Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Στη λήξη μιας συνηθισμένης στουντιότσαρκας, όπου έλεγξα αν όλα τα κορίτσια αισθάνονται καλά :grin: :grin: :grin:   κατέληξα για πολλοστή φορά στο ιερά οδός 66 για να "τιμήσω" το Αλινάκι...ένα κορίτσι, χάρμα οφθαλμών, με κωλαράκι ολοστρόγγυλο, μικρό φυσικό 2 άρι βυζάκι αδύνατη και καλλίγραμμη...γενικά λολίτα όπως μου αρέσει...Αλλά συνέβη και το εξής ρομαντικό σκηνικό! Ενώ έχω μπει για μπανάκι, ανοίγει την πόρτα το δροσερό αγόρι, ο Άντυς, έρχεται προς το μέρος μου και σα να μη συμβαίνει τίποτα, αράζει στο κρεβάτι και αρχίζει να με ρωτάει αν έχουν δουλειά τα άλλα κορίτσια, στα απέναντι μαγαζιά, τι γίνεται κλπ....Όπως καταλαβαίνετε ένιωσα κάπως περίεργα, μιας και παρατηρούσα το βλέμμα του ότι καρφωνόταν στον "μικρό λαγό"...αλλά ευτυχώς ήρθε η Αλίνα έγκαιρα και εξήλθε εκείνος για να μας αφήσει μόνους... :fuck1: :fuck1:

ο κλασσικός,ο μαλάκας ο Κύπριος,ο οποίος το πάει φυρί φυρί να εισπράξει τίποτα κλωτσιές από κανένα τρελαμένο χύστη :bottom: :bottom:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
συντομη τσαρκα στα στούντιο του Νέου Κόσμου
ξεκίνημα από Ηλία Ηλιου για τα ματια της Ερατούς αλλα το μαγαζί κλειστό

επόμενος σταθμός Μπουζιάνη δούλευε μια καινούργια κοπέλα η