις της βαρδιας, καθοτι ηταν πανω στην ωρα της αλλαγης(γυρω στις 23.00 μ.μ).

Ειδα την Βερα και την Μαρινα, οπως μου τις παρουσιασε μια κοπελα, που πριν ενα πενταλεπτο στο θρεντ του 104, εδω στο  σαιτ, εμαθα οτι ηταν η Κελλυ.

Ωραιες παρουσιες και οι τρεις κοπελες...αλλα εφυγα καθοτι εχω κατα νου να περασω σε κανονικη βραδια στο 104, μιας και σημερα περασα απο σποντα(αλλου ειχα το μυαλο μου)αλλα και ημουν ατυχος, που επεσα σε ωρα αλλαγης και ηταν μονο οι δυο κοπελες.

Χαιρετω και καλη Χρονια, σε ολους τους συναγωνιστες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
διδασκαλε το τελευταιο διαστημα σε βλεπω πολυ μαχημο,ανεβασε ενημερωση και για μπουρδελα  :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
διδασκαλε το τελευταιο διαστημα σε βλεπω πολυ μαχημο,ανεβασε ενημερωση και για μπουρδελα  :rockon:

Σε λιγο ρε....να παρω ανασα, γιατι τα εδωσα να τα γευτει στην Αλιονα και με ξεκαυλωσε η Ελενη η Αιγυπτια......

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν θα κάνεις καλό ή κακκό στην κοπέλα....το θέμα είναι να "σώσεις" τους συναγωνιστές από τις φόλες και τις κακκές επαγγελαμτίες....εκείνη δεν ντρέπεται να βγαίνει στο...κουρμπέτι και να ζητάει 50 ευρώ??? την είδα κ γω πρόσφατα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...ούτε λόγος φυσικά να περάσω στα ενδώτερα μαζί της....

εχεις απολυτο δικιο... απλα επειδη ο λογος που δε μου αρεσε ηταν καθαρα εμφανισιακος, και η εμφανιση ειναι θεμα γουστου... γι' αυτο προτιμω να μη γραψω... απλα γενικοτερα πρεπει να προσεχουμε αρκετα στο σαλοναρισμα, και να ψηλιαζομαστε οτι κατι τρεχει οταν αυτο ειναι συντομο, σε σκοταδι, κλπ κλπ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καλη χρονια σε ολους τους συναγωνιστες και στις υπεροχες τσαπερδονες μας :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Ενας χρονος φευγει και σας ευχομαστε καλη χρονια και ενα 14' καλυτερο απο το 13'.
Ευχαριστουμε οσους μας επισκεφτηκατε τον προηγουμενο χρονο, τα προηγουμενα χρονια και όσους μας κρατησατε παρεα εδω ;)

Το studio οπως καθε χρονο αμεσως την αλλαγη του νεου χρονου θα λειτουργησει κανονικα με ωρα εναρξης απο τις 01:00 εως αργα το πρωι.
στην πρωτοχρονιατικη μας βαρδια στο studio θα βρειτε τις Πωλίνα - Βέρα - Μαρίνα και την Κέλλυ στην υποδοχη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Τις καλυτερες ευχες μας ειδικα σε ολους οσους αυτη την ιδιαιτερη και μοναδικη μερα θα βρισκονται για λογους εργασιας μακρυα απο τις οικογενειες τους και τα αγαπημενα τους προσωπα :-
Στις 4 κοπελες του studio, στον Bασιλη τον barman μας, στην Ελενα την καθαριστρια μας, στον Παναγιωτη τον security μας, αλλα και σε ολους οσους θα πρεπει να βρισκονται στο ποστο τους σε καποιο εστιατοριο, καποιο bar, καποιο ξενοδοχειο, καποιο περιπτερο, καποια δημοσια υπηρεσια, καποιο ταξι κτλ

* Υγεια και μονο υγεια πανω απο ολα σε ολους σας, ολα τα αλλα τα βρισκουμε  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom