Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν το στούντιο Καμασούτρα στην Φραντζή 47 λειτουργεί κανονικά ή μήπως έκλεισε :think: :think:

Καλημερα DON, την Πεμπτη που περασα το πρωι, ειχε την πορτα κλειστη κατα τις 11. 30 πμ !!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν το στούντιο Καμασούτρα στην Φραντζή 47 λειτουργεί κανονικά ή μήπως έκλεισε :think: :think:
Λειτουργεί κανονικά φίλτατε DON!!! αν το λες επειδή δεν φαίνεται διαφήμιση στις "κυρίες" θα τακτοποιηθεί σύμφωνα με την Άννα τις επόμενες μέρες.... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Κυριακή πρωί σήμερα και ένιωσα την ανάγκη να πάω και να προσκυνήσω μια ιέρεια του έρωτα σαν καλός παγανιστής που είμαι.....Το όνομά της Λίντα...Τόπος λατρείας? Μπουζιάνη2....Εκπληκτικός χώρος, πολυτελέστατος με όλα τα κομφόρ...Η θεά ήρθε σύντομα κοντά μου, με κέφι και αμέσως έπεσα στα 4 για να την προσκυνήσω και να της εκδηλώσω την λατρεία μου, περιεργαζόμενος το στήθος της, το δέρμα της, και φυσικά το υπέροχο αιδοίο της...Ανέδιδε μια υπέροχη αίσθηση αποτέλεσμα των μύρων και των ελαίων που χρησιμοποιει... Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην περάσω και στο επόμενο στάδιο, της "ένωσης" με την ιέρεια του έρωτα, σε αργούς, gfe ρυθμούς, με παλινδρομήσεις ερεθιστικές και κουνήματα εκατέρωθεν, με την ενέργεια να ανεβαίνει από την γεννητική περιοχή και να πλημμυρίζει κάθε κύτταρο του κορμιού μου...Η ιεροτελεστία κράτησε πέραν του αναμενομένου και το αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο αλλά και εμφίπλευρο...περάσαμε καλά και θα τη θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε...Λεπτομέρειες στην κριτική...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μετά την υπέροχη εμπεριά με τη Λίντα, κατευθύνθηκα προς Συγγρού μιας και ήθελα να τσεκάρω στο Τριγγέτα 3 την Ντιάνα...Μοιάζει εκπληκτικά στην Αντρέα, είναι και φίλες μάλιστα, έχει μαύρα, ελαφρώς κατσαρά μαλλιά, ωραίο κορμί με πλούσιο στήθος, ωραία περιφέρεια και καλλίγραμμα πόδια...Εντυπωσιακή παρουσία σίγουρα, μπαίνει στα υπό ψιν....μακάρι να μοιάζει και στις υπηρεσίες στη φίλη της.... :cheesy:
Αλλαγή

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λίγο πριν το ντέρμπυ άφιξη στο βουνό γύρω στις 19:00  για τα «μάτια της Φρίντα» και με την ευκαιρία αυτοψία σε κάποια ονόματα που δεν είχα δει, συντρόφια με τον px75

Να διευκρινίσω ότι για τα studio που δουλεύουν δυο βάρδιες (55-36-36Α-46) αναφέρομαι στην πρώτη βάρδια ενώ για αυτά ου λειτουργούν σε τρεις (42-60) στην δεύτερη

Βριλησσού 55  : Χριστίνα. Η μελαχρινή πληθωρική με μεγάλη μέχρι πρότινος θητεία στον Μεγαλέξανδρο. Με επιπλέον κιλά άλλα και επιπλέον διάθεση, στο δωμάτιο αποζημιώνει τον επισκέπτη της, συμφώνα με την δική μου εμπειρία και αρκετές μαρτυρίες φίλων που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν sex με πληθωρικές γυναίκες.  Άννα, Σχετικά ψηλή, με ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια. Πρόσωπο μέτριο με κοντά καστανόξανθα μαλλιά. Μου έχει κάνει θετική εντύπωση, παρότι δεν μπορείς να την πεις καλλονή, έχει το κάτι που πείθει  και σκάφτομαι την στενότερη γνωριμία.

Βριλησσού 36Α : Αλίνα. Το κουκλάκι. Μελαχρινη, κοντούλα με φυσικό πλουσιο  στήθος σε κάνη θέα. Μουτράκι όμορφο, πονηρό και πολλά υποσχόμενο, ωραίο σώμα και από υπηρεσίες κορυφή, όπως όλοι που την έχουν τιμήσει παραδέχονται. Σύντομα repetition…….

Βριλησσού 36 : Τζέσικα. Μικροκαμωμένη καστανή απλή καθημερινή κοπέλα, αρκετά πρόσχαρη και επιθετική στο σαλόνι. Καθόλου Ελληνικά χωρίς να έχει κάτι  άσχημο επάνω της, δεν θα σε πείθει για τα ενδότερα Μιλένα. Ψηλή νταρντάνα με αρκετά πιασίματα, πεταχτή περιφέρεια,  Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο, μαγουλάκια, με πολύ καλά Ελληνικά καπλάντισε επί ώρα τον px,χωρίς όμως να καταφέρει το επιθυμητό…….

Βριλησσού 42 : Φρίντα. Ο σκοπός της ανόδου μου στο βουνό. Νεαρή καστανή με πολύ ωραίο σώμα γλυκύτατο πρόσωπο, φυσικό σφριγηλό στήθος και άριστη τεχνίτρια. Λεπτομέριες στην κριτική. Μαζί της η Βαρβάρα. Η γνωστή  σε πολλούς μελαχρινή Ουκρανή με τα ίσια μακριά μαλλιά. Γυναίκα  με την εμπειρία να ξεχειλίζει, έχει χάσει τα όποια  περιττά κιλά είχε πάρει στο παρελθόν όπως έγραψα και σε παλιότερη ενημέρωση.  Δεν κρατήθηκα και την τίμησα στην τρίτη βάρδια στο Βουρβαχη 19 που συνεχιζε …..

Βριλησσού 46 : Τζέσικα. Όμορφη ξανθή με σπαστά κοντά μαλλιά, ωραίο σώμα και πρόσωπο, αλλά τόση βαρεμάρα σπάνια έχω δει φίλοι μου. Αντίθετα η Τζίνα που ήταν μαζί της, πρόσχαρη γελαστή αλλά η εμφάνιση της δεν την βοηθούσε. Υπερβολικά αδύνατη μελαχρινή, με ίσια μαλλιά χωρίς καμπύλες και μέτριο πρόσωπο.

Βριλησσού 60 (πάνω): Κατερίνα. Όμορφη μελαχρινή ψηλή σχετικά, με ωραίες καμπύλες και συμπαθητικό πρόσωπο, γοήτευσε τον px.. Αξιοπρόσεκτη σε γενικές γραμμές. Απλό πρόγραμμα χωρίς κανένα έξτρα (ελεύθερο στοματικό ή πρωκτικό)

Βριλησσού  60 (κάτω): Τζασμιν. Ξανθιά αφρατουλα,τουρλωτη περιφέρεια,  με κοντά μαλλιά  και καθημερινό πρόσωπο με πολλές υποσχέσεις από πλευράς της . Λολίτα. Ξανθή κανονικού σωματοτυπου, απλά συμπαθής και τίποτα άλλο

Πηγαίνοντας στο ραντεβού μας με τους υπόλοιπους φίλους περάσαμε για λίγο και από το

Φυλής 104 : Δέσποινα, Βανέσα και Βέρα. Τρία νεαρά δροσερά κοριτσια για το οποία έχω αναφερθεί εκτενώς σε παλιότερες ενημερώσεις.

Αφού ήπιαμε τις μπύρες μας συνεχεία στην τρίτη βάρδια πλέον στο Γκάζι:

Ιεροφάντων 9 : Αλίς, μελαχρινή χυμώδης, με πλούσιο  φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο fish net . Ο px δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνάντηση που είχε μαζί της προ καιρού. Στέλλα. Η ξανθή pro milf με τα κοντά μαλλιά σε «αγορε» χτένισμα. Ενισχυμένο στήθος, αδύνατη σχετικά, Η υπηρεσία αρκετά πιεστική σχεδόν παραλίγο να βάλει με το  ζόρι  στο δωμάτιο τον Crazy Ivan που είχε πλαισιώσει την παρέα μας.

Ευνειδών 5 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Επιγραμματικά  μιας και για τα παρακάτω  κορίτσια έχουν γίνει πολλές αναφορές :

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Λίζα και Λολίτα
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια
Μ. Αλέξανδρου 133 : Μιχαέλλα

Η κούραση, το συνάχι και ο βήχας που μας ταλαιπωρούσε, δεν μας άφησε κουράγιο για κάτι παραπάνω. Έτσι κατεύθυνση στο

Βουρβαχη 19 : Βαρβάρα, όπως ακριβώς περιέγραψα στο Βρ. 42. Μια άψογη κατάθεση. Μαζί της η νεοεμφανιζόμενη Χριστιάνα. Αρκετά βελτιωμένη από την πρώτη φορά που την είχα δει. Μελαχρινή, με αέρα και χιούμορ στο σαλόνι, μακριά μαλλιά . πεταχτή περιφέρεια με καμπύλες και πλούσιο φυσικό στήθος που σαφώς είναι το μεγάλο της ατού. Σύντομα στα υπόψη.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Απο το επόμενο Σάββατο 9/11 και μετα απο απουσια 1,5 χρονου..........
πισω στο studio μαζι μας η Αναστασία  :smitten: :smitten: :smitten:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Success-Kid-FUCK-YEAH.jpg

Η μεγάλη επιστροφή.Σου 'φεξε πάλι. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Κυριακή πρωί σήμερα και ένιωσα την ανάγκη να πάω και να προσκυνήσω μια ιέρεια του έρωτα σαν καλός παγανιστής που είμαι.....Το όνομά της Λίντα...Τόπος λατρείας? Μπουζιάνη2....Εκπληκτικός χώρος, πολυτελέστατος με όλα τα κομφόρ...Η θεά ήρθε σύντομα κοντά μου, με κέφι και αμέσως έπεσα στα 4 για να την προσκυνήσω και να της εκδηλώσω την λατρεία μου, περιεργαζόμενος το στήθος της, το δέρμα της, και φυσικά το υπέροχο αιδοίο της...Ανέδιδε μια υπέροχη αίσθηση αποτέλεσμα των μύρων και των ελαίων που χρησιμοποιει... Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην περάσω και στο επόμενο στάδιο, της "ένωσης" με την ιέρεια του έρωτα, σε αργούς, gfe ρυθμούς, με παλινδρομήσεις ερεθιστικές και κουνήματα εκατέρωθεν, με την ενέργεια να ανεβαίνει από την γεννητική περιοχή και να πλημμυρίζει κάθε κύτταρο του κορμιού μου...Η ιεροτελεστία κράτησε πέραν του αναμενομένου και το αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο αλλά και εμφίπλευρο...περάσαμε καλά και θα τη θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε...Λεπτομέρειες στην κριτική...
παιχταρα μου αφου αποφασισες να οδηγησεις το καλυτερο εργαλειο της πιατσας οδηγα το τουλαχιστον στα ορια του,με μισογκαζιες δεν το ευχαριστιεσαι πατα τερμα γκαζι και θα σου διηγηθει απιστευτες ιστοριες

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι ανταποκρίσεις σας είναι απίστευτες, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Η δική μου ερώτηση έχει να κάνει με την Ιζαμπέλα από Κροκεών, που βρίσκεται;
Τούμπανο φαίνεται...

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειδα κατι φωτος απο βριλησσου 36-36α κ εχω εντυπωσιαστει απο την πίσω κίνηση της ίνας και της ριάνας.. απο επιδόσεις τι παίζει

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Οι ανταποκρίσεις σας είναι απίστευτες, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Η δική μου ερώτηση έχει να κάνει με την Ιζαμπέλα από Κροκεών, που βρίσκεται;
Τούμπανο φαίνεται...
μάλλον έχει σταματήσει αν και νομίζω μόνο προσωρινά

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
[quote author=donald fuck  link=topic=7646.msg4944019#msg4944019 date=1383530393]
παιδια ειδα κατι φωτος απο βριλησσου 36-36α κ εχω εντυπωσιαστει απο την πίσω κίνηση της ίνας και της ριάνας.. απο επιδόσεις τι παίζει
[/quote]
νέα στη δουλειά, άσε να γράψει κανένα χιλιόμετρο να στρώσει, και μετά βλέπουμε, εκτός και αν θες να κάνεις τον κασκαντέρ  :grin:
πάντως από κωλάρα σκίζει, αν και μέσα τρώει σίδερα τότε θα μιλάμε για φοβερό συνδυασμό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom