Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (1 μέλη και 76 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Πτεραρχε μου, με συγχωρεις για την αυθαδεια χρονιαρες μερες, αλλα το F16 Fighting Falcon δεν εχει συγκυβερνητη.
Εκτος εαν, ο bk1981, καθοταν στα γονατα σου. :grin: :grin: :grin:
Χρονια Πολλα σε ολη την παρεα.....

Καμιά απολύτως αυθάδεια συναγωνιστή Τόνι  :)  η αναφορά στη θέση του συγκυβερνήτη είναι απλά ποιητική αδεία!
Από την πρώτη κιόλας μέρα που αγόρασα το μηχανάκι (κάποια χρόνια πριν) το βάφτισα F16.
Και τώρα πια όταν βγαίνουμε τσάρκα παρέα με κάποιο απ' τα παιδιά, γράφω "στη θέση του συγκυβερνήτη κλπ"
Τι να γράψω; Ότι καθόταν πάνω στο φτερό; Δε γίνεται, θα πέσει  :2funny: :2funny: :2funny:
Να αλλάξει όνομα το όχημα, δεν παίζει με την καμία!

Χρόνια Πολλά! Καλές γιορτές!

Χρόνια Πολλά,Σμήναρχε.... :thumbsup:

Χρόνια Πολλά Magic Billy!!! Καλές γιορτές φιλαράκι  :happy:

τα σεβη μου σμηναρχε.λιγα λογια και απο μενα για την πτηση...
παολα και καρολ ωραιες γκομενες ασχημο σαλοναρισμα.στο αριστοτ. 5 ανθυπομετριες σε καμια περιπτωση δεν δινεις 50αρι.στο θησ40 το τσιγγανοειδες για μεταξι ειναι μια χαρα για στουντιο δεν κανει.εφη κορμαρα και  δυναμη στο δωματιο.θησ35 αλισα το μελαχρινο καβλοπιπινο μ εβαλε σε σκεψεις.
ειχα την τυχη να γνωρισω χθες βραδυ τους τσεγιεν,γουμανχολικ,πχ και τον τιτανομεγιστοτεραστιο λαγο :rockon:

Γίγαντα μου το παρατήρησα αμέσως, ότι αναστατώθηκες μόλις βγήκε η Έφη στο σαλόνι  :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γίγαντα μου το παρατήρησα αμέσως, ότι αναστατώθηκες μόλις βγήκε η Έφη στο σαλόνι  :cheesy:
Η οποία στο δωμάτιο ηταν αντάξια των προσδοκιών.
Πoλλα και καλά πορκαταρκτικα, ποιοτικο στοματικο, με καλη συμμετοχη στο sex.

ΥΓ: Σμηναρχε χαρηκα πολυ που σε ειδα.  :rockon:
bk επιτελους γνωριστηκαμε.  :cheesy:

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Καμιά απολύτως αυθάδεια συναγωνιστή Τόνι  :)  η αναφορά στη θέση του συγκυβερνήτη είναι απλά ποιητική αδεία!
Από την πρώτη κιόλας μέρα που αγόρασα το μηχανάκι (κάποια χρόνια πριν) το βάφτισα F16.
Και τώρα πια όταν βγαίνουμε τσάρκα παρέα με κάποιο απ' τα παιδιά, γράφω "στη θέση του συγκυβερνήτη κλπ"
Τι να γράψω; Ότι καθόταν πάνω στο φτερό; Δε γίνεται, θα πέσει  :2funny: :2funny: :2funny:
Να αλλάξει όνομα το όχημα, δεν παίζει με την καμία!

Χρόνια Πολλά! Καλές γιορτές!

