Καλημέρα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν το στούντιο Καμασούτρα στην Φραντζή 47 λειτουργεί κανονικά ή μήπως έκλεισε ?
Καλημερα DON, την Πεμπτη που περασα το πρωι, ειχε την πορτα κλειστη κατα τις 11. 30 πμ !!!
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν το στούντιο Καμασούτρα στην Φραντζή 47 λειτουργεί κανονικά ή μήπως έκλεισε ?
Λειτουργεί κανονικά φίλτατε DON!!! αν το λες επειδή δεν φαίνεται διαφήμιση στις "κυρίες" θα τακτοποιηθεί σύμφωνα με την Άννα τις επόμενες μέρες.... ;)Καλημέρα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν το στούντιο Καμασούτρα στην Φραντζή 47 λειτουργεί κανονικά ή μήπως έκλεισε ?
Λειτουργεί κανονικά φίλτατε DON!!! αν το λες επειδή δεν φαίνεται διαφήμιση στις "κυρίες" θα τακτοποιηθεί σύμφωνα με την Άννα τις επόμενες μέρες.... ;)
Άντε να γυρίσει και η παπιοβύζα να φτιάξουμε ομάδα πάλι.
Άντε να γυρίσει και η παπιοβύζα να φτιάξουμε ομάδα πάλι.
παιχταρα μου αφου αποφασισες να οδηγησεις το καλυτερο εργαλειο της πιατσας οδηγα το τουλαχιστον στα ορια του,με μισογκαζιες δεν το ευχαριστιεσαι πατα τερμα γκαζι και θα σου διηγηθει απιστευτες ιστοριεςΚυριακή πρωί σήμερα και ένιωσα την ανάγκη να πάω και να προσκυνήσω μια ιέρεια του έρωτα σαν καλός παγανιστής που είμαι.....Το όνομά της Λίντα...Τόπος λατρείας? Μπουζιάνη2....Εκπληκτικός χώρος, πολυτελέστατος με όλα τα κομφόρ...Η θεά ήρθε σύντομα κοντά μου, με κέφι και αμέσως έπεσα στα 4 για να την προσκυνήσω και να της εκδηλώσω την λατρεία μου, περιεργαζόμενος το στήθος της, το δέρμα της, και φυσικά το υπέροχο αιδοίο της...Ανέδιδε μια υπέροχη αίσθηση αποτέλεσμα των μύρων και των ελαίων που χρησιμοποιει... Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην περάσω και στο επόμενο στάδιο, της "ένωσης" με την ιέρεια του έρωτα, σε αργούς, gfe ρυθμούς, με παλινδρομήσεις ερεθιστικές και κουνήματα εκατέρωθεν, με την ενέργεια να ανεβαίνει από την γεννητική περιοχή και να πλημμυρίζει κάθε κύτταρο του κορμιού μου...Η ιεροτελεστία κράτησε πέραν του αναμενομένου και το αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο αλλά και εμφίπλευρο...περάσαμε καλά και θα τη θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε...Λεπτομέρειες στην κριτική...
Θα γυρίσει κι αυτή.Τόσο καιρό λείπει.
μάλλον έχει σταματήσει αν και νομίζω μόνο προσωρινάΟι ανταποκρίσεις σας είναι απίστευτες, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Η δική μου ερώτηση έχει να κάνει με την Ιζαμπέλα από Κροκεών, που βρίσκεται;
Τούμπανο φαίνεται...
παπιοβυζα = Λαουρα απο Κασσανδρας "συνθηματικα" μεταξυ px75 και as manager
μάλλον έχει σταματήσει αν και νομίζω μόνο προσωρινά