Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Αδερφια καλησπερα...απεχω πολλα χρονια απο το αθλημα και τωρα ειμαι και εκτος αττικης και τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα.
Θα ειμαι αθηνα 4/11 και θελω να μου πειτε για απογευμα προς βραδακι αν μπορω να βρω ενα καλο κοντο ψιλο να πιπινιζει αν με καταλαβαινετε αλλα ομορφο και με διαθεση σε στουντιο 
έχεις pm ;)

giovannipilot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
19
Like
52
Πόντοι
10
Συναγωνιστές επιστρέφει από αύριο η Μαντόνα  :tits2: στο Κασσάνδρας 6... Επιτέλους!!!!...για μένα από τα πρώτα VFM στα στούντιο...Το μωρό είναι για τρελά  :pipa2: :knockinb: (προσωπική άποψη)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Συναγωνιστές επιστρέφει από αύριο η Μαντόνα  :tits2: στο Κασσάνδρας 6... Επιτέλους!!!!...για μένα από τα πρώτα VFM στα στούντιο...Το μωρό είναι για τρελά  :pipa2: :knockinb: (προσωπική άποψη)
από που το συμπεραίνεις??? :think: :think:

Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρένα - Ιρένα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Βραδάκι 31/10
Κων/πόλεως 80 η πάντα σέξυ Μαρκέλλα
>>>>>>>>  92 Φαίη και Λϊζα, απλά τραγικές, γλωσσοφιλιάζονται και καυλαντίζουν θανάσιμα αλλά χρειάζεται γερανός για να σου σηκωθεί
>>>>>>>> 95 η Τζοβάνα με διχτυωτό κορσέ και μαλλιά αλλά Μαρία Σολωμού. Συμπαθής και ζεστή. Από 30 το πρόγραμμα
Βριλησοού 36 Λολίτα ξανθιά μετρότης και Ριάννα όμορφο γυφτάκι.
Βριλησσού 55 απέφυγα να ποτίσω με το άρωμα της Έμιλυ

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αδερφια καλησπερα...απεχω πολλα χρονια απο το αθλημα και τωρα ειμαι και εκτος αττικης και τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα.
Θα ειμαι αθηνα 4/11 και θελω να μου πειτε για απογευμα προς βραδακι αν μπορω να βρω ενα καλο κοντο ψιλο να πιπινιζει αν με καταλαβαινετε αλλα ομορφο και με διαθεση σε στουντιο ή καποιο καλο gfe call girl αν μπορειτε να βοηθεισετε με καμια πληροφορια απο τωρα θα το εκτιμουσα...πιστευω ειμαι στο καταλληλο tread αν οχι συγγνωμη ...ευχαριστω εκ των προτερων

να ερθεις να παρεις την Βανεσα που ειναι και πατριωτακι ;)

19 χρονων ειναι, πιο πιπινι δεν θα βρεις.....
τωρα απο διαθεση.....καλο χρυσο κοριτσι αλλα εχει ενα μειονεκτημα...ξεχναει να βγει απ το δωματιο (αν με πιανεις ;))
trust me and you wont lose γιατι αμαρτια ειναι ναρθεις αθηνα και να μην φυγεις χαρουμενος  :-

Απο αυτή την εβδομάδα μαζι μας και η Έμιλυ  :smitten: :smitten: :smitten:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
κορμαρα η εμιλυ :rockon: :pipa3:

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε η λαουρα που δουλευε στην κασσανδρας λειπει πολυ καιρο ?????????? please !!!!!!!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
μοναχική νυχτερινή τσάρκα στο γκαζοχώρι καβαλα στην κινεζικη αποβολή

Μεγ.Αλεξάνδρου 133: η Ραφαέλα  ένα ξανθό πιπινάκη με γλυκιά φατσούλα ωραίο κωλαράκι και κορμί προς το στυλιάρι έχει μπει είδει στην λίστα

Κωνσταντινουπόλεως 80: η Μαρκέλα πιο sexy από ποτε με καυλωτικά σοφιστικέ γυαλάκια (ακούς kervera ) και μπότες μέχρι το γόνατο

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : η Φαίη  με  υπέροχο φυσικό στήθος και κορμάρα  χάνει λίγο όμως στο πρόσωπο

Κασσάνδρας 3 Κάτω: η Λουίζα ξανθιά όμορφη κοπέλα με ωραίο κορμί  με τόπλες εμφάνιση και καλο σαλοναρισμα με έβαλε σε σκέψης

Κασσάνδρας 4Α: η Λάουρα η Λαουρίτα όπως την αποκάλεσε η χαριτωμένη υπηρεσία με φούλ πρόγραμμα μια μέτρια παρουσία με ένα καλο κορμάκι μικρό στήθος και μέτριο πρόσωπο

Κασσάνδρας 4Β: εργαζόμενα κορίτσια η Μελίνα η ξανθιά κορμάρα όμορφο πρόσωπο με το ενισχυμένο στήθος της σε κοινή θεα
και η Mαριλένα πανύψηλο πολύ αδύνατο κορίτσι με γλυκό προσωπάκι

Κασσάνδρας 6: η Ιρένα νομίζω πως δεν χρειάζεται περιγραφή

τελευταίως σταθμός της τσάρκας στο

Κασσάνδρας 8: η Μαρίνα εδώ έπαθα ένα σοκ αφού είχα αρκετό καιρό να την δω η κοπέλα σαφώς αδυνατισμένη έχει γίνει κορμάρα εννοείτε πως μπήκε στην λίστα με αριθμό προτεραιότητας

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
Βραδάκι 31/10
Κων/πόλεως 80 η πάντα σέξυ Μαρκέλλα
>>>>>>>>  92 Φαίη και Λϊζα, απλά τραγικές, γλωσσοφιλιάζονται και καυλαντίζουν θανάσιμα αλλά χρειάζεται γερανός για να σου σηκωθεί
>>>>>>>> 95 η Τζοβάνα με διχτυωτό κορσέ και μαλλιά αλλά Μαρία Σολωμού. Συμπαθής και ζεστή. Από 30 το πρόγραμμα
Βριλησοού 36 Λολίτα ξανθιά μετρότης και Ριάννα όμορφο γυφτάκι.
Βριλησσού 55 απέφυγα να ποτίσω με το άρωμα της Έμιλυ
προφανώς εννοείς το 94,
αυτή η Έμιλυ όντως κάτι πρέπει να κάνει με το άρωμά της  :think:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
μοναχική νυχτερινή τσάρκα στο γκαζοχώρι καβαλα στην κινεζικη αποβολή

Κωνσταντινουπόλεως 80: η Μαρκέλα πιο sexy από ποτε με καυλωτικά σοφιστικέ γυαλάκια (ακούς kervera ) και μπότες μέχρι το γόνατο

Κασσάνδρας 8: η Μαρίνα εδώ έπαθα ένα σοκ αφού είχα αρκετό καιρό να την δω η κοπέλα σαφώς αδυνατισμένη έχει γίνει κορμάρα εννοείτε πως μπήκε στην λίστα με αριθμό προτεραιότητας
ακούω μπουζό και ευτυχώς που δεν ήμουν εχτές, θα είχαμε ατύχημα  :knockinb:
κοίτα να πας πριν βάλει κιλά και σε χαλάσει πάλι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
να ερθεις να παρεις την Βανεσα που ειναι και πατριωτακι ;)

19 χρονων ειναι, πιο πιπινι δεν θα βρεις.....
τωρα απο διαθεση.....καλο χρυσο κοριτσι αλλα εχει ενα μειονεκτημα...ξεχναει να βγει απ το δωματιο (αν με πιανεις ;))
trust me and you wont lose γιατι αμαρτια ειναι ναρθεις αθηνα και να μην φυγεις χαρουμενος  :-

Απο αυτή την εβδομάδα μαζι μας και η Έμιλυ  :smitten: :smitten: :smitten:

Αχχχχχχχ τι μου θύμισες! Τι απίστευτο μωρό! Και καλό παιδί πάνω απ' όλα.

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρια η λαουρα απο κασανδρας εχει σταματιση ξερει κανεις τιποτα ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom