Μετά από καφεδάκι με φίλους στο Γκαζοχώρι και αφού προηγήθηκε επίσκεψη σε Φυλής 104, με την παρουσία της Άντζελας, Πωλίνας(σέξυ ξανθιά, υπέροχα μάτια, λίγα κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς και περιφέρεια που κολάζει) και της
Ρομπέρτας(αδιάφορη, αλλά το στήθος της είναι εξωπραγματικό, φυσικό και ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!), έχοντας και στο μυαλό μου την προηγούμενη αποτυχήμενη σχετικά κατάθεσή μου στη Ντέλια, ήθελα κάτι ΣΙΓΟΥΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΕΡΩΤΙΚΟ. Έτσι επισκέφθηκα ξανά την Αννούλα στο Κασσάνδρας 4Α. Η κοπέλα για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ στο κρεβάτι, με αληθοφάνεια, υπομονή, ένταση και προσαρμογή στις απαιτήσεις μου...Πολλά και ποιοτικά προκαταρτικά, με περιποίηση της μυρωδάτης και απαλής γεννητικής της περιοχής, κουνούσε τη λεκάνη της, πίεζε το κεφάλι της, έπαιρνε τα χέρια μου και τα έβαζε να παίζουν με τις ρώγες της, μου έφερνε τα κόκκινα δαχτυλάκια των ποδιών της στο πρόσωπό μου και μπορώ να πω ότι ευχαριστιόταν και η ίδια τις ποδολαγνικές μου ορέξεις, μαλακή και περιποιημένη πατουσίτσα...Πολύ καλό στοματικό, με περιποίηση και της γύρω περιοχής, παιχνίδια με τη γλώσσα, με "ανέβαζε"συνέχεια με κοπλιμέντα και διαρκείας και ποιότητας footjob που την απόλαυσα στο έπακρο. Πρώτη στάση ιεραποστολικό, με τα κεφάλια μας ενωμένα, φιλιά εκατέρωθεν, πνιχτές αναπνοές, εκείνη συνέχεια να μου μιλάει...Ανέβασμα ρυθμού με τα πόδια ενωμένα και κείνη να ακολουθεί...Επόμενη στάση στα 4, με εκπληκτικό στήσιμο, υπέροχο κωλαράκι και παρότρυνση για σκαμπίλια και "όλο μέσα"
. Γύρισμα σε cowgirl και reverse cowgirl σε ποιο gfe ρυθμούς, απολαμβάνοντας κ τις ρώγες της και ξανά ιεραποστολικό με τη λεκάνη της ανασηκωμένη με δυνατά καρφώματα...Ο ιδρώτας ποτάμι και διάλεξα να τελειώσω στα πατουσάκια της μετά από 5λεπτη ενασχόληση μαζί τους αλλά κ κείνη να ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει..είναι σημαντικό...Πολύ δυνατό "τελείωμα" της άδειάς μου!!!