Μινι ανταποκριση πρωινης βαρδιας...
Ξεκινησα απο Φυλης 104 με σκοπο να μπω και να τελειωνω, αλλα τελικα οι κοπελες δεν ηταν οπως περιμενα. Πηγαινα για Γαβριελα, η οποια εχει κοιλιτσα και ειναι και πιο κοντη απ'οτι περιμενα, οποτε ειπα να συνεχισω τη βολτα μου. Να σημειωσω ενα περιστατικο που συνεβη με την τσατσα. Το κουδουνι ειναι λιγο παραξενο, οποτε δεν καταλαβα αν πατας στο στρογγυλο ή απο κατω. Τα δοκιμασα ολα, γιατι δεν ειδα να ανοιγει γρηγορα. Και μετα μου ελεγε οτι καλυπτα την καμερα και οτι και καλα τα ξερω εγω αυτα τα κολπα... Ρε σιγα μην ερθουμε για ληστεια στο στουντιο! Τελοσπαντων. Με ξενερωσε.
Μετα πηγα Λελας Καραγιαννη 35, οπου ηταν η Μαργκο. Ειδα τις φωτος και λεω εδω ειμαστε.. Ειναι πραγματι μια κοπελα στα ..αντα, με τρομερα ποδια για τους ποδολαγνους, τα προγραμματα απο 30, με το αυταρχικο που με ενδιαφερει στα 60. Δεν περασα για.. τριχες! Κατι τα μαλλια της, κατι τα φρυδια, με εκαναν να νομιζω οτι δεν θα καταφερω να χυσω. Αλλα απο σωμα καυλα!
Τα Δροσοπουλου 95 και 97 ηταν ερμητικα κλειστα.
Ας παω λεω να δω το μουνακι την Ελιζα στο Τριγγετα 3. Πηγα, βγαινει, ειναι πραγματι ομορφη οπως οι φωτος, λεω εδω ειμαστε. Λεω θα περασω, ποσο κανει το αυταρχικο; Δεν κανει μου λεει. Κι ετσι αδοξα εληξε η γνωριμια με αυτη την κοπελα..
Μετα πηγα στα Αριστοτελους 5 και 6, οπου ηταν η Τζενη, η Αλεξανδρα και η Κλαουντια. Η Κλαουντια ειναι ψηλη νταρντανα που δεν με επεισε να περασω και οι αλλες 2 κοπελες μικροσκοπικες χαριτωμενες χωρις κατι παραπανω.
Σκεφτηκα οτι στο Συγγρου 144 θα βρω κατι καλο, οσες φορες εχω παει εκει εχω περασει. Και βλεπω την Εμμανουελα, η οποια ειναι γλυκητατη και οκ, αλλα δεν μου αρεσε το σωμα της, μου φανηκε αγυμναστο.
Οποτε περιμενουμε το απογευμα να παει η Νταρια στο Κροκεων 6..
Ειδα οτι στις βαρδιες εμφανιστηκε παλι και η αλλη Νταρια, απο Κωνσταντινουπολεως - Βουρβαχη κτλ, η οποια επισης δεν κανει (πια) αυταρχικο. Οπως επισης δεν εκανε η Σαμπρινα απο Βρυουλων και δυστυχως δεν κανει η Βικυ απο Στουντιο 12, αυτη η προστυχη εμφανιση και οι ποδαρες της πανε χαμενα χωρις ανωμαλα προγραμματα..
Καλες τσαρκες!