Απογευματινή τσάρκα με τον φίλτατο συναγωνιστή DON GIOVANNI σε κάποια ιδρύματα που τα είχαμε λίγο "παραμελήσει"...Η ζέστη αφόρητη, το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε 37 βαθμούς αλλά εμείς απτόητοι...
studio 12: Αφροδίτη: Καστανόξανθη, με καρέ χτένισμα, μικρό στήθος και αρκετά παραπανίσια κιλά, με αξιοσημείωτη περιφέρεια. Για τους λάτρεις των νταρτανοειδών ιδανική επιλογή. Μαζί της η Αλέξια: Ψηλόλιγνη κοπέλα, με καφέ μαλλιά, με αφέλειες, καθημερινό πρόσωπο, μικρό στήθος, και ίσια, αδύνατα πόδια με μικρό κωλαράκο. Μεσαίο στάτους...Κρίμα για αυτόν τον χώρο, να έχει τέτοιες παρουσίες...
Τατοίου71: Δάφνη: ξανθό μίλφ, με ωραίο "στεγνό" σώμα , εκπληκτική περιφέρεια, kinky πρόσωπο και ωραίο σαλονάρισμα. Μαζί της η Κρίστυ: Καστανόξανθη κοπέλα, μεσαίου ύψους, με ωραίο φυσικό στήθος, αδύνατη γενικά με καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Μας θυμήθηκε από το Σαββατιάτικο πέρασμα μας στο Μελαντίας 50 και μας "πείραξε" ότι τέτοιο φ΄τυσιμο δεν έχει φάει όυτε από γκόμενο...
Τατοίου58(πάνω): Σαμπρίνα: Λεπτή, ψηλή, καστανόξανθη, με ωραίο κωλαράκι και αδύνατη αρκετά, ντροπαλό σαλονάρισμα . Μαζί της η Ρωξάννη: Πρόκειται για την κοπέλα που για ένα διάστημα δούλεψε στους "Γερμανούς" με το ίδιο όνομα. Κοντό a la garcon, χτένισμα,καστανόξανθη, ωραίος σφιχτός σωματότυπος, με ωραίο φυσικό στήθος, γλυκό μουτράκι και το χαρακτηριστικό τατού στο πλευρό μέχρι το πόδι.
Τατοίου58(κάτω): Λάουρα:Μια από τις αδυναμίες μου...Ψηλή κοπέλα, καστανόξανθη, υπέροχο βλέμμα, τα μάτια της παίζει να είναι τα πιο εκφραστικά στην πιάτσα, ωραίο κορμί, με καμπύλες, ωραία περιφέρεια, φυσικό στήθος και πολύ επικοινωνιακή. Μαζί της η Έλενα: Mελαχροινή, ψηλή, με αρκετά "πιασίματα", και κάπως "άγριο" πρόσωπο...
Κηφισού30:
Tζένη: Εδώ θα σταθώ λιγάκι...Και εγώ και ο DON, όταν την είδαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό...όχι επειδή είναι κουκλα ή κάτι άλλο αλλά μας έβγαλε τέτοια ενέργεια και γούστο που το σκεφτήκαμε κ οι 2 να μπούμε. Είναι μελαχροινή,κατά δήλωση της υπηρεσίας Ελληνίδα, έχει μεσογειακό σωματότυπο, με μικρό στηθάκι και τροφαντή περιφέρεια που σου βάζει σκε΄ψεις...Από τα πιο γλυκά μουτράκια που κυκλοφορούν,νεοφερμένη....δε σας κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι που δεν μπήκα...Μαζί της η Κάθριν: Kαστανόξανθη, με ωραίο προσωπάκι και σώμα, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια...
Λεωφ. Αθηνών 318: Λίζα: Μελαχροινή, αδύνατη, ωραίες αναλογίες, μικρό στήθος και αρκετά επικοινωνιακή στο σαλόνι. Γαλλίδα κατά δήλωσή της. Μαζί της η Σάντρα: Ξανθιά. πιο "γεμάτη", ευάερη κ ευήλια που λέμε, σκερτσόζα με φυσικό στήθος και πεταχτή περιφέρεια.
Λεωφ Αθηνών 373:
Αλέξια: Άλλη μια παρουσία που με "συγκίνησε"...Μελαχροινή κουκλίτσα, με τίποτα το επιτηδευμένο πάνω της, καλλίγραμμη και ετοιμόλογη σε ένα πείραγμά μου, μου απάντησε αναλόγως και με "άναψε"... :84: :84: Μαζί της η Σαμπρίνα: Εντυπωσιακότατη παρουσία, πανύψηλη, με ανοιχτόχρωμα μαλλιά προς το ανοιχτό καφέ, ωραίο γλυκό πρόσωπο, πολύ μικρό έως ανύπαρκτο στήθος αλλά από σώμα "σκοτώνει"...Ωραία γυμνασμένη κοιλιά, καλλιγραμμα μακριά πόδια και ένας κώλος που κοιτάει αγέρωχος, καλοσχηματισμένος και πεταχτός....
Κασσάνδρας8:
Μόνικα: Από τις σταθερές αξίες στα στούντιο, με ίσια μαλλιά, μελαχροινή, ενισχυμένο στήθος, αδύνατη αρκετά και ένας κώλος σκέτο ΠΟΙΗΜΑ!!! Τέτοια καμπύλη δεν έχω ξαναδεί... :laie:
Θησέως35:
Πάρις: Μελαχροινή μετριόττηα, άβγαλτο εντλώς, αδυνατούτσικο με μικρό στήθος, πολύ άχαρο σαλονάρισμα, καμιά διάθεση για περαιτέρω...
Θησέως 40:
Τάνια: Eίναι ντροπή και κοροιδία να ζητάει 50 ευρώ η κοπέλα για να την πηδήξουμε...Να μας πληρώνει θα έπρεπε..Κοντό μαλλί, πολλ΄αξύγκια και πάχια από παντού...Μου θύμισε κάτι από Θώδη...
Μαζί της η Έλενα: Ψηλή, μελαχροινή, με ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί μοντελέ και όμορφη περιφέρεια....Θα πρέπει να προσέξει λίγο το σαλονάρισμα μιας και βγάζει μια βαριεστημάρα και επιθετικότητα. Και η
Σοφία: Mια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς με πανέμορφο πρόσωπο, ωραίο λυγερό κορμί με φυσικό στήθος, όμορφα πόδια και πολύ σούπερ περιφέρεια....