Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καιρο εχω να δω στα προγραμματα του ομιλου Μονικα Σερβα και Κατερινα, τις οποιες εχω βαλει στο στα υπ΄οψην.......  :grin:

Μπορεις να μας δωσεις καποια πληροφορια.?????

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Οπως επισης ποτε γυριζει η Βικτωρια απο την Πολωνια ????

Grande Toro Seduto αυτό τους το έχω ρωτήσει καί εγώ στο greece - ladies αλλά άνευ απαντήσεως μέχρι στιγμής  :dunno: !

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καιρο εχω να δω στα προγραμματα του ομιλου Μονικα Σερβα και Κατερινα, τις οποιες εχω βαλει στο στα υπ΄οψην.......  :grin:

Η Κατερίνα δούλεψε Θησεως 35 από 11:00 και μετά. Είχε δουλέψει και τις προηγούμενες (κάποιες μέρες) στα διαφορα μαγαζιά του ομίλου Τρ3-Σ144-Ισμ3-ΗρΠολ37 απότι είχα δει.

Η Μόνικα είχε δουλέψει κάποιες προηγούμενες μέρες.

Και τις δυο τους δεν τις είδα στα προγράμματα αυτή την εβδομάδα, όντως.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Υποθέτω ότι η Βικτώρια θα κάνει Πάσχα και μετά θα εμφανιστεί. Πιθανολογώ προς μέσα Απριλιου χωρίς να ξέρω οτιδήποτε (μην είναι και πιό μετά δηλ.). Δεν την πρόλαβα και εγώ απότι κατάλαβα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
28/3/2013

Μίνι πρωινή τσάρκα:

Κασσάνδρας 4 κάτω: Νταιανα, γυναικάρα, αρχοντική, εντυπωσιακή εμφανισιακά (ενισχύσεις?), μαλλί κοντό ξανθό ίσιο καρέ, κορμιιιιί! (30χρ?). Μαζί της η Μαρία (εάν θυμάμαι καλά το όνομα της), μελαχρινή, μαυρο μακρύ κατσαρό μαλλί, μάλλον νεότερη.

Κασσανδρας 6 & Κασσάνδρας 8Γ κλεστό, Κασσάνδρας 3 δεν άνοιξαν στα κουδουνίσματα.

Κων/λεως 61 (Άρτεμις): Λίλη, πολύ λεπτή, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, Ρωσίδα

Αριστοτέλους 6: Μόνικα, μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους μάλλον προς ίσιο, στήθος μικρομεσαίο, ~1,65μ.

Αριστοτέλους 5: Αλεξάνδρα, συμπαθητική χαμογελαστή κοπέλα, λεπτή και κάπως μινιόν, στήθος μικρό+, μαύρα ίσα μαλλιά λιγο πιό κάτω από τους ώμους.

Συγγρού 144: Ζοζεφιν, ξανθά μακριά σγουρά μαλλιά, κορμί που κολάζει, στηθος καλό (ενισχύσεις?), χαμογελαστή, κεφάτη και δυναμικό σαλονάρισμα. Από εμφάνιση πολύ δυνατή, ~1,65μ, 25χρ?

Τριγγέτα 3: Ρομίνα, μαύρα ίσια μαλλιά, χαμογελαστή, ~1,65-1,7μ, εντυπωσιακό στηθος (ενισχύσεις?), κορμίιιιι!

Το μυαλό μου σκλαβώθηκε από Νταιάνα και Ζοζεφίν όσον αφορά την εμφάνιση (και με βάση τα υποκειμενικά μου γούστα)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μιλάμε μας έφτιαξες πρωί πρωί. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Δεν είχα ξανακούσει για τέτοια σκηνικά σε studio κάτι duoπου είχα κάνει παλιά αλλά και απο άλλα μέλη που ακούω οι κοπέλες δεν παίζουν μεταξύ τους. Επιβάλλεται δοκιμή. Στα 100 € είναι;
Στα 100 η ¨λυπητερη¨...ναι!

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Να συμπληρωσω οτι εκτος απο τη Μονικα του ομιλου Συγγρου 144 κτλ εξαφανιστηκε και η Ρια. Ειχα στοχοποιησει και τις 2, αν καποιος υπευθυνος διαβαζει το νημα ας μας δωσει τα φωτα του!
Μεχρι τοτε Νταρια..

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)   29/03    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Mελινα - Σαμπρινα - Τζουλια
Κασσανδρας 3(πανω): ---------Kλειστο-------
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Ρουσλάνα - Ρωξάνη/Μίκη - Μελίσα/Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαρια/Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Ιρένα - Ιρενα/Ζέτα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ιζαμπελα/Ναταλύ/Μελίσα - Ιζαμπελα/Ελιζα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό - Μαντόνα - Ναταλυ

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εφη - Εφη/Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια/Αννα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
28/3/2013

Μίνι πρωινή τσάρκα:

Κασσάνδρας 4 κάτω: Νταιανα, γυναικάρα, αρχοντική, εντυπωσιακή εμφανισιακά (ενισχύσεις?), μαλλί κοντό ξανθό ίσιο καρέ, κορμιιιιί! (30χρ?). Μαζί της η Μαρία (εάν θυμάμαι καλά το όνομα της), μελαχρινή, μαυρο μακρύ κατσαρό μαλλί, μάλλον νεότερη.

Κασσανδρας 6 & Κασσάνδρας 8Γ κλεστό, Κασσάνδρας 3 δεν άνοιξαν στα κουδουνίσματα.

Κων/λεως 61 (Άρτεμις): Λίλη, πολύ λεπτή, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, Ρωσίδα

Αριστοτέλους 6: Μόνικα, μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους μάλλον προς ίσιο, στήθος μικρομεσαίο, ~1,65μ.

Αριστοτέλους 5: Αλεξάνδρα, συμπαθητική χαμογελαστή κοπέλα, λεπτή και κάπως μινιόν, στήθος μικρό+, μαύρα ίσα μαλλιά λιγο πιό κάτω από τους ώμους.

Συγγρού 144: Ζοζεφιν, ξανθά μακριά σγουρά μαλλιά, κορμί που κολάζει, στηθος καλό (ενισχύσεις?), χαμογελαστή, κεφάτη και δυναμικό σαλονάρισμα. Από εμφάνιση πολύ δυνατή, ~1,65μ, 25χρ?

Τριγγέτα 3: Ρομίνα, μαύρα ίσια μαλλιά, χαμογελαστή, ~1,65-1,7μ, εντυπωσιακό στηθος (ενισχύσεις?), κορμίιιιι!

Το μυαλό μου σκλαβώθηκε από Νταιάνα και Ζοζεφίν όσον αφορά την εμφάνιση (και με βάση τα υποκειμενικά μου γούστα)
Η Ρομίνα αν και είχε μεγάλο στήθος το ενίσχυσε.

Την Ζοζεφίν έχω να την δώ 2-3 χρόνια περίπου, αν θυμάμαι καλά είναι ενισχυμένο  ;)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ειναι φωτογραφιση μετα την προπονηση :)

Το σάββατο 30/03/2013  στο αθλητικό κέντρο Δαναίς στο Μαρούσι θα διεξαχθεί ή μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα του Kick Thai Boxing το War of Gods  :rockon: :rockon: !

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0

Kalispera ! Signomi gia katisterisi  ;) Monika ehi pai sti hora tis ta girisi peripu se ena mina,Katarina sti hora tis agnusto pote ta girisi,Viktoria logika meta tis giortes prepi na girisi!!! Mehri tote na pernate kala me ipolipes kopeles,poles eine kapia ta eine gusto sas...
filakia polla

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Bonnie

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 55

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Μια χαρα φαινεται η Μπονι το τρομπονι! Παντως Νατασσα προτεινω να γυρισεις για μερικες εμφανισεις κι εσυ..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Kalispera ! Signomi gia katisterisi  ;) Monika ehi pai sti hora tis ta girisi peripu se ena mina,Katarina sti hora tis agnusto pote ta girisi,Viktoria logika meta tis giortes prepi na girisi!!! Mehri tote na pernate kala me ipolipes kopeles,poles eine kapia ta eine gusto sas...
filakia polla
Σε ευχαριστω πολυ .

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να συμπληρωσω οτι εκτος απο τη Μονικα του ομιλου Συγγρου 144 κτλ εξαφανιστηκε και η Ρια. Ειχα στοχοποιησει και τις 2, αν καποιος υπευθυνος διαβαζει το νημα ας μας δωσει τα φωτα του!
Μεχρι τοτε Νταρια..
ξερει κανεις ποτε θα γυρισει η μονικα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ξερει κανεις ποτε θα γυρισει η μονικα?
filakia polla

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το διαβασα...και δεν ειχα δει το ονομα...λιγο η στραβομαρα λιγο ο τροπος γραφης της... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom