Ανήμερα του ιστορικού "ΟΧΙ" σαν άλλος Μεταξάς βρωντοφώναξα και γω "ΟΧΙ" στις κορασσίδες με το μέτριο σέρβις και το πολύ τουπέ...Έτσι στην επιλεκτική τσάρκα που ακολούθησε είδα και άκουσα τα εξής...
Φυλής104: Αλίκη: η γλυκιά ξανθιά Ελληνίδα του ιδρύματος, αδύνατος σωματότυπος, φυσικό 2άρι στήθος, γλυκό, εκφραστικό πρόσωπο και καλοσχηματισμένη περιφέρεια.
Μπέττυ: H αγριόγατα από το Καζακστάν επέστρεψε!! Γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά πάνω της, μελαχροινή, με φυσικό στήθος, και ωραία περιφέρεια και καλοσχηματισμένα πόδια.
Βριλησσού36: Λολίτα: Καλλίγραμμη ψηλή κοπέλα, ξανθιά με σημείο αναφοράς τον καλοσχηματισμένο κωλαράκο της τον οποίο μου κουνούσε επιδεικτικά κατά το σαλονάρισμά της...
Βριλησσού36Α: o κοντοπούτανος που ακούει στο όνομα
Αλίνα με κόλασε για μια ακόμη φορά άσχημα, καθισμένη στην αγκαλιά μου γυμνόστηθη, λέγοντάς μου πονηρές κουβέντες και βάζοντας το δάχτυλό της...ξέρετε που... :o. Πολύ ωραίο φυσικό 2.5άρι στήθος, ωραίες ρώγες, γλυκό εκφραστικό πρόσωπο και μελαχροινά μακριά μαλλιά. Οι άριστες αναμνήσεις μου από τη συνεδρία μαζί της σε συνδυασμό με τον ερωτισμό που απέπενεε με έπεισαν για επαναληπτικό τεστ ντράιβ στο εγγύς μέλλον.
Βριλησσού55: Αλίσια: Ξανθιά, με αδύνατο κορμί, φυσικό μικρό στήθος και καλοσχηματισμένη περιφέρεια προσπάθησε να με καυλαντίσει, αλλά δεν "το έχει"...έκανε μπαμ η απειρία της και ότι ακολουθεί μια πεπατημένη..
.Έμιλυ:Γνωστή και από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγαλέξαντρου, ψηλή κοπέλα, με μακριά ξανθά μαλλιά, σοκολατί επιδερμίδα, ωραίο φυσικό στήθος 2άρι σε κοινή θέα και ωραίο κωλαράκι.
Βριλησσού42:Σάσα: Ξανθιά, εντυπωσιακή παρουσία, με καλλίγραμμο κορμί, γλυκό πρόσωπο.
Φρίντα: H αιτία των τόσων χιλιομέτρων. Δεν την είχα συναντησει ποτέ, μόνο τα καλά λόγια φίλων με "έψησαν" πολύ...Μελαχροινή, με φουντωτό κατσαρό μαλλί, φυσικό στήθος 2άρι, γλυκό εκφραστικό πρόσωπο, καλλίγραμμα πόδια και σφιχτή καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Το σαλονάρισμά της από τα πιο όμορφα και γουστόζικα που έχω συναντήσει στη σύντομη "καριέρα" μου. Μες στο γέλιο, το νάζι, ευγενική ήρθε κοντά μου, συστήθηκε και ως δια μαγείας το πορτοφόλι άνοιξε για να "γνωριστούμε" καλύτερα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η κοπέλα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, μου χάρισε από τις πιο συναρπαστικές συνευρέσεις που είχα μέχρι τώρα, με άνεση χρόνου, φουλ gfe, περιποιητική...ό,τι και να πω δε φτάνει...Λεπτομέρειες στην κριτκή.
Βγαίνοντας μετά από τη Φρίντα τα πόδια μου δεν με κρατάγανε για να γυρίσω και το 60 και το 46, το μόνο που ήθελα ήταν να σωριαστώ στη θέση του οδηγού. Συνέχεια στο Γκάζι.
Κασσάνδρας 4α: Λαουρίτα. Πιπινάκι, με καρέ μαλλί, καστανοκόκκινα, ωραίο κορμί και φυσικό στήθος όσο μπόρεσα να διακρίνω από το σκοτσέζικο συνολάκι που φορόυσε. Μαζί της η
Σόνια: Δεν είναι η Σόνια του Αμνέζια, Βραζιλιάνα(και καλά), μελαχροινή με μακριά μαλλιά, κάπως σοβαρό και αγέλαστο πρόσωπο, φυσικό στήθος, κάποια περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς και ωραίος μεγάλος, αφράτος κώλος για πολύ :doggy_style:
Επίσημη τιμή εκκίνησης για τα συγκεκριμένα κορίτσια τα 40 ευρώ και με έξτρα...
Κασσάνδρας4β:Mαριλένα: η "μπασκεμπολίστρια" του ομίλου, αδύνατη, πολύ ψηλή με καπως άγριο πρόσωπο.
Ξένια: Ουδεμία σχέση με τη συνονόματη συνάδελφό της από το Κηφ 30. Καστανόξανθη κοπέλα, στον μέσο όρο, με κάμποσα κιλάκια και συμπαθητική περιφέρεια...
Κασσάνδρας 4γ: Λουίζα: Αυτό το κορίτσι όσο πάει κ ομορφαίνει...Ξανθιά κοπέλα, αρκετά αδυνατισμένη, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος και όμορη περιφέρεια.Η εμπειρία μου μαζί της απλά καλή σχεδόν ένα χρόνο πριν...
Κασσάνδρας6: Ο κορίτσαρος η
Ζέτα...(του Μάκη ντε)
...Καστανόξανθη, με κάποια κιλάκια παραπάνω που της πάνε πολύ...
Κασσάνδρας 8α: Σαμπρίνα: η γνωστή Βραζιλιάνα με το κοντό ξανθό μαλλάκι καρφάκια, φυσικό στήθος, αδυνατισμένη και άλλο, με ωραία σφιχτή περιφέρεια, ευγενέστατη και αεράτη. Μαζί της η
Ηλέκτρα. πως να την περιγράψω?? Λοιπόν μάλλον σα Γερμανίδα τουρίστρια, ασπρουλιάρα, ατσούμπαλη ψηλή, με περιττά κιλά παντού, ξανθιά, χωρίς χάρη και μπρίο...
Βούρβαχη19: Tζοβάννα: Γυναίκα που σίγουρα έχει ξεπεράσει τα πρώτα -άντα, πολύ γλυκό πρόσωπο, καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα κότσο, ωραίο κορμί με φυσικό στήθος, στητό σε κοινή θέα και καλοσχηματισμένη περιφέρεια και ωραία πόδια, ευγενέστατη και ομιλιτικη. Τα πάντα όλα πλην πρωκτικού...
Μελαντίας 50:Τζένη: Μελαχροινή, αδύνατη μικρούλα στο μέσο όρο, με ωραία κωλομάγουλα πάντως...
Σαμπρίνα: Κουκλάρα, γυναικάρα, σωματάρα...όλα τα εις άρα....πανύψηλη, λυγερόκορμη, τρομερή περιφέρεια καλοσχηματισμένη, μηδέν στήθος όμως και συμπαθητικό πρόσωπο...
Ισμήνης2: Paris και Άννα: τις βάζω μαζί γιατί αφενός ήταν σα δίδυμες, άχαρες, αντικοινωνικές και κάνουν μπαμ ότι είναι φόλες...
Μαρίνα:η μελαχροινή κούκλα, η Ελληνίδα με θητεία και στο 104...τρομερή περιφέρεια, ωραίο φυσικό στήθος και εμφανώς αδυνατισμένη...Ήταν σαν να κλέβει εκκλησία με τις αλλες 2 κοπέλες για ανταγωνίστριες....