Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χεσινή βόλτα στην λατρεμένη Συγγρού και στάση στο X-Bar για χάρη της Κατερίνας και μόνο :grin: Είσοδος και κατευθείαν σκανάρισμα του χώρου για να εντοπιστεί η τροφή μου.....εχθές ένοιωσα σαν τον λύκο που παραμονεύει για να ορμήξει στο θήραμα του.Μόλις αντίκρυσα την Κατερίνα χίμηξα και μέσα 2 λεπτά είμασταν στο δωμάτιο.Η σεξουαλική εμπειρία που έζησα  δεν περιγράφεται απλά ονειρική,το γαμήσι που ακολούθησε δεν συμβαδίζει με τα συνήθη στερεότυπα,αλλά άγγιξε τα όρια της παράνοιας :rockon: :rockon: Τα υπόλοιπα στην κριτική μου χύστες :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σε προχθεσινη μου συντομη βραδυνη τσαρκα στον ομιλο Κασσανδρας, ειδα συναγωνιστη μαλλον εκτος site, να ψαχνει εναγωνιως για 40αρα εμπειρη γυναικα, καθοτι ολο πιτσιρικες εβλεπε στα εν λογω μαγαζια...
Του ειπα οτι πολυ δυσκολο εως απιθανο να βρει σε αυτο το χωρο τετοια γυναικα(αν και εγω ξερω τουλαχιστον μια που θελει να δειχνει μικροτερη φυσικα) και τον εστειλα Κωνσταντινουπολεως 61, ή Σερβιων 26, δεν ξερω τι εκανε τελικα...
Θα ηταν 25-30 χρονων το παλληκαρι και απο μονος του μου ειπε οτι ειναι αρραβωνιασμενος και πως η δικια του δεν μπορουσε να του κανει στο κρεββατι πραγματα που κανει μια 40αρα γυναικα...
Ρωταω τωρα εγω, μηπως ο εν λογω ομιλος θα μπορουσε ενα στουντιακι να το αφιερωσει για μιλφολατρες?Δε θα ηταν κακο πιστευω...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
χθεσινή βόλτα στην κασσάνδρας συνάντησα έναν πούστη πιάσαμε την κουβέντα και έψαχνε κάποιον όμοιο του να γαμήσι
ερώτηση προς τους υπευθυνους  της αλυσίδας γιατί δεν βάζουν και κανένα πούστη να γαμάμε και εμείς οι πούστηδες
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ποιός είπε ότι ο όμιλος Κασσάνδρας δεν έχει μιλφ; Μαντόνα, Ναταλί, Ρουσλάνα, τι είναι;
Δεν πολυφαινονται αυτες ομως...το εγραψα και παραπανω, αυτοπς βασικα ηθελε μαλλον κατι σε Βεργας και Διδυμου, αλλα βιαζοταν γιατι το ειχε κανει σκασιαρχειο απο τη δουλεια του για να μην τον παρει χαμπαρι και η δικια του... :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν πολυφαινονται αυτες ομως...το εγραψα και παραπανω, αυτοπς βασικα ηθελε μαλλον κατι σε Βεργας και Διδυμου, αλλα βιαζοταν γιατι το ειχε κανει σκασιαρχειο απο τη δουλεια του για να μην τον παρει χαμπαρι και η δικια του... :grin:

Σαν να λέμε αγχωμένο γαμήση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σαν να λέμε αγχωμένο γαμήση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!
Κυριολεκτικα, γιατι του ειπα να παει στα της Βεργας και μου ειπε φιλε καιγομαι, ενα  :knockinb: στα γρηγορα να ριξω να γυρισω στη δουλεια...
Προφανως η δικια του εχει μετρησει το χρονο που θελει να παει και να γυρισει απο τη δουλεια και αν ξεφυγει ο τυπος απο αυτα τα χρονικα ορια, θα εχει ανακριση και γκρινια μαζι...
Δηλαδη αν το διωξουν απο τη δουλεια του για την κοπανα που εκανε θα πει στην γκομενα οτι αυτη φταιει??? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Κυριολεκτικα, γιατι του ειπα να παει στα της Βεργας και μου ειπε φιλε καιγομαι, ενα  :knockinb: στα γρηγορα να ριξω να γυρισω στη δουλεια...
Προφανως η δικια του εχει μετρησει το χρονο που θελει να παει και να γυρισει απο τη δουλεια και αν ξεφυγει ο τυπος απο αυτα τα χρονικα ορια, θα εχει ανακριση και γκρινια μαζι...
Δηλαδη αν το διωξουν απο τη δουλεια του για την κοπανα που εκανε θα πει στην γκομενα οτι αυτη φταιει??? :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μία από τις καλοκαιρινές τσάρκες μου σε ένα στούντιο ένας τύπος έψαχνε για κοπέλα με μεγάλα :tits: .Περίμενε να την δει στο σαλόνι μαζί με εμένα.Με ρώτησε αν τη γνωρίζω και του είπα πως δεν την είχα ξαναδεί.Το αστείο ήταν πως μου είπε πως την έχει κάνει κοπάνα απ'τη γυναίκα του και βιάζεται...Όταν χτύπησε το τηλέφωνό του έγινε κατακόκκινος και το σήκωσε και είπε στη γυναίκα του πως έχει απίστευτη κίνηση στο δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο... :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σε μία από τις καλοκαιρινές τσάρκες μου σε ένα στούντιο ένας τύπος έψαχνε για κοπέλα με μεγάλα :tits: .Περίμενε να την δει στο σαλόνι μαζί με εμένα.Με ρώτησε αν τη γνωρίζω και του είπα πως δεν την είχα ξαναδεί.Το αστείο ήταν πως μου είπε πως την έχει κάνει κοπάνα απ'τη γυναίκα του και βιάζεται...Όταν χτύπησε το τηλέφωνό του έγινε κατακόκκινος και το σήκωσε και είπε στη γυναίκα του πως έχει απίστευτη κίνηση στο δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο... :2funny:
Πραγματικα, εχω δει πολλους στουντιο-μπουρδελακηδες να χτυπαει το κινητο τους την ωρα αναμονης και να βγαινουν εξω να δωσουν αναφορα...
Ακομα και με παντρεμενους φιλους που εχουμε κανει τσαρκες το ιδιο πραγμα...
Τις κ@ριολες τις γυναικες τους,να μην τους αφηνουν να κανουν μια τσαρκα της προκοπης... :tickedoff:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Πραγματικα, εχω δει πολλους στουντιο-μπουρδελακηδες να χτυπαει το κινητο τους την ωρα αναμονης και να βγαινουν εξω να δωσουν αναφορα...
Ακομα και με παντρεμενους φιλους που εχουμε κανει τσαρκες το ιδιο πραγμα...
Τις κ@ριολες τις γυναικες τους,να μην τους αφηνουν να κανουν μια τσαρκα της προκοπης... :tickedoff:

Ε,υποτίθεται πως έχεις μάτια μόνο για εκείνη... :jerking:

Επισκέπτης

[/quote] :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μην το πολυσυζητάμε γιατί είμαστε εκτός θέματος... :offtopic:
Σωστος, ας αναμενουμε καμμια φρεσκια ενημερωση απο συναγωνιστη... ;)
Παντως, στη συγκεκριμενη προχθεσινη μου λειψη τσαρκα, με τον τυπα συαντηθηκαμε εξω απο το κασσανδρας 3 το κατω, οπου κτυπησα και δε μου ανοιξαν και εκει ηρθε το παλληκαρι και νμου ειπε οτι δεν του εθιχαν ανοιξει και αυτουνου λιγο νωριτερα...
και εγω και αυτος ειχαμε αγρια μουσια, λες να μας βοφηθηκαν του λεω? :2funny:
Αυτο το λεω γιατι ξενερωσα και παρατησα την τσαρκα στη μεση και εφυγα...
Απο την αλλη, μια φορα ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο στουντιο νομιζω, οτι η κοπελα(μαλλον η Λαουρα) εκανε και χρεη υπηρεσιας οταν περασε καποιος συναγωνιστης, εκτος και αν η υπηρεσια ηταν τουαλετα ή ειχε πεταχτει στον σουβλατζη διπλα για μασα και μετα ετρεχε στην τουαλετα... :shit:  :grin:
Πλακα-πλακα φαινεται βρωμιαρεικο, αλλα ουτε εμενα ουτε και τον κολλητο μου μας εχει πιασει ποτε... :shit: :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Καί σκέψου λέει με το που γυρίζει απο την " κατάθεση " να θέλει κοκό καί ή κυρία του καί αυτός να μην μπορεί καί να ανταπεξέρθει καί να μην μπορεί το δικαιολογήσει  :tooth: :tooth: !

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καί σκέψου λέει με το που γυρίζει απο την " κατάθεση " να θέλει κοκό καί ή κυρία του καί αυτός να μην μπορεί καί να ανταπεξέρθει καί να μην μπορεί το δικαιολογήσει  :tooth: :tooth: !
Εχει ετοιμη δικαιολογια τυπε..
"Γαμήθηκα  :fuck1: στη δουλειά απόψε αγάπη μου!!!" :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom