Εχθές το βράδυ σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι(όπως πάντα δλδ
),ξεκίνησα από τα Δυτικά Προάστεια του Πειραιά για να ανηφορίσω μέχρι την Κατεχάκη,για τα όμορφα μάτια της Βικτώριας....αφού διέσχισα μεγάλος μέρος της Συγγρού με πορεία πρός Μεσογείων και από εκεί Μιχαλοκοπούλου για να βγώ Κατεχάκη.Παρκάρισμα λίγο πιο πάνω από το στούντιο,μιας και υπήρχε άπλετος χώρος.Είσοδος και μικρή αναμονή γύρω στα 5 λεπτά μέχρι να βγεί η κοπέλα από το δωμάτιο...εκεί αντίκρυσα ένα όμορφο μίλφ,με μακρυά ξανθά μαλλιά,ωραίο κορμί,μαυρισμένη επιδερμίδα(προφανώς σολάριουμ
) και γλυκό πρόσωπο,το οποίο είχε κάποιες μικρές ρυτίδες.Πλήρωσα τα 50€ για απλό πρόγραμμα,είσοδος της Βικτώριας στο δωμάτιο,η οποία μου ζήτησε ευγενικά να πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε
Δεν έφερα αντίρρηση,με εκείνη να με περιμένει στο κρεββάτι γυμνή
Πολύ καλά προκαταρκτικά,με γλειψίματα σε λαιμό(με ρούφηξε στην κυριολεξία :o),στηθός,κοιλιά αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στα μπαλάκια μου τα οποία μούλιασε.Πολύ καλό στοματικό,βαθύ και με διάρκεια,με αποτέλεσμα να είμαι έτοιμος για μάχη.Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι που κάπου στα 10 λεπτά μου ρίχνει την ατάκα ''baby,we have to finish''.Εκεί τα είδα όλα κωλυώμενα,οπότε την γύρισα ιεραποστολικά για να τελειώσω.[size=14pt]Δυστηχώς,η νοοτροπία της αλυσίδας δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο,στα 50€ δεν σου κάνουν καμιά χάρη,πρέπει στα 10~12 λεπτά να έχεις σφυρίξει την λήξη του αγώνα.Από εμένα μαύρο στα εν-λόγω μαγαζιά(το ξέρω ότι δεν θα στεναχωρηθούν που δεν θα πατήσω το πόδι μου εκεί,άλλωστε έχουν αρκετό κόσμο που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια)λόγω της κακής νοοτροπίας που τους διέπει.Πάντως,κρίμα γιατί η Βικτώρια είναι μια όμορφη παρουσία,με πολύ καλές υπηρεσίες εντός του δωματίου.[/size]
Φεύγωντας από το Κατεχάκη,πήγα για ποτό στον Σκαραβαίο για να χαλαρώσω
Κριτική τις επόμενες ημέρες όταν και όποτε βρώ χρόνο να την αναρτήσω!!