You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.298
- Πόντοι
- 17.085
Υπάρχει.το στούντιο Ιάκχου 7Α δεν υπάρχει πιά στον κατάλογο...
δεν θα έπρεπε να υπάρχει για να μπορούμε να διαβάζουμε τις κριτικές που έχουν γραφτεί?
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 2.310
η αννα απο τα κασσανδρας σταματησε?
στο Καμασούτρα στη Φραντζή (απόγευμα-βράδυ, 2η βαρδια)
Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
εμενα παντως απο κοντα που την ειδα 3-4 φορες δεν μου άρεσε καθόλου η φατσα της απορω πως ειχε τοσο μεγαλο φαν κλαμπ στο 104,κλασικη αλβανικη σκυλοφατσα...
Παντως εγω οσες φορες την τιμησα στο 104 περασα πολυ καλα,εμενα η φατσα της μου εβγαζε και πολυ προστυχο.Τα βυζια της μπορει να ηταν πεσμενα λιγακι ομως ολα τα λεφτα ηταν η κωλαρα της ειδικα οταν στηνοταν στα τεσσερα σε απογειωνε.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ευχαριστώ τύπεστο Καμασούτρα στη Φραντζή (απόγευμα-βράδυ, 2η βαρδια)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεχρι προτινος ναι.φωκαιας 17 απογευματινες βάρδιες συνήθως....
Τωρα τελευταια κανει τριτη/νυχτερινη βαρδια.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο.το στούντιο Ιάκχου 7Α δεν υπάρχει πιά στον κατάλογο...
δεν θα έπρεπε να υπάρχει για να μπορούμε να διαβάζουμε τις κριτικές που έχουν γραφτεί?
έκλεισε οριστικά ή υπολειτουργεί όπως καιρό τώρα?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εγω την τεταρτη την πετυχα 2η βαρδειαΜεχρι προτινος ναι.
Τωρα τελευταια κανει τριτη/νυχτερινη βαρδια.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
σημερα ειχα βγει για δουλειες στο κεντρο και ειπα να περασω απο καποια στουντιο μαζι με εναν ξαδερφο μου
Γ.ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ
2 η αλεξια.προκειται για ένα νεαρό πιπίνι 22-24 χρονων με αδυνατο αλλα πολυ ωραιο σωμα και κώλο,σημερα φορουσε ενα κοντο μαυρο φορεμα που της πηγαινε παρα πολυ,αλλα το προσωπο της δεν μου άρεσε περισσοτερο σε σκυλε μου εκανε παρα σε γλυκο.δυστηχως δεν προλαβα να παρατηρησω τα ματια για τα οποια σχεδον ολοι λενε τα καλυτερα λογια...
ΙΣΜΗΝΗΣ
2 η ναομι προκειται για ενα πιπινι19-22 χρονων πανεμορφο με μακρια ισια ξανθα μαλλια,λευυκη επιδεμιδα απιστευτο κωλαρακι και μικρο στηθος,,,,αν δεν ηταν στους γερμανους θα παιρνουσα μαζι της
ΜΕΛΑΝΤΙΑΣ
50 η λαουρα πιπινι 20-23 χρονων λευκη επιδερμιδα ωραια φατσα με τσειμπουκοχειλα ειχε τρια τατουαζ ενα στο αριστερο χερι της ενας σταυρος ενα ψηλα πανω στην πλατης και το τριτο δεν θυμαμαι που ηταν.δυαρι στητο φυσικο στηθος απιθανο σωμα και κωλος...
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
82 η νταρντανα στεφανια αν ακουσα καλα.4αρια φυσικα στηθη ξανθα μαλλια καυματιστα που σημερα τα ειχε πιασει αλογουρα..
ΣΥΓΓΡΟΥ
144 καινουρια κοπέλα όπως είπε η υπηρεσια μαυρομαλλουσα με μακρια κυματιστα μαλλια ωραιο σωμα,ειχε ενα τατουαζ πανω απ τον κωλο της,,αλλα δεν πρόλαβα να παρατηρήσω καλά το πρόσωπο της επειδη ο φωτισμος ηταν ιδιαιτερα χαμηλός οι υπεύθυνοι πρεπει να το προσεξουν αυτο..
108 η νικολ νεαρη κοπελα 23-26 χρονων μελαχρινη με μαυρα μακρια ισια μαλλια ψηλη και εντυπωσιακο σωμα και κωλος και με υπεροχο στητο 2αρι φυσικο στηθος
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
5 δυο κοπελες η αλεξανδρα και η ολγα.η αλεξανδρα ρουμανα νεαρη κοπελα 23-26 χρονων καστανοξανθα μακρια μαλλια ισια κανονικο σωμα και κωλος και πολυ τσαχπίνικο προσωπο.η ολγα 25-28 χρονων ρωσσιδα συμφωνα με την τσατσα με μαυρα μαλλια που φτανουν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της κανονικο σωμα γλυκυτατο προσωπακι και υπεροχο φυσικο στητο 2αρι στηθος.
