redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τιποτες τυπετίποτα νεότερο απο Αμάντα παιδιά???![]()
τιποτες τυπετίποτα νεότερο απο Αμάντα παιδιά???![]()
Από τις κάποιες στουντιακές που αξίζει παραπάνω λεφτά δικαίως,ανυπομονεί ο κόσμος να γυρίσει στην Φυλής(αν γίνει ποτέ αυτό γιατί είναι πολύ καλή).
Νομίζω ότι κανεις δεν θα διαφωνήσει..![]()
Μια απο τις χιροτερες εμπειριες μου στα studio...........Από τις κάποιες στουντιακές που αξίζει παραπάνω λεφτά δικαίως,ανυπομονεί ο κόσμος να γυρίσει στην Φυλής(αν γίνει ποτέ αυτό γιατί είναι πολύ καλή).
Νομίζω ότι κανεις δεν θα διαφωνήσει..![]()
Εχει σταματήσει παίχτη.ρε παιδια sorry αλλα μηπως ξερει κανεις που δουλευει πλεον η βικυ, ξανθο αλογο, που δουλευε στα καταστηματα της κασσανδρας?please την ψαχνω απεγνωσμενα......![]()
Για την Αντζελα υπάρχουν φωτο στο site του βουλιαγμένης 68.Βριλλησού 42 σήμερα,ξέρουμε ποιες είναι η Άντζελα και η Βίκυ;
Για την Αντζελα υπάρχουν φωτο στο site του βουλιαγμένης 68.
[move]![]()
![]()
22/03
![]()
![]()
[/move]
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - [size=13pt]Σαβινα - Σαβινα[/size]
[move]![]()
![]()
22/03
![]()
![]()
[/move]
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαβινα - Σαβινα
μακαρι να ειναι αυτη τοτε δουλευε με μιχαελα και δεν την τιμησαΠες μου οτι ειναι η Σαβινα που δουλευε παλιά !!!!!
Μονο αυτο πες μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
αρχηγε αυτη ειχε παιξει και σε ταινια τηςσειρηνας;Πες μου οτι ειναι η Σαβινα που δουλευε παλιά !!!!!
Μονο αυτο πες μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι γι΄αυτην μιλαω...αρχηγε αυτη ειχε παιξει και σε ταινια τηςσειρηνας;
δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!Ναι γι΄αυτην μιλαω...
;) ;) ;) ;) ;)
ρουμουνα ρε φιλε τη θα ηταν?δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!![]()
![]()
Απο εμφανιση ναι.δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!![]()
![]()
απο τις τσαρκες μου που εκανα τοτε πολυ πιο συχνα απο τωρα ενω μου αρεσε ηταν πολυ ψαρωμενοι και η μιχαελα ειχε ηδη εδραιωθη,απο φιλους που ειχαν παει μαζι της ακουσα καλα λογια παντωςΑπο εμφανιση ναι.
Απο επιδοσεις δεν ξερω, δεν προλαβα για test drive.
Εκατσε πολυ λιγο.....
![]()
![]()
![]()