Χρόνια Πολλά Magic Billy!!! Καλές γιορτές φιλαράκι  :happy:

Γίγαντα μου το παρατήρησα αμέσως, ότι αναστατώθηκες μόλις βγήκε η Έφη στο σαλόνι  
Η κολαση του Δαντη σμηναρχε Mathew!!! Δυστυχως λειπει για τις γιορτες  :headbang:

Συνημμένα

• 04.jpg
    04.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 47

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - απογευμα - Σαμανθα + Αλεξια. βραδυ - Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Η οποία στο δωμάτιο ηταν αντάξια των προσδοκιών.
Πoλλα και καλά πορκαταρκτικα, ποιοτικο στοματικο, με καλη συμμετοχη στο sex.

ΥΓ: Σμηναρχε χαρηκα πολυ που σε ειδα.  :rockon:
bk επιτελους γνωριστηκαμε.  :cheesy:
ινδιανε η εφη τα σπαει στο δωματιο,την εχω παρει πολλες φορες και παντα φευγω ικανοποιημενος.
επιτελους γνωριστηκαμε αλλα να το ξερεις οταν κυκλοφορεις με τον λαγο σου κλεβει την δοξα,ειναι μεγαλη μορφη :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καλαμέρα άρχοντά μου...΄χαρηκα για τη γνωριμία...αυτή η Αλίσια πολύ καλή περίπτωση χθες...στο τσακ και εγώ κρατήθηκα....αλλά θα ενδώσω... :sunglasses: :sunglasses:
σε καβλωσε και σενα ρε μπαγασα :cum:εχει ολα τα προσοντα για να προκοψει το μονο που πρεπει να κανει ειναι να ιδρωσει την φανελα,αν το κανει θα κονομησει

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
μοναχικη εξορμηση προς καλιθεα μερια
θησεως 40 αννα μαρια στο κλιμα των ημερων ντυμενη αγιος βασιλης μου εβαλε λιγο σαμπανια
να γιορτασουμε ειναι το λιμανι μας η αννα μαρια στα του αγωνα τα γνωστα πιπα μακρας διαρκειας
μου περασε σπατουλα με τη γλωσσα της ολο το κορμι και το κερασακι στο τελος αυτος ο πατος λουκουμι ειναι

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ΥΓ: Σμηναρχε χαρηκα πολυ που σε ειδα.  :rockon:
bk επιτελους γνωριστηκαμε.  :cheesy:

Ινδιάνε μου ήταν στ' αλήθεια μια μαγική συνάντηση γιατί "τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις"  ;)

Η κολαση του Δαντη σμηναρχε Mathew!!! Δυστυχως λειπει για τις γιορτες  :headbang:

Σύντομα θα τελειώσουν και οι γιορτές Μανώλη (Χρόνια Πολλά για προχθές!!!) και όποιες λείπουν, θα επιστρέψουν κι αυτές  :)

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1

Σύντομα θα τελειώσουν και οι γιορτές Μανώλη (Χρόνια Πολλά για προχθές!!!) και όποιες λείπουν, θα επιστρέψουν κι αυτές  :)

[/quote] Thanks για τις ευχες σου!!! Φοβερη η κριτικη σου για αυτην την καυλα!!! Στο A.F.  ;) Οπως τα λες! ΚΟΛΑΣΗ !!!  Με το καλο να επιστρεψει συντομα η υπερκαυλα :pipa1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Χθεσινή μίνι τσάρκα μεταξύ βροχής και μπυροποσίας με cheyenne, px75 και don giovanni...

Κασσάνδρας8Γ: Αλεξάνδρα: Ξανθιά, μεσαίου αναστήματος, με πολύ γλυκό πρόσωπο, φυσικό 3.5άρι στήθος που βγάζει μάτια και είναι το μεγάλο της όπλο, ωραίο σώμα με καμπύλες κια αξιόλογη περιφέρεια. Γνωστή και από το πέρασμά της από το Φ104 με τη διαφορά ότι έχει αδυνατίσει και είναι μια κούκλα. Ο don giovanni δεν αντιστάθηκε και αμάρτησε...μέρες που είναι... Μαρίνα: O,τι και να πεις για αυτό το κορίτσι είναι λίγο. Μελαχροινή, με ενισχυμένο στήθος 3άρι, κορμάρα γυμνασμένη και περιφέρεια στητή και σκληρή, είναι απίστευτη η αλλαγή της από την εποχή που δούλευε στο 104...όσες φεύγουν από κει τι παθαίνουν??? :84: :84:

Κασσάνδρας3(κάτω): Βάλια:Νταρντάνα καστανόξανθη πλέον, με ενισχυμένο στήθος 2.5άρι, χωρίς όμως να κένει...μπαμ, γλυκό πρόσωπο και σώμα με καμπύλες στα σωστά σημεία....Με έβαλε σε σκέψεις μιας και οι αλλαγές είναι εμφανείς και επί τα βελτίω...γνωστή και ως Ρωξάννη από το πέρασμά της στο RIP AMNEZIA

Κασσάνδρας6:Zέτα: Ξανθιά, ψηλή, με ενισχυμένο στήθος και ωραίο κορμί και περιφέρεια. Γλυκό πρόσωπο και νάζι  στο σαλόνι. Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η επιστήμη στον τομέα της αλλαγής φύλου.

Κασσάνδρας4γ: Kλειστό...

Κασσάνδρας 4β: Η Κοσσοβάρα :84: Έλενα, μελαχροινή, με μέτρια φάτσα, ωραίο κορμί, φυσικό στήθος και αξιόλογη περιφέρεια. Έχει κάνει και πέρασμα και από το μασατζίδικο της Γιάννας. Την τίμησε ο billy13 προ μηνός με καλές εντυπώσεις. Μαρία: Koντό, αδύνατο, καχεκτικό τσιγγανοειδές, σκουρόχρωμο, χωρίς κάτι να με πείθει για να δώσω 50 ευρώ...

Κασσάνδρας4α:Μαντόννα: Tα λόγια είναι περιττά... :wanker: :wanker: Σε μάυρο fishnet, στήθος ενισχυμένο 4άρι, γλυκό πρόσωπο, κορμί λαμπάδα και περιφέρεια σούπερ. όπως σωστά ανέφερε ο don giovanni είναι η Ελληνίδα jenna jameson....

Kων/πόλεως 92: Δήμητρα: Mελαχροινή milf, με σγουρό μαλλί, αδύνατη και ντροπαλή, κάτι που μου άρεσε εμένα, σε αντίθεση με το παρτσακλό τη Σύλβια που προσπάθησε να μας καυλαντίσει πιάνοντάς μας παντού...Πιπίνι, μικροκαμωμένο, καστανόξανθο, με φυσικό στήθος...

Κων/πόλεως 92Α:Τζένη: Δε χρειάζονται συστάσεις...Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, φυσικό στήθος καλοσχηματισμένο και περιφέρεια που κολάζει...

Κων/πόλεως 80: Μιχαέλλα: Ένα ακόμα εξόριστο κορίτσι του Αμνίζια, με ωραίο κορμί, φυσικό στήθος 3άρι που είναι σούπερ και καμπυλωτή περιφέρεια....

Σπ.Πάτση 40: Eλπίδα: Πλέον καστανή, με γλυκό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμί, με φυσικό στήθος και καλή περιφέρεια.

Ιεροφαντών9: Alice: Μελαχροινή μέτρια παρουσία, με αρκετά παραπανίσια κιλά παντού και το μεγάλο της όπλο το φυσικό της στήθος. Αναστασία:Πιο αδύνατη από τη συνάδελφό της, με στητό στήθος, καλή περιφέρεια με λίγη χαλάρωση όμως και ευγενική στο σαλόνι....

Φραντζή47: H μελαχροινή καλλονή η Άννα, εμφανίσθηκε με μπουρνούζι το οποίο το άνοιξε και έπαθα εγκεφαλικό... :84: :84: έχει ομορφύνει και άλλο(και όμως γίνεται...) έχει ωραίες καμπύλες και πραγματικά αν δεν είχε 3 δωμάτια αναμονή θα το φυτιλιάζα again to 50άρι...φεύγει στης 28 του μηνός για μια εβδομάδα....

