Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ή Λίλυ ή Γερμανίδα , πρώην Τριγγέτα νύν Φυλής 104 , είναι μήπως ή ίδια  που δουλεύει καί Αθανασίας 3  στο Παγκράτι  :think: ? ή αλήθεια είναι ότι αυτή στο Παγκράτι είναι ξανθιά ενώ στο Φ.104  είναι μάλλον κοκκινομάλα , επιπλέον αυτή στο Αθανασίας στις φωτογραφίες έχει αρκετά τατού καί μπρός καί στην πλάτη ( με πεταλούδες , κάτι γραπτά κ.λ.π. ), ενώ αυτή στο Oriental δεν δείχνει κάτι ανάλογο .
Οχι δεν ειναι η ιδια κοπελα φιλτατε.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Και σύμφωνα με τα banner στο bou  :sunglasses:

Επίσης η άλλη Λίλυ, αυτή με τα τατουάζ, εκτός από ΑΘανασίας παίζει και Κηφισού 60  ;)
Και Αριστοτελους 6  ;)

ramonito

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κατοπιν επισκεψεων εχω να πω πιο ωραιες υπαρξεις στα μαγαζια ειναι:Τζοζεφιν ουγγαρεζα τουμπανο γενικος, Ρομινα ρουμανα με κορμαρα και ολα αρα, Καρολινα ρωσιδα ορισμος φυσικης ομορφιας, Λιλυ νταρντανα γερμανιδα, Λαουρα μελαχρινη πανεμορφη ρουμανα. Για μενα αυτες ειναι οι πιο ωραιες παρουσιες  :dancing: :dancing: :dancing:

ramonito

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γυρισε και η Αλισα στο στουντιο 12 οποτε μαζι με καρολινα ειναι τρομερο δυδιμο και καθαρες ρωσσιδαρες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
έφτασε και στα στούντιο η χάρη του δάσκαλου king james  :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
έφτασε και στα στούντιο η χάρη του δάσκαλου king james  :rockon:

οντως πολυ ζουζουνι στο αριστερό και ντροπαλο στο σαλοναρισμα του....η τσατσα μου ειπε οτι ειναι απ την πορτογαλια...οταν γυρισω απ τις διακοπες πρέπει να το τιμήσω....

ΚΑΝΗΣ δέν μπόρή να άντιληφθή πώς κατάφερέ ό μέγιστός νά κάνη ενημέρωσή χωρίς νά επίστρέψη... :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Παίδες γνωρίζει κανείς να ενημερώσει ποιά στούντιο έχουν ρίξει την τιμή των προγραμμάτων και ξεκινάνε από 20 ευρώ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πότε κυκλοφόρησε αυτό  :think: ?
Απο 20 ευρω ειναι το Ευνειδων 5, Ιωαννινων 3 εδω και καιρο και το Κωνσταντινουπολεως 61 προσφατα
35 ή 60 εχει το Λελας Καραγιαννη, 30 το Κωνσταντινουπολεως 92

Η εμφανιση των κοριτσιων ειναι κατι υποκειμενοκο, για τα διακ μου γουστα παντως πολυ μακρυα.
Απο ποιοτητα υπηρεσιων δεν γνωριζω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
έφτασε και στα στούντιο η χάρη του δάσκαλου king james  :rockon:
Η Αλισα ανεκαθεν ηταν στα studio
η Αλισια δουλευε παραλληλα σε μπουρδελο αλλα και σε studio
Ειναι διαφορετικες κοπελες

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
στο αρτεμις 61 το πηγαν το βασικο στα 20..επισης χθες καταθεσα σε 2 στουντιο που ξεκιναγαν απο 20 στο ευνειδων 5 και στο ιωαννινων 3

Πάντως στο ποστάρισμα σου δεν φαίνεται να πέρασες καί τόσο καλά  , υπάρχει εξ΄αλλου καί ή μαρτυρία του συναγωνιστή spourgena , χωρίς λοιπόν να αποκλείω την πιθανότητα ένα στούντιο να συνδυάζει ποιότητα με χαμηλή τιμή ( μπουρδέλου ουσιαστικά ) προσωπικά έχω την ταπεινή εντύπωση  ότι άπαξ καί ξεκινάει να κάνει τέτοιες εκπτώσεις  είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα κάνει...εκπτώσεις καί στην ποιότητα όλου ή μέρους του παρεχόμενου πακέτου ( κοπέλες , προσφερόμενες υπηρεσίες , χώρος , καθαριότητα κ.λ.π. )  :huh:  :huh: !

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πάντως στο ποστάρισμα σου δεν φαίνεται να πέρασες καί τόσο καλά  , υπάρχει εξ΄αλλου καί ή μαρτυρία του συναγωνιστή spourgena , χωρίς λοιπόν να αποκλείω την πιθανότητα ένα στούντιο να συνδυάζει ποιότητα με χαμηλή τιμή ( μπουρδέλου ουσιαστικά ) προσωπικά έχω την ταπεινή εντύπωση  ότι άπαξ καί ξεκινάει να κάνει τέτοιες εκπτώσεις  είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα κάνει...εκπτώσεις καί στην ποιότητα όλου ή μέρους του παρεχόμενου πακέτου ( κοπέλες , προσφερόμενες υπηρεσίες , χώρος , καθαριότητα κ.λ.π. )  :huh:  :huh: !

με ξάφνιασε ομολογώ ο δάσκαλος , με την κίνηση του να μπει στο ιωαννίνων 3 , προσωπικά δε θα έμπαινα ούτε με 20 ευρώ με μια κοπέλα , και σιγά τις κοπέλες , απαράδεκτες για μαγαζι που θελει να λέγεται στουντιο , καλύτερες έχει στα παρακμιακά ντελα του μεταξουργειου ... ειδικά η μια είχε τρίχες στην κοιλιά της , ΕΛΕΟΣ
Ο Δάσκαλος το λάθος που κάνει είναι που παίρνει εν ψυχρώ αποφάσεις πάνω στην καύλα ;;; ΙΣΩΣ !! Εγώ προσωπικά δεν σκέφτομαι έτσι κάνω λελογισμένες κινήσεις , με γνώμονα την τιμή , τον χώρο , τα υπερ και τα κατά

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6

Έχει κανείς άποψη για τις επιδόσεις της Αλίσια (Φ67) σαν στουντιοκόριτσο ? Από τις κριτικές που διάβασα μου φαίνεται ότι δεν διαφέρει και πολύ η απόδοσή της.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
που κολλάει αυτο με το ποσταρισμα που εκανε ο ρεντ???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
στο αρτεμις 61 το πηγαν το βασικο στα 20..επισης χθες καταθεσα σε 2 στουντιο που ξεκιναγαν απο 20 στο ευνειδων 5 και στο ιωαννινων 3
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κριτίκές δάσκάλε,οί κοπέλές τό ΞΕΡΟΥΝ ότί ΠΕΡΑΣΕΣ μαζί τούς ΑΡΧΗΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; :zfuck:

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Απο 20 ευρω ειναι το Ευνειδων 5, Ιωαννινων 3 εδω και καιρο και το Κωνσταντινουπολεως 61 προσφατα

Η εμφανιση των κοριτσιων ειναι κατι υποκειμενοκο, για τα διακ μου γουστα παντως πολυ μακρυα.

Ευχαρηστώ για τισ πληροφορίες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
που κολλάει αυτο με το ποσταρισμα που εκανε ο ρεντ???
τυπε αφου εφτασες στο σημειο να διορθώνεις τον σμυρνη τον τσεγιεν και τους λοιπους μαλλον πρέπει να ανακηρυχθεις δάσκαλος του φόρουμ

focusch

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΣΤΟ Γ.ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Ρε παιδιά μήπως αυτά έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αυτές τις τιμές; Δεν μπορώ να μιλήσω για όλα, αλλά τουλάχιστον για το 61 που έχω περάσει (τουλάχιστον πριν ένα χρόνο) και έχω δει και κοπέλες και χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχε τιμές studio. Δεν γίνεται να πληρώνεις 50 πχ για την Μόνικα Σέρβα στους γερμανούς ή για την Ιζαμπέλλα στο sweetangels και να βλέπεις τις ίδιες τιμές σε τέτοια μαγαζιά και με τέτοιες κοπέλες.
Προσωπική γνώμη πάντα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
30 ευρω είχε και το Κωνσταντινουπόλεως 94 πριν λίγο καιρό τουλάχιστον, αν και τώρα μπορεί να έχουν το απλό στα 40 ανάλογα με την εργαζόμενη.

Στα 20 υπάρχει κίνδυνος να υποβαθμιστούν οι παροχές. Από την άλλη με 40 ή 50 οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε άλλα μαγαζιά δεν είναι και πολύ ανώτερες. (ανάλογα με την περίσταση)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom