12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 24
απο δεύτερα κοντά σας.... Αννίτα
έχεις pm ;)Αδερφια καλησπερα...απεχω πολλα χρονια απο το αθλημα και τωρα ειμαι και εκτος αττικης και τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα.
Θα ειμαι αθηνα 4/11 και θελω να μου πειτε για απογευμα προς βραδακι αν μπορω να βρω ενα καλο κοντο ψιλο να πιπινιζει αν με καταλαβαινετε αλλα ομορφο και με διαθεση σε στουντιο
από που το συμπεραίνεις???Συναγωνιστές επιστρέφει από αύριο η Μαντόνα στο Κασσάνδρας 6... Επιτέλους!!!!...για μένα από τα πρώτα VFM στα στούντιο...Το μωρό είναι για τρελά (προσωπική άποψη)
στο μπανεράκι τους μέσα στις βάρδιες λέει όντως ότι αύριο και Σάββατο δουλεύει η Μαντόνααπό που το συμπεραίνεις???
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρένα - Ιρένα
Αδερφια καλησπερα...απεχω πολλα χρονια απο το αθλημα και τωρα ειμαι και εκτος αττικης και τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα.
Θα ειμαι αθηνα 4/11 και θελω να μου πειτε για απογευμα προς βραδακι αν μπορω να βρω ενα καλο κοντο ψιλο να πιπινιζει αν με καταλαβαινετε αλλα ομορφο και με διαθεση σε στουντιο ή καποιο καλο gfe call girl αν μπορειτε να βοηθεισετε με καμια πληροφορια απο τωρα θα το εκτιμουσα...πιστευω ειμαι στο καταλληλο tread αν οχι συγγνωμη ...ευχαριστω εκ των προτερων
ακομα τιποτα? αντε βρε τζεναρα....μας ελειψες!!!Η Τζένη από Μεγ.Αλεξάνδρου 133 κλπ, μας εγκατέλειε ξανά ή ξεκουράζεται; Λείπει από τα προγράμματα αρκετές μέρες τώρα...
προφανώς εννοείς το 94,Βραδάκι 31/10
Κων/πόλεως 80 η πάντα σέξυ Μαρκέλλα
>>>>>>>> 92 Φαίη και Λϊζα, απλά τραγικές, γλωσσοφιλιάζονται και καυλαντίζουν θανάσιμα αλλά χρειάζεται γερανός για να σου σηκωθεί
>>>>>>>> 95 η Τζοβάνα με διχτυωτό κορσέ και μαλλιά αλλά Μαρία Σολωμού. Συμπαθής και ζεστή. Από 30 το πρόγραμμα
Βριλησοού 36 Λολίτα ξανθιά μετρότης και Ριάννα όμορφο γυφτάκι.
Βριλησσού 55 απέφυγα να ποτίσω με το άρωμα της Έμιλυ
δοκιμάζει την τύχη της αλλούρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε η λαουρα που δουλευε στην κασσανδρας λειπει πολυ καιρο ?????????? please !!!!!!!
ακούω μπουζό και ευτυχώς που δεν ήμουν εχτές, θα είχαμε ατύχημαμοναχική νυχτερινή τσάρκα στο γκαζοχώρι καβαλα στην κινεζικη αποβολή
Κωνσταντινουπόλεως 80: η Μαρκέλα πιο sexy από ποτε με καυλωτικά σοφιστικέ γυαλάκια (ακούς kervera ) και μπότες μέχρι το γόνατο
Κασσάνδρας 8: η Μαρίνα εδώ έπαθα ένα σοκ αφού είχα αρκετό καιρό να την δω η κοπέλα σαφώς αδυνατισμένη έχει γίνει κορμάρα εννοείτε πως μπήκε στην λίστα με αριθμό προτεραιότητας
να ερθεις να παρεις την Βανεσα που ειναι και πατριωτακι ;)
19 χρονων ειναι, πιο πιπινι δεν θα βρεις.....
τωρα απο διαθεση.....καλο χρυσο κοριτσι αλλα εχει ενα μειονεκτημα...ξεχναει να βγει απ το δωματιο (αν με πιανεις ;))
trust me and you wont lose γιατι αμαρτια ειναι ναρθεις αθηνα και να μην φυγεις χαρουμενος :-
Απο αυτή την εβδομάδα μαζι μας και η Έμιλυ
αννιτα απο 4/12 Δευτέρα κοντά σας
Αχχχχχχχ τι μου θύμισες! Τι απίστευτο μωρό! Και καλό παιδί πάνω απ' όλα.
σουα απάντησα πιο πάνω, δοκιμάζει αλλού, στο εξωτερικό μαλλονρε παλικαρια η λαουρα απο κασανδρας εχει σταματιση ξερει κανεις τιποτα ??