Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
μήνη καταδρομική με kervera καβαλα σε τυφώνα και κινεζικη αποβολή είδαμε και ακούσαμε τα εξής:

Κροκεών 6 πάνω κλειστό κάτω: η ξανθιά milf άρα Δάφνη με κορμάρα και ενισχυμένους βυζούς

Αθηνών 204(de Paris): Λίλλυ η ξανθιά γερμανίδα παλιά καραβάνα με κορμάρα  και  ενισχυμένο μπροστινό σύστημα μια κλάση πιο πάνω από της υπόλοιπες κοπέλες
Πάολα μελαχρινή με καλο σωματάκι και καλο προσωπάκι αλλα έως εκεί
και η
Ίνα μελαχρινή κοπέλα σχετικά ψιλή με πολύ καλο κορμί για τα δικά μου γούστα αλλα μας τα χαλάει στο πρόσωπο

Λεωφόρος Αθηνών318:  Αλεξία και Σάντρα 2 ξανθιές επιεικώς μέτριες παρουσίες δεν χρειάζονται περιγραφή καν

Λεωφόρος Αθηνών 373:Μελίντα μια κοπέλα με  ξανθά μακριά μαλλιά όχι τόσο όμορφο πρόσωπο αλλα με πολύ καλο σώμα και η
Αλίσια μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα επίσης ξανθιά με το ενισχυμένο στήθος της κόντεψε να μας πετάξει τα ματια έξω χαρακτηριστικό της τα πολλά tattoo

Κηφισού 60: Αλεξία με τα πολιτικά της την συναντήσαμε φεύγοντας στην σκάλα μελαχρινή κοντοπουτανο με σγουρό κοντό μαλλί εντύπωση μου έκανε η κωλαρά της

Κηφισού 30: Κάθριν ξανθιά με μέτριο πρόσωπο και σώμα μια μέτρια παρουσία  μποστά στην θεα Αφροδίτη
εντυπωσιακή και χυμώδης όπως πάντα

Σπύρου Πάτση 40: η Ελπίδα ξανθιά καθημερινή κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα

Κασσανδρας 4(πανω): η  Μόνικα μόλις είχε μπει δωμάτιο και αποχωρήσαμε

Κασσάνδρας 4Β: οι δυο καινούριες κοπέλες του ομίλου η Χρύσα ξανθό κοριτσάκι με μέτριο προς το γλυκό προσωπάκι συμπαθητικό  σωματάκι αλλα έως εκεί
και η Αντζελίνα μελαχρινή κάπως καλύτερο και πιο αδύνατο κορμί στα όρια της λόρδωσης αλλα σαφώς πιο μέτρια στο πρόσωπο

Κασσάνδρας 4Γ: συνάντηση έξω από το στούντιο με την συμπαθητική υπηρεσία μέχρι να έρθει η Λαουρίτα με τα κλειδιά στο χέρι

Κασσάνδρας 3
(κάτω): θα ερχόταν η Λουίζα

Κασσάνδρας 3 (πάνω):η μεγάλη χάρη σας κάνω  Μελίνα ξίνισε τα μούτρα της σαν να έπινε λεμονή μόλις είδε κόσμο στο σαλόνι να περιμένει δεν είπε κουβέντα και έφυγε για την κουζίνα φανερά ενοχλημένη χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί

Κασσάνδρας 8 : τα λόγια είναι περιττά για την Μαρίνα No1 κατά την ταπεινή μου άποψη αυτήν την στιγμή της αλυσίδας

Μ. Αλεξάνδρου 133 Ριάνα στο δωμάτιο και το σαλόνι [size=10pt]τινγκα[/size] στον κόσμο οποτε αποχωρήσαμε

Κωνσταντινουπόλεως  80: η Λίζα όπως πάντα σε τρελα κέφια σταθερή αξια του ομίλου με κορμί σκέτη κόλαση  

ενώ είχαμε ένα  [size=10pt][size=10pt]παιχτουρισιο[/size][/size] περιστατικό τελικά μαλακες υπάρχουν πολλοί

και τέλος
Κωνσταντινουπόλεως  94:  Εμιλυ μελαμψή ξανθια με κορμάρα και φυσικό στήθος  και Τζένη πιο κοντούλα με καμπύλες και μικρό βυζάκι  σε ένα ακόμα  δυναμικό σαλοναρισμα

για τελιωμα πνίξαμε τον καημό μας με ένα βρώμικο για να πάνε κάτω τα φαρμάκια

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πάντως τις τελευταίες ημέρες έχω μία αίσθηση ότι το επίπεδο είναι λίγο μέτριο όπως επίσης ότι απουσιάζουν και αρκετά μεγάλα ονόματα. Δεν ξέρω μήπως είναι και η ιδέα μου βέβαια...

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
μήνη καταδρομική με kervera καβαλα σε τυφώνα και κινεζικη αποβολή είδαμε και ακούσαμε τα εξής:
Να με συμπαθας Αρχηγε μου αλλα, αλλο η μήνη και αλλο η μίνι

Η μια ειναι ΟΡΓΗ και η αλλη ειναι ΜΙΚΡΗ
:-*

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

καλά έδεσες τώρα...  :grin:
ο μπουζόκλειδος από ορθογραφία σκίζει, ούτε ο μεταφραστής από greenglish σε ελληνικά δεν τον καταλαβαίνει. Τι ψάχνεις, διάβαζε και άκου μόνο, μην κοιτάς ορθογραφία  :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα  :cheesy:

Τετάρτη 8/01 και στην αποψινη απογευματινη εμφανιση της Dream Team

στο studio η 4αδα Αντζελα - Πάολα - Μπέτυ - Βανέσα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ενω στην υποδοχη η Κέλλυ  :smitten:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

έχεις δίκιο αρχηγέ μου αλλα ο δαίμων του αυτοματου  διορθωτή χτύπησε  :s&m_1:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κασσάνδρας 3 (πάνω)[size=14pt]:η μεγάλη χάρη σας κάνω  [/size]Μελίνα ξίνισε τα μούτρα της σαν να έπινε λεμονή μόλις είδε κόσμο στο σαλόνι να περιμένει δεν είπε κουβέντα και έφυγε για την κουζίνα φανερά ενοχλημένη χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Aυτη η κοπελα λιγο διαφορετικη συμπεριφορα εαν ειχε, ακομα και σε αυτες τις δυσκολες ημερες θα εκανε χρυσες δουλιές.
Ειλικρινα καθε φορα με καταπλησει με τα κουλα που κανει.......

Στα Κ92-Κ92Α βαρεθηκατε να πατε ? ? ?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Aυτη η κοπελα λιγο διαφορετικη συμπεριφορα εαν ειχε, ακομα και σε αυτες τις δυσκολες ημερες θα εκανε χρυσες δουλιές.
Ειλικρινα καθε φορα με καταπλησει με τα κουλα που κανει.......

Στα Κ92-Κ92Α βαρεθηκατε να πατε ? ? ?

δεν ξέρω πραγματικά πιο είναι το πρόβλημα της αλλα όπως λες σίγουρα αν ήθελε θα μάζευε όλο το χαρτί

το 92 ήταν κλειστό και στο 92A μπήκαν ακριβώς πριν από εμάς 3 άτομα άσε που ο kerveras φοβόταν  :2funny: :2funny: :2funny:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Πάντως τις τελευταίες ημέρες έχω μία αίσθηση ότι το επίπεδο είναι λίγο μέτριο όπως επίσης ότι απουσιάζουν και αρκετά μεγάλα ονόματα. Δεν ξέρω μήπως είναι και η ιδέα μου βέβαια...

Μου φαίνεται λογικό, να απουσιάζουν "τα μεγάλα ονόματα'.Με τόσες υπερωρίες κατά τη διάρκεια των εορτών, χρειάζονται ξεκούραση κι ανανέωση. :coffee:  :sleeping: :coffee:  :sleeping: :coffee: :sleeping:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
δεν ξέρω πραγματικά πιο είναι το πρόβλημα της αλλα όπως λες σίγουρα αν ήθελε θα μάζευε όλο το χαρτί

το 92 ήταν κλειστό και στο 92A μπήκαν ακριβώς πριν από εμάς 3 άτομα άσε που ο kerveras φοβόταν  :2funny: :2funny: :2funny:
[move]
safe_image.php
[/move[/URL]]

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Αλεξια. Λαιμα + Λιλιαν. Μαργκω + Τζενη.  :-* :-* :-*

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
παιδια η σαντρα η τσεχα που ειναι χαμενη?ξερει κανεις?πμ αν ξερετε κατι ευχαριστω

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
παιδια η σαντρα η τσεχα που ειναι χαμενη?ξερει κανεις?πμ αν ξερετε κατι ευχαριστω
Καλημέρα και καλή χρονιά αν εννοείς την σάντρα που δούλεψε σε εμάς περίπου πριν ένα χρόνο από τώρα, γύρισε Τσεχία μιας και δεν πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε και εμείς και αυτή.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
σε Τσέχα ψάχνω την αγαπημένη μου μοντέλα την Hana Soukupova την μόνη μοντέλα που είναι ψηλότερη και από την Adriana Sklenarikova Karembeu αφού είναι και 1,88μ :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• hana-soukupova_40337.jpg
    hana-soukupova_40337.jpg
    163,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Hana-Soukupova-972.jpg
    Hana-Soukupova-972.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλησπέρα   :cheesy:

Πέμπτη 9/01 και στην αποψινη απογευματινη εμφανιση της Dream Team

στο studio η 4αδα Αντζελα - Βέρα - Μπέτυ - Βανέσα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

www.imagebam.com/image/578d7e299937258] [/URL] www.imagebam.com/image/12f253299937276] [/URL] www.imagebam.com/image/904967299937291] [/URL] www.imagebam.com/image/9e0d38299937321] [/URL]  

ενω στην υποδοχη η Κέλλυ  :smitten:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
σε Τσέχα ψάχνω την αγαπημένη μου μοντέλα την Hana Soukupova την μόνη μοντέλα που είναι ψηλότερη και από την Adriana Sklenarikova Karembeu αφού είναι και 1,88μ :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

[/quote
Απο το όνομα μάλλον έχεις μεγάλη αδυναμία στο ύψος, αν κάνεις λιγή έκπτωση όμως και με δεδομένο οτι οι περισσότερες κυκλοφορουν με 20ποντα παπουτσια, θα βρείς πολλές Τσέχες ξανθές. Κάποιες είναι και πάνω απο 1,70 οπότε +20 είσαι στο 1.90+
Απλά ζήτα να μην βγάλει τα παπούτσια της για να εισαι ΟΚ.

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
καποια αλλη κοπελα απο τσεχια υπαρχει καπου?ξερει κανεις τιποτα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καποια αλλη κοπελα απο τσεχια υπαρχει καπου?ξερει κανεις τιποτα?
Ανεξαρτητου εμφανισης :

Ιρενα στο Κασσανδρας 6
Βαλεντινα απο Βουρβαχη 19/Σερβιων 26/Η. Ηλιου 82/Θησεως 365

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom