Πηγαίνοντας για να δώσουμε τις ευχές μας για τα Χριστούγεννα, κατά την διάρκεια όλης της ημέρας, μαζί με τον px75 και lagonisian (σε κάποια ο ένας , σε κάποια ο άλλος και κάπου μόνος) :
Αθανασίας 3 : Εύα η Λευκοροωσσίδα pro milf
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Νταίζυ και Βικτώρια.Εκει βρήκα και τον εξουθενωμένο λαγό από την κατάθεση του με την Νταίζυ. Η Βικτώρια, νεαρή με πλούσιο φυσικό στήθος και γλυκύτατο μουτράκι
Κασσάνδρας 4: Η Μαντόνα. Αδυνατισμένη, ιδέταιρα φιλική, γελαστή μιλήσαμε για λίγο σε πολύ φιλικό κλίμα, στον λίγο χρόνο που είχε μες και συναγωνιστές ήταν εν αναμονή.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Βάλια. Η βελτίωση κατακόρυφη. Όλα σε …αρα. Γυναικάρα, κουκλάρα και τα….σχετικα
Κασσάνδρας 8: Η αναγεννημένη Αλεξάνδρα, έχει χάσει πολλά από τα περιττά κιλά του παρελθόντος, αλλά το πλούσιο στήθος παραμένει. Γλυκιά, κεφάτη με αυτοπεποίθηση, δεν είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε γιατί τα δωμάτια την περίμεναν. Για την Μαρίνα δεν έχω να πω και πολλά, παρά μόνο ότι την θεωρώ πλέον μια από τις ομορφότερες κοπέλες αυτό τον καιρό στα studio.
Μπουζιανη 2 : Λίντα. Τι να λέμε τώρα. Μια άψογη ακόμα κατάθεση
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Λίζα, Ντυμένη με λευκό συνολική, και λεύκες δερμάτινες μπότες, Ιωαννα. Καστανόξανθη μετριότητα μακριά από τα γούστα μου.
Μ. Αλέξανδρου 133: Μαριάννα η μελαχρινή νταρντάνα με αρκετά νωπές τις άριστες εντυπώσεις μου από την συνάντηση μας
Βριλησσου 55 : Άννα ψηλή ξανθιά Ρωσίδα, με πολύ ωραίο σώμα , φυσικό αξιοπρόσεκτο στήθος και μέτριο σχετικά πρόσωπο. Τζένη. Μικροκαμωμένη μελαχρινή, ιδανική για πιπινολατρες.
Βριλησσου 36 : Φαίη. Όμορφη όσο ποτέ. Με μαύρες ψηλές μπότες, μαύρα Armani εσώρουχα, διακριτό όμορφο μακιγιάζ, μπήκε στο πρόγραμμα
Βριλησσου 36Α : Μιχαελλα και Κλαούντια. Τα δυο γλυκύτατα «εξόριστα» κορίτσια του Αμνεζια.
Συγγρου 108 : Αντζελίνα. μελαχρινη γλυκια κοπελα με ωραίο πρόσωπο και καμπύλες. Νικολ, ξανθια αδυνατουλα αρκετα μετρια για τα γουστα μου. Η Τζοβαννα ηταν σε μεγαλο πρόγραμμα και δεν ειχαμε την υπομονη να περιμενουμε
X-Bar: Όλες οι κοπέλες ντυμένες με την κόκκινη στολή του Αϊ Βασίλη. Κάποιες από αυτές : Μελίσα, Νταλία, Αλεσσάντρα,Βιολλέτα, Αννα, Μαριάννα, Μπετυ, Ραφαέλλα.