DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το πρόγραμμα λέει ότι θα είναι εκεί από τις 5 μέχρι τις 12.
Γιατί απορείς, δε διάβασες αυτό που έγραψα ότι δούλευε εκεί την Τρίτη μετά τα μεσάνυχτα;
No Sir δέν έτυχε
Το πρόγραμμα λέει ότι θα είναι εκεί από τις 5 μέχρι τις 12.
Γιατί απορείς, δε διάβασες αυτό που έγραψα ότι δούλευε εκεί την Τρίτη μετά τα μεσάνυχτα;
ναι :-*![]()
καλημέρα πολεμίστρια του έρωτα!!!ναι :-*![]()
αυτά όμως εμένα με "κεντρίσανε"....
are you interested in???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε Ντάρια, καμιά πρωϊνή μεσοβδόμαδα?ναι :-*![]()
καλημερα μωρα!))) ναι, μετα της 17:00 θα σας περιμενω ολους για σπαρινγκκαλημέρα πολεμίστρια του έρωτα!!!
αυτη την εβδομαδα μονο ΣΚ (Σαββατο 09:00-17:00- Βουλαγμενης 68 και Κυριακη 10:00- 17:00 Βουρβαχη 19) και απο την αλλη εβδομαδα δεν ξερω ακομα :-*ρε Ντάρια, καμιά πρωϊνή μεσοβδόμαδα?
Επίσκεψη με φίλους στον πολυχώρο διασκέδασης ΧΒΑΡ ΣΥΓΓΡΟΥ144, για να τιμήσω τη Ντέλια...Μικροκαμωμένη Ρουμάνα, 27 χρονών με σήμα κατατεθέν τα γυαλάκια της(χθες δε τα φορούσε), εκπληκτικο μινιόν κορμί, με κωλαράκι σφιχτό,στρογγυλό, επίπεδη γυμνασμένη κοιλιά με σκουλαρίκι στον αφαλό, ωραίο παιχνιδιάρικο πρόσωπο,γλυκο με καφέ μάτια, πλεόν έχει κοψει λίγο τα μαλλιά της καρεδάκι...Στον αγώνα απλά καλή, τυπική, για 80 ευρώ περίμενα κάτι παραπάνω...δε δέχτηκε φιλιά, ούτε σε λαιμό, ούτε σε μάγουλα...ήθελε να έχει τον έλεγχο...λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί...για μια δοκιμή κ μόνο...
καλημερα μωρα!))) ναι, μετα της 17:00 θα σας περιμενω ολους για σπαρινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την τύχη μου μέσααυτη την εβδομαδα μονο ΣΚ (Σαββατο 09:00-17:00- Βουλαγμενης 68 και Κυριακη 10:00- 17:00 Βουρβαχη 19) και απο την αλλη εβδομαδα δεν ξερω ακομα :-*
καλημερα μωρα!))) ναι, μετα της 17:00 θα σας περιμενω ολους για σπαρινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την τύχη μου μέσα![]()
![]()
Ανεβαίνετε στο ρινγκ για προπόνηση με συμβατικού τύπου ομματοϋάλια;
Περίεργο...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=7646.0;attach=476302;image[/img[/URL]]
[/quote]ειναι φωτογραφιση μετα την προπονηση :)
ρε κούκλα κάτι σου φουσκώνει μπροστά στο παντελονάκι.... λες?ειναι φωτογραφιση μετα την προπονηση![]()
ρε κούκλα κάτι σου φουσκώνει μπροστά στο παντελονάκι.... λες?![]()
![]()
![]()
Καιρο εχω να δω στα προγραμματα του ομιλου Μονικα Σερβα και Κατερινα, τις οποιες εχω βαλει στο στα υπ΄οψην.......KALIMERA!![]()
![]()
![]()
PROGRAMMA GIA PEMPTI 28.03.2013.
*KATEXAKI 8:
11-20 PAMELA 20-06 JENNY & SARA
*THISEOS 35:
10-20 AFRODITI 20-06 BIANKA