Τριγγέτα3: H Κατερίνα γνωστή και ως kinky...με ακόμα νωπές τις αναμνήσεις από την προχθεσινή μας συνάντηση, εκμεταλλευτήκαμε την σχετική ησυχία και μιλήσαμε εγκάρδια στο σαλόνι. Μελαχροινή νταρντάνα, με σφιχτό όμως κορμί, ενισχυμένο στήθος 4άρι με άριστη δουλειά, ωραία περιφέρεια που γεννάει "γούστα"...για μένα ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα στη στουντιακή Αθήνα....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κων/πόλεως 80: Μιχαέλλα: Ένα ακόμα εξόριστο κορίτσι του Αμνίζια, με ωραίο κορμί, φυσικό στήθος 3άρι που είναι σούπερ και καμπυλωτή περιφέρεια....
Μια μικρη διορθωση στην ωραια ενημερωση του συνοδοιπορου λαγου

Στο Κωνσταντινουπολεως 80 ηταν η Μαρκελα.
Η Μιχαελλα ηταν στο ΜΑ133

Για  να μην τον ξαναπιασω αδιαβαστο θα τιμωρηθει σημερα με mega τσαρκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Μια μικρη διορθωση στην ωραια ενημερωση του συνοδοιπορου λαγου

Στο Κωνσταντινουπολεως 80 ηταν η Μαρκελα.
Η Μιχαελλα ηταν στο ΜΑ133

Για  να μην τον ξαναπιασω αδιαβαστο θα τιμωρηθει σημερα με mega τσαρκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: ρε τι έχω να τραβήξω ο καψερός..... :grin: :grin:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
καλαμέρα άρχοντά μου...΄χαρηκα για τη γνωριμία...αυτή η Αλίσια πολύ καλή περίπτωση χθες...στο τσακ και εγώ κρατήθηκα....αλλά θα ενδώσω... :sunglasses: :sunglasses:
Σήμερα σας περιμένουμε στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 με Μόνικα έως τις 8 το απόγευμα και μετά ακολουθεί η ΚΙΝΚΥ Κατερίνα, όσοι είστε έτοιμοι για pse καταστάσεις, σας διαβεβαιώνουμε ότι πέσατε διάνα.
Να δείτε και τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια μας, με τον σπέσιαλ κρυφό φωτισμό, τους εντυπωσιακούς πίνακες και τα φουλ εξοπλισμένα ντους όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων που εκτός ΜΙΑ επιτυχημένη σεξουαλική συνεύρευση βοηθούν και στην ψυχική χαλάρωση(συμβουλευτήκαμε ειδικό ψυχολόγο για την επιλογή των χρωμάτων).
Φωτογραφίες από το Ηρώων Πολυτεχνείου 37 ΠΡΟΣΕΧΏΣ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σήμερα σας περιμένουμε στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 με Μόνικα έως τις 8 το απόγευμα και μετά ακολουθεί η ΚΙΝΚΥ Κατερίνα, όσοι είστε έτοιμοι για pse καταστάσεις, σας διαβεβαιώνουμε ότι πέσατε διάνα.
Να δείτε και τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια μας, με τον σπέσιαλ κρυφό φωτισμό, τους εντυπωσιακούς πίνακες και τα φουλ εξοπλισμένα ντους όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων που εκτός ΜΙΑ επιτυχημένη σεξουαλική συνεύρευση βοηθούν και στην ψυχική χαλάρωση(συμβουλευτήκαμε ειδικό ψυχολόγο για την επιλογή των χρωμάτων).
Φωτογραφίες από το Ηρώων Πολυτεχνείου 37 ΠΡΟΣΕΧΏΣ.
Πιο pse δεν γινεται !!!!!!
Αφου ακομα και σε εμενα που ειμαι "τρυφερουλης" οπως λενε τα κοριτσια  :grin: μου εβγαλε τον ΄'αλλο μου εαυτο", φαντασου για τι κοριτσι μιλαμε..
Με την Μονικα ομως ειχε "πεσει" πολυ τρυφεροτητα........

Κουκλαρες και οι δυο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθεσινή μίνι τσάρκα μεταξύ βροχής και μπυροποσίας με cheyenne, px75 και don giovanni...

Κασσάνδρας 4β: Η Κοσσοβάρα :84: Έλενα, μελαχροινή, με μέτρια φάτσα, ωραίο κορμί, φυσικό στήθος και αξιόλογη περιφέρεια. Έχει κάνει και πέρασμα και από το μασατζίδικο της Γιάννας. Την τίμησε ο billy13 προ μηνός με καλές εντυπώσεις.

Ωραίος λαγέ μου.......βέβαια χρωστάω ένα κασκαντεριλίκι....με την άλλη που μας είχε κάνει το σπαγγάτο στον ίδιο χώρο (Νατάσα  :-* :-* :-* )...... :cum: :cum: :cum:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Κασσάνδρας8Γ: Αλεξάνδρα: Ξανθιά, μεσαίου αναστήματος, με πολύ γλυκό πρόσωπο, φυσικό 3.5άρι στήθος που βγάζει μάτια και είναι το μεγάλο της όπλο, ωραίο σώμα με καμπύλες κια αξιόλογη περιφέρεια. Γνωστή και από το πέρασμά της από το Φ104 με τη διαφορά ότι έχει αδυνατίσει και είναι μια κούκλα. Ο don giovanni δεν αντιστάθηκε και αμάρτησε...μέρες που είναι...

Φραντζή47: H μελαχροινή καλλονή η Άννα, εμφανίσθηκε με μπουρνούζι το οποίο το άνοιξε και έπαθα εγκεφαλικό... :84: :84: έχει ομορφύνει και άλλο(και όμως γίνεται...) έχει ωραίες καμπύλες και πραγματικά αν δεν είχε 3 δωμάτια αναμονή θα το φυτιλιάζα again to 50άρι...φεύγει στης 28 του μηνός για μια εβδομάδα....

Το καλό ( τουλάχιστον για μένα  ;) ! )  , καί το κακό ( όχι μόνο για μένα φαντάζωμαι  :( :( ! )  νέο της βραδιάς , μακάριοι όσοι προλάβουν να πάνε καί απόψε μαζί με την Αννούλα γιατί μετά του χρόνου πάλι  :grin: :grin: !! 

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ώρες, ώρες,είναι και αυτή μυστήρια..για την Αννούλα λέω...και πάλι καλά για Ρουμάνα.Τέλος πάντων, προσπαθώ να γράψω κριτική για Αριστοτέλους 5,αλλά το site αρνήται κατηγορηματικά !! Εσείς το βλέπετε ;

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Φιλαράκο πρέπει να έχεις δίκιο.Στη λίστα το βγάζει,αλλά όταν το πατήσεις σου βγάζει γλομπέο και κόκκινα....έχουμε καμιά σοβαρή πληροφορία για Αριστοτέλους ;;;;;;;;;;; :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Το καλό ( τουλάχιστον για μένα  ;) ! )  , καί το κακό ( όχι μόνο για μένα φαντάζωμαι  :( :( ! )  νέο της βραδιάς , μακάριοι όσοι προλάβουν να πάνε καί απόψε μαζί με την Αννούλα γιατί μετά του χρόνου πάλι  :grin: :grin: !! 
δεν μπορούσα να αντισταθώ τελικά και χθες στη μεγάλη τσάρκα που έκανα με τσεγιεν πέράσαμε απο την Άννα και τη "χαιρέτησσ"  από κοντά... :fuck1:για μια ακόμη φορά καταπληκτική, πήρε τον όρο gfe και τον απογείωσε...μου έδωσε μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου....φιλιά, γλειψίματα, πολλές στάσεις και χρονική άνεση...αυτή η γυναίκα πραγματικά με συναρπάζει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom