Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  31/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μελινα - Σαμπρινα  - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο---------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Μαριλενα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κατερινα/Παολα - Κλαουντια/Μαριλενα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Βαλια - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια/Παολα/Κατερινα 

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Σοφια/Τανια - Ελενα/Σοφια/Τανια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
[move] :)  :)  :)   31/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μελινα - Σαμπρινα  - Σαβινα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Μαριλενα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κατερινα/Παολα - Κλαουντια/Μαριλενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια/Παολα/Κατερινα 

Η Μελίνα ταυτόχρονα θα είναι και στα δύο... :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Απογευματινή τσάρκα με τον φίλτατο συναγωνιστή DON GIOVANNI σε κάποια ιδρύματα που τα είχαμε λίγο "παραμελήσει"...Η ζέστη αφόρητη, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε 37 βαθμούς αλλά εμείς απτόητοι...

studio 12: Αφροδίτη: Καστανόξανθη, με καρέ χτένισμα, μικρό στήθος και αρκετά παραπανίσια κιλά, με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Για τους λάτρεις των νταρτανοειδών ιδανική επιλογή. Μαζί της η Αλέξια: Ψηλόλιγνη κοπέλα, με καφέ μαλλιά, με αφέλειες, καθημερινό πρόσωπο, μικρό στήθος, και ίσια, αδύνατα πόδια με μικρό κωλαράκο. Μεσαίο στάτους...Κρίμα για αυτόν τον χώρο, να έχει τέτοιες παρουσίες... :truce:

Τατοίου71: Δάφνη: ξανθό μίλφ, με ωραίο "στεγνό" σώμα , εκπληκτική περιφέρεια, kinky πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα. Μαζί της η Κρίστυ: Καστανόξανθη κοπέλα, μεσαίου ύψους, με ωραίο φυσικό στήθος, αδύνατη γενικά με καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Μας θυμήθηκε από το Σαββατιάτικο πέρασμα μας στο Μελαντίας 50 και μας "πείραξε" ότι τέτοιο φ΄τυσιμο δεν έχει φάει όυτε από γκόμενο... :truce: :truce:

Τατοίου58(πάνω): Σαμπρίνα: Λεπτή, ψηλή, καστανόξανθη, με ωραίο κωλαράκι και αδύνατη αρκετά, ντροπαλό σαλονάρισμα . Μαζί της η Ρωξάννη: Πρόκειται για την κοπέλα που για ένα διάστημα δούλεψε στους "Γερμανούς" με το ίδιο όνομα. Κοντό  a la garcon, χτένισμα,καστανόξανθη, ωραίος σφιχτός σωματότυπος, με ωραίο φυσικό στήθος, γλυκό μουτράκι και το χαρακτηριστικό τατού στο πλευρό μέχρι το πόδι.

Τατοίου58(κάτω): Λάουρα:Μια από τις αδυναμίες μου...Ψηλή κοπέλα, καστανόξανθη, υπέροχο βλέμμα, τα μάτια της παίζει να είναι τα πιο εκφραστικά στην πιάτσα, ωραίο κορμί, με καμπύλες, ωραία περιφέρεια, φυσικό στήθος και πολύ επικοινωνιακή. Μαζί της η Έλενα:  Mελαχροινή, ψηλή, με αρκετά "πιασίματα", και κάπως "άγριο" πρόσωπο...

Κηφισού30: Tζένη: Εδώ θα σταθώ λιγάκι...Και εγώ και ο DON, όταν την είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό...όχι επειδή είναι κουκλα ή κάτι άλλο αλλά μας έβγαλε τέτοια ενέργεια και γούστο που το σκεφτήκαμε κ οι 2 να μπούμε. Είναι μελαχροινή,κατά δήλωση της υπηρεσίας Ελληνίδα, έχει μεσογειακό σωματότυπο, με μικρό στηθάκι και τροφαντή περιφέρεια που σου βάζει σκε΄ψεις...Από τα πιο γλυκά μουτράκια που κυκλοφορούν,νεοφερμένη....δε σας κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι που δεν μπήκα...Μαζί της η Κάθριν: Kαστανόξανθη, με ωραίο προσωπάκι και σώμα, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια...

Λεωφ. Αθηνών 318: Λίζα: Μελαχροινή, αδύνατη, ωραίες αναλογίες, μικρό στήθος και αρκετά επικοινωνιακή στο σαλόνι. Γαλλίδα κατά δήλωσή της. Μαζί της η Σάντρα: Ξανθιά. πιο "γεμάτη", ευάερη κ ευήλια που λέμε, σκερτσόζα με φυσικό στήθος και πεταχτή περιφέρεια.

Λεωφ Αθηνών 373: Αλέξια: Άλλη μια παρουσία που με "συγκίνησε"...Μελαχροινή κουκλίτσα, με τίποτα το επιτηδευμένο πάνω της, καλλίγραμμη και ετοιμόλογη σε ένα πείραγμά μου, μου απάντησε αναλόγως και με "άναψε"... :84: :84: Μαζί της η Σαμπρίνα: Εντυπωσιακότατη παρουσία, πανύψηλη, με ανοιχτόχρωμα μαλλιά προς το ανοιχτό καφέ, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πολύ μικρό έως ανύπαρκτο στήθος αλλά από σώμα "σκοτώνει"...Ωραία γυμνασμένη κοιλιά, καλλιγραμμα μακριά πόδια και ένας κώλος που κοιτάει αγέρωχος, καλοσχηματισμένος και πεταχτός....

Κασσάνδρας8: Μόνικα: Από τις σταθερές αξίες στα στούντιο, με ίσια μαλλιά, μελαχροινή, ενισχυμένο στήθος, αδύνατη αρκετά και ένας κώλος σκέτο ΠΟΙΗΜΑ!!! Τέτοια καμπύλη δεν έχω ξαναδεί... :laie:

Θησέως35: Πάρις: Μελαχροινή μετριόττηα, άβγαλτο εντλώς, αδυνατούτσικο με μικρό στήθος, πολύ άχαρο σαλονάρισμα, καμιά διάθεση για περαιτέρω...

Θησέως 40: Τάνια: Eίναι ντροπή και κοροιδία να ζητάει 50 ευρώ η κοπέλα για να την πηδήξουμε...Να μας πληρώνει θα έπρεπε..Κοντό μαλλί, πολλ΄αξύγκια και πάχια από παντού...Μου θύμισε κάτι από Θώδη... :tooth: Μαζί της η Έλενα: Ψηλή, μελαχροινή, με ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί μοντελέ και όμορφη περιφέρεια....Θα πρέπει να προσέξει λίγο το σαλονάρισμα μιας και βγάζει μια βαριεστημάρα και επιθετικότητα. Και η Σοφία: Mια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς με πανέμορφο πρόσωπο, ωραίο λυγερό κορμί με φυσικό στήθος, όμορφα πόδια και πολύ σούπερ περιφέρεια....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος λαγε,οπως παντα αναλυτικος και γλαφυρος :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απογευματινή τσάρκα με τον φίλτατο συναγωνιστή DON GIOVANNI σε κάποια ιδρύματα που τα είχαμε λίγο "παραμελήσει"...Η ζέστη αφόρητη, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε 37 βαθμούς αλλά εμείς απτόητοι...

studio 12: Αφροδίτη: Καστανόξανθη, με καρέ χτένισμα, μικρό στήθος και αρκετά παραπανίσια κιλά, με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Για τους λάτρεις των νταρτανοειδών ιδανική επιλογή. Μαζί της η Αλέξια: Ψηλόλιγνη κοπέλα, με καφέ μαλλιά, με αφέλειες, καθημερινό πρόσωπο, μικρό στήθος, και ίσια, αδύνατα πόδια με μικρό κωλαράκο. Μεσαίο στάτους...Κρίμα για αυτόν τον χώρο, να έχει τέτοιες παρουσίες... :truce:

Τατοίου71: Δάφνη: ξανθό μίλφ, με ωραίο "στεγνό" σώμα , εκπληκτική περιφέρεια, kinky πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα. Μαζί της η Κρίστυ: Καστανόξανθη κοπέλα, μεσαίου ύψους, με ωραίο φυσικό στήθος, αδύνατη γενικά με καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Μας θυμήθηκε από το Σαββατιάτικο πέρασμα μας στο Μελαντίας 50 και μας "πείραξε" ότι τέτοιο φ΄τυσιμο δεν έχει φάει όυτε από γκόμενο... :truce: :truce:

Τατοίου58(πάνω): Σαμπρίνα: Λεπτή, ψηλή, καστανόξανθη, με ωραίο κωλαράκι και αδύνατη αρκετά, ντροπαλό σαλονάρισμα . Μαζί της η Ρωξάννη: Πρόκειται για την κοπέλα που για ένα διάστημα δούλεψε στους "Γερμανούς" με το ίδιο όνομα. Κοντό  a la garcon, χτένισμα,καστανόξανθη, ωραίος σφιχτός σωματότυπος, με ωραίο φυσικό στήθος, γλυκό μουτράκι και το χαρακτηριστικό τατού στο πλευρό μέχρι το πόδι.

Τατοίου58(κάτω): Λάουρα:Μια από τις αδυναμίες μου...Ψηλή κοπέλα, καστανόξανθη, υπέροχο βλέμμα, τα μάτια της παίζει να είναι τα πιο εκφραστικά στην πιάτσα, ωραίο κορμί, με καμπύλες, ωραία περιφέρεια, φυσικό στήθος και πολύ επικοινωνιακή. Μαζί της η Έλενα:  Mελαχροινή, ψηλή, με αρκετά "πιασίματα", και κάπως "άγριο" πρόσωπο...

Κηφισού30: Tζένη: Εδώ θα σταθώ λιγάκι...Και εγώ και ο DON, όταν την είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό...όχι επειδή είναι κουκλα ή κάτι άλλο αλλά μας έβγαλε τέτοια ενέργεια και γούστο που το σκεφτήκαμε κ οι 2 να μπούμε. Είναι μελαχροινή,κατά δήλωση της υπηρεσίας Ελληνίδα, έχει μεσογειακό σωματότυπο, με μικρό στηθάκι και τροφαντή περιφέρεια που σου βάζει σκε΄ψεις...Από τα πιο γλυκά μουτράκια που κυκλοφορούν,νεοφερμένη....δε σας κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι που δεν μπήκα...Μαζί της η Κάθριν: Kαστανόξανθη, με ωραίο προσωπάκι και σώμα, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια...

Λεωφ. Αθηνών 318: Λίζα: Μελαχροινή, αδύνατη, ωραίες αναλογίες, μικρό στήθος και αρκετά επικοινωνιακή στο σαλόνι. Γαλλίδα κατά δήλωσή της. Μαζί της η Σάντρα: Ξανθιά. πιο "γεμάτη", ευάερη κ ευήλια που λέμε, σκερτσόζα με φυσικό στήθος και πεταχτή περιφέρεια.

Λεωφ Αθηνών 373: Αλέξια: Άλλη μια παρουσία που με "συγκίνησε"...Μελαχροινή κουκλίτσα, με τίποτα το επιτηδευμένο πάνω της, καλλίγραμμη και ετοιμόλογη σε ένα πείραγμά μου, μου απάντησε αναλόγως και με "άναψε"... :84: :84: Μαζί της η Σαμπρίνα: Εντυπωσιακότατη παρουσία, πανύψηλη, με ανοιχτόχρωμα μαλλιά προς το ανοιχτό καφέ, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πολύ μικρό έως ανύπαρκτο στήθος αλλά από σώμα "σκοτώνει"...Ωραία γυμνασμένη κοιλιά, καλλιγραμμα μακριά πόδια και ένας κώλος που κοιτάει αγέρωχος, καλοσχηματισμένος και πεταχτός....

Κασσάνδρας8: Μόνικα: Από τις σταθερές αξίες στα στούντιο, με ίσια μαλλιά, μελαχροινή, ενισχυμένο στήθος, αδύνατη αρκετά και ένας κώλος σκέτο ΠΟΙΗΜΑ!!! Τέτοια καμπύλη δεν έχω ξαναδεί... :laie:

Θησέως35: Πάρις: Μελαχροινή μετριόττηα, άβγαλτο εντλώς, αδυνατούτσικο με μικρό στήθος, πολύ άχαρο σαλονάρισμα, καμιά διάθεση για περαιτέρω...

Θησέως 40: Τάνια: Eίναι ντροπή και κοροιδία να ζητάει 50 ευρώ η κοπέλα για να την πηδήξουμε...Να μας πληρώνει θα έπρεπε..Κοντό μαλλί, πολλ΄αξύγκια και πάχια από παντού...Μου θύμισε κάτι από Θώδη... :tooth: Μαζί της η Έλενα: Ψηλή, μελαχροινή, με ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί μοντελέ και όμορφη περιφέρεια....Θα πρέπει να προσέξει λίγο το σαλονάρισμα μιας και βγάζει μια βαριεστημάρα και επιθετικότητα. Και η Σοφία: Mια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς με πανέμορφο πρόσωπο, ωραίο λυγερό κορμί με φυσικό στήθος, όμορφα πόδια και πολύ σούπερ περιφέρεια....

Τζένυ καί Αλεξία οί θετικές εκπλήξεις της βραδιάς , ειδικά ή πρώτη  :tits2: !

Μόνικα άν καί την είχα ξαναδεί εχθές πρόσεξα το...δυνατό της σημείο  :booty: !

Πάρις μία γλυκανάλατη καί άχαρη παρουσία που χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς ειδικά στο σαλονάρισμα  >:( !

Τάνια παρουσία που απλά δεν  κάνει για στούντιο σε δελο καί άν  >:( >:( :headbang: :headbang: !!

Σοφία ή μεγάλη μου παράλειψη της βραδιάς  :headbang: που ελπίζω να επανορθώσω τάχιστα  :tits2:  :knockinb: !!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA TETARTI 31.07.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 LILLY        20:00-06:00 JULIA

*THISEOS 35
10:00-20:00 DIANA            20:00-06:00 MONIKA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    320,7 KB · Εμφανίσεις: 64

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:       
PROGRAMMA GIA TETARTI 31.07.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 LILLY         20:00-06:00 JULIA

*THISEOS 35
10:00-20:00 DIANA              20:00-06:00 MONIKA
Καποια βραδυνη βαρδια και για εμας τους "νυχτερινους¨τυπους για την Ντιανα, προβλεπεται?

:think: :think: :think: :think:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  01/08    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλια - Σαμπρινα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Παολα/Κατερινα - Ζωη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μαντονα - Μαντονα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαριλενα/Κλαουντια - Μαριλενα/Κλαουντια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Βαλια - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα/Τζουλια - Τζουλια/Παολα/Κατερινα 

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Σοφια/Τανια/Αννα Μαρια - Ελενα/Σοφια/Τανια/Εφη

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Xθεσινοβραδυνή εξόρμηση στο γειτονικό μου " σούσι " στούντιο Geisha στην Αθανασίας 3 στο Παγκράτι , ίσως το μόνο στούντιο που έχω δεί χωρίς tv. τόσο στο σαλόνι όσο καί στα δωμάτια  :think: ! δωμάτιο πεντακάθαρο minimal αισθητικής χωρίς νιπτήρα ή ντούζ ( υπάρχει το κοινόχρηστο ) αλλά με παραβάν όπου απο πίσω υπάρχουν υγρομάντηλα καί χαρτομάντηλα , κατάθεση με την γλυκειά , τρυφερή καί ευγενέστατη geisha Σάντυ με το υπέροχο στήθος τούμπανο  :tits: ! 60 € καί μασαζάκι με τα βυζάκια , πίπα ικανοποιητική , καί τελείωμα ακάπωτο...ισπανιστί όλε  :grin: :grin: !! στην συνέχεια ντουζάκι στο κοινόχρηστο με καθαρή πετσέτα που μου έδωσε ή Σάντυ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
.

Ιεροφαντών 9:
Δεύτερη εμφανίστηκε η Μάργκο, Ρωσίδα μιλφ με εμφανή τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της, και ειδικά στη στήθος της. Κατά 99% πρόκειται για την κοπέλα που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο Κωνσταντινουπόλεως 94 και είχε κλέψει την καρδιά του xilnik.      
Το κορμι της ειναι φανταστικο,σε διαβεβαιω
Εκ πρωτης αποψης με το διχτυωτο δεν φαινεται,αλλα οταν τη δεις ολογυμνη και ειδικα ξαπλωμενη στο κρεβατι σ εντυπωσιαζει
Και το στηθος της μου αρεσει,και ας ειναι μικρο
Γενικα το φυσικο στηθος ,το προτιμω,ας εχει και ατελειες πολυ περισσοτερο απο ενα σιλικονατο στηθος
Eπισης πριν λιγες μερες που ειχα παει πειραιως 193 για να δω τη μαργκο,δουλευε μαζι της και η τζινα,μελαγχροινη με αφρατο πισω συστημα,πιθανον mlf,αλλα εμφανισιακα υστερουσε,κυριως εχοντας υποψιν σου τις καλλιτεχνικες της φωτογραφιες,που τωρα δεν τις βλεπω ουτε στο μπανερ

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Εδώ να αναφέρω πως σημειώθηκε ένα κοσμοϊστορικό γεγονός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας: κατάφερα να δω για μερικά δευτερόλεπτα το πρόσωπο της Λίντας!!! Για να είμαι ειλικρινής ακόμη απορώ πως μπόρεσα κι'έφυγα ζωντανός από'κει μετά απ'αυτό που συνέβη.
Δεν το θυμάσαι...., όμως, το θυμάσαι?
"Οχιιιιι...."

ΟΚ το συμβάν θεωρείται λήξαν!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Κατερινάρα και τα μυαλά στα κάγκελα !  :rockon:
Αν και αρκετοί ξέρω οτι θα διαφωνήσουν, κατ εμε εκει σταματάει το καλό με την συγκεκριμένη. Στο οπτικό!!
Ειναι μια Μονικα σε πιο επικοινωνιακό στυλ....

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  01/08    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Κατερινα/Μαριλενα - Μικη/Κατερινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - ΚΛαουντια - ΚλαουντιαΜαριλενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα/Τζουλια - Τζουλια 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  03/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κατερινα/Παολα - Ζωη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Τζουλια - Μικη/Μελινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Κλαουντια/Μαριλενα - Κλαουντια/Μαριλενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια/Μονικα/Κατερινα/Παολα 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom