redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τιποτες τυπετίποτα νεότερο απο Αμάντα παιδιά???
τιποτες τυπετίποτα νεότερο απο Αμάντα παιδιά???
Από τις κάποιες στουντιακές που αξίζει παραπάνω λεφτά δικαίως,ανυπομονεί ο κόσμος να γυρίσει στην Φυλής(αν γίνει ποτέ αυτό γιατί είναι πολύ καλή).
Νομίζω ότι κανεις δεν θα διαφωνήσει..
Μια απο τις χιροτερες εμπειριες μου στα studio...........Από τις κάποιες στουντιακές που αξίζει παραπάνω λεφτά δικαίως,ανυπομονεί ο κόσμος να γυρίσει στην Φυλής(αν γίνει ποτέ αυτό γιατί είναι πολύ καλή).
Νομίζω ότι κανεις δεν θα διαφωνήσει..
Εχει σταματήσει παίχτη.ρε παιδια sorry αλλα μηπως ξερει κανεις που δουλευει πλεον η βικυ, ξανθο αλογο, που δουλευε στα καταστηματα της κασσανδρας?please την ψαχνω απεγνωσμενα......
Για την Αντζελα υπάρχουν φωτο στο site του βουλιαγμένης 68.Βριλλησού 42 σήμερα,ξέρουμε ποιες είναι η Άντζελα και η Βίκυ;
Για την Αντζελα υπάρχουν φωτο στο site του βουλιαγμένης 68.
[move] 22/03 [/move]
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - [size=13pt]Σαβινα - Σαβινα[/size]
[move] 22/03 [/move]
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαβινα - Σαβινα
μακαρι να ειναι αυτη τοτε δουλευε με μιχαελα και δεν την τιμησαΠες μου οτι ειναι η Σαβινα που δουλευε παλιά !!!!!
Μονο αυτο πες μου.
αρχηγε αυτη ειχε παιξει και σε ταινια τηςσειρηνας;Πες μου οτι ειναι η Σαβινα που δουλευε παλιά !!!!!
Μονο αυτο πες μου.
Ναι γι΄αυτην μιλαω...αρχηγε αυτη ειχε παιξει και σε ταινια τηςσειρηνας;
δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!Ναι γι΄αυτην μιλαω...
;) ;) ;) ;) ;)
ρουμουνα ρε φιλε τη θα ηταν?δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!
Απο εμφανιση ναι.δυνατο κομματι αυτο δασκαλε!!!!!
απο τις τσαρκες μου που εκανα τοτε πολυ πιο συχνα απο τωρα ενω μου αρεσε ηταν πολυ ψαρωμενοι και η μιχαελα ειχε ηδη εδραιωθη,απο φιλους που ειχαν παει μαζι της ακουσα καλα λογια παντωςΑπο εμφανιση ναι.
Απο επιδοσεις δεν ξερω, δεν προλαβα για test drive.
Εκατσε πολυ λιγο.....