filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Η ταινία που ψάχνεις Λέοντά μου είναι το 11ο ελληνικό ερασιτεχνικό (Σαβίνα - Ματθαίος). Ελπίζω να σε βοήθησα.Εχει παιξει και σε ταινια ???
Η ταινία που ψάχνεις Λέοντά μου είναι το 11ο ελληνικό ερασιτεχνικό (Σαβίνα - Ματθαίος). Ελπίζω να σε βοήθησα.Εχει παιξει και σε ταινια ???
ναι τυπε αλλα τιποτα το ιδιαιτεροΕχει παιξει και σε ταινια ???
Αυτοί φίλε θα βρουν ότι ζητάνε λίγες εκατοντάδες μέτρα παρακάτω, στη Λεωφόρο Καβάλας.
Δεν πολυφαινονται αυτες ομως...το εγραψα και παραπανω, αυτοπς βασικα ηθελε μαλλον κατι σε Βεργας και Διδυμου, αλλα βιαζοταν γιατι το ειχε κανει σκασιαρχειο απο τη δουλεια του για να μην τον παρει χαμπαρι και η δικια του...Ποιός είπε ότι ο όμιλος Κασσάνδρας δεν έχει μιλφ; Μαντόνα, Ναταλί, Ρουσλάνα, τι είναι;
Δεν πολυφαινονται αυτες ομως...το εγραψα και παραπανω, αυτοπς βασικα ηθελε μαλλον κατι σε Βεργας και Διδυμου, αλλα βιαζοταν γιατι το ειχε κανει σκασιαρχειο απο τη δουλεια του για να μην τον παρει χαμπαρι και η δικια του...
Κυριολεκτικα, γιατι του ειπα να παει στα της Βεργας και μου ειπε φιλε καιγομαι, ενα στα γρηγορα να ριξω να γυρισω στη δουλεια...Σαν να λέμε αγχωμένο γαμήση !!
Κυριολεκτικα, γιατι του ειπα να παει στα της Βεργας και μου ειπε φιλε καιγομαι, ενα στα γρηγορα να ριξω να γυρισω στη δουλεια...
Προφανως η δικια του εχει μετρησει το χρονο που θελει να παει και να γυρισει απο τη δουλεια και αν ξεφυγει ο τυπος απο αυτα τα χρονικα ορια, θα εχει ανακριση και γκρινια μαζι...
Δηλαδη αν το διωξουν απο τη δουλεια του για την κοπανα που εκανε θα πει στην γκομενα οτι αυτη φταιει???
Πραγματικα, εχω δει πολλους στουντιο-μπουρδελακηδες να χτυπαει το κινητο τους την ωρα αναμονης και να βγαινουν εξω να δωσουν αναφορα...Σε μία από τις καλοκαιρινές τσάρκες μου σε ένα στούντιο ένας τύπος έψαχνε για κοπέλα με μεγάλα .Περίμενε να την δει στο σαλόνι μαζί με εμένα.Με ρώτησε αν τη γνωρίζω και του είπα πως δεν την είχα ξαναδεί.Το αστείο ήταν πως μου είπε πως την έχει κάνει κοπάνα απ'τη γυναίκα του και βιάζεται...Όταν χτύπησε το τηλέφωνό του έγινε κατακόκκινος και το σήκωσε και είπε στη γυναίκα του πως έχει απίστευτη κίνηση στο δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο...
Πραγματικα, εχω δει πολλους στουντιο-μπουρδελακηδες να χτυπαει το κινητο τους την ωρα αναμονης και να βγαινουν εξω να δωσουν αναφορα...
Ακομα και με παντρεμενους φιλους που εχουμε κανει τσαρκες το ιδιο πραγμα...
Τις κ@ριολες τις γυναικες τους,να μην τους αφηνουν να κανουν μια τσαρκα της προκοπης...
Τις κ@ριολες τις γυναικες τους,να μην τους αφηνουν να κανουν μια τσαρκα της προκοπης...
Σωστος, ας αναμενουμε καμμια φρεσκια ενημερωση απο συναγωνιστη... ;)Μην το πολυσυζητάμε γιατί είμαστε εκτός θέματος...
Ετσι θελουν να νομιζουν ομως,..."αλλα τα ματια του λαγου και αλλα του...μπουρδελοπαιδιου"Ε,υποτίθεται πως έχεις μάτια μόνο για εκείνη...
Κυριολεκτικα, γιατι του ειπα να παει στα της Βεργας και μου ειπε φιλε καιγομαι, ενα στα γρηγορα να ριξω να γυρισω στη δουλεια...
Προφανως η δικια του εχει μετρησει το χρονο που θελει να παει και να γυρισει απο τη δουλεια και αν ξεφυγει ο τυπος απο αυτα τα χρονικα ορια, θα εχει ανακριση και γκρινια μαζι...
Δηλαδη αν το διωξουν απο τη δουλεια του για την κοπανα που εκανε θα πει στην γκομενα οτι αυτη φταιει???
Εχει ετοιμη δικαιολογια τυπε..Καί σκέψου λέει με το που γυρίζει απο την " κατάθεση " να θέλει κοκό καί ή κυρία του καί αυτός να μην μπορεί καί να ανταπεξέρθει καί να μην μπορεί το δικαιολογήσει !
Εχει ετοιμη δικαιολογια τυπε..
"Γαμήθηκα στη δουλειά απόψε αγάπη μου!!!"
Εχει ετοιμη δικαιολογια τυπε..
"Γαμήθηκα στη δουλειά απόψε αγάπη μου!!!"