6 αρχοντικο ψηλο προμιλφ 28-30 χρονων με καλο σωμα για την ηλικια της με καστανα ισια μαλλια που φτανουν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της και με εντονα ασιατικα χαραχτηρισιτκα στο προσωπο της...λια το ονομα της
Γ.ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ
2 η αλεξια.προκειται για ένα νεαρό πιπίνι 22-24 χρονων με αδυνατο αλλα πολυ ωραιο σωμα και κώλο,σημερα φορουσε ενα κοντο μαυρο φορεμα που της πηγαινε παρα πολυ,αλλα το προσωπο της δεν μου άρεσε περισσοτερο σε σκυλε μου εκανε παρα σε γλυκο.δυστηχως δεν προλαβα να παρατηρησω τα ματια για τα οποια σχεδον ολοι λενε τα καλυτερα λογια...
ΙΣΜΗΝΗΣ
2 η ναομι προκειται για ενα πιπινι19-22 χρονων πανεμορφο με μακρια ισια ξανθα μαλλια,λευυκη επιδεμιδα απιστευτο κωλαρακι και μικρο στηθος,,,,αν δεν ηταν στους γερμανους θα παιρνουσα μαζι της
ΜΕΛΑΝΤΙΑΣ
50 η λαουρα πιπινι 20-23 χρονων λευκη επιδερμιδα ωραια φατσα με τσειμπουκοχειλα ειχε τρια τατουαζ ενα στο αριστερο χερι της ενας σταυρος ενα ψηλα πανω στην πλατης και το τριτο δεν θυμαμαι που ηταν.δυαρι στητο φυσικο στηθος απιθανο σωμα και κωλος...
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
82 η νταρντανα στεφανια αν ακουσα καλα.4αρια φυσικα στηθη ξανθα μαλλια καυματιστα που σημερα τα ειχε πιασει αλογουρα..
ΣΥΓΓΡΟΥ
144 καινουρια κοπέλα όπως είπε η υπηρεσια μαυρομαλλουσα με μακρια κυματιστα μαλλια ωραιο σωμα,ειχε ενα τατουαζ πανω απ τον κωλο της,,αλλα δεν πρόλαβα να παρατηρήσω καλά το πρόσωπο της επειδη ο φωτισμος ηταν ιδιαιτερα χαμηλός οι υπεύθυνοι πρεπει να το προσεξουν αυτο..
108 η νικολ νεαρη κοπελα 23-26 χρονων μελαχρινη με μαυρα μακρια ισια μαλλια ψηλη και εντυπωσιακο σωμα και κωλος και με υπεροχο στητο 2αρι φυσικο στηθος
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
5 δυο κοπελες η αλεξανδρα και η ολγα.η αλεξανδρα ρουμανα νεαρη κοπελα 23-26 χρονων καστανοξανθα μακρια μαλλια ισια κανονικο σωμα και κωλος και πολυ τσαχπίνικο προσωπο.η ολγα 25-28 χρονων ρωσσιδα συμφωνα με την τσατσα με μαυρα μαλλια που φτανουν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της κανονικο σωμα γλυκυτατο προσωπακι και υπεροχο φυσικο στητο 2αρι στηθος.
6 αρχοντικο ψηλο προμιλφ 28-30 χρονων με καλο σωμα για την ηλικια της με καστανα ισια μαλλια που φτανουν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της και με εντονα ασιατικα χαραχτηρισιτκα στο προσωπο της...λια το ονομα της
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Στο δωμάτιο είναι μετριότητα για μένασημερα ειχα βγει για δουλειες στο κεντρο και ειπα να περασω απο καποια στουντιο μαζι με εναν ξαδερφο μου
Γ.ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Αλεξια, αν δεν κανω λάθος ειναι η κοπελα που εργαζοταν προ καιρου στο ιδιο ιδρυμα σαν Ευα. ;)Στο δωμάτιο είναι μετριότητα για μένα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω χθες τριτη.εγω την τεταρτη την πετυχα 2η βαρδεια
Αραγε θα κανει διπλοβαρδιες.........
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
όχι. Διαφορετικές κοπέλεςΗ Αλεξια, αν δεν κανω λάθος ειναι η κοπελα που εργαζοταν προ καιρου στο ιδιο ιδρυμα σαν Ευα. ;)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ευχαριστω για την διευκρινηση.όχι. Διαφορετικές κοπέλες
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μαλλον....Εγω χθες τριτη.
Αραγε θα κανει διπλοβαρδιες.........
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
μαλλον....
Αφού δεν έρχεται η Λάουρα,δουλεύει η Αλεξία και η Λίντα...
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
υπάρχουν πληροφορίες για την Κρίστυ;
φοβερό κορμί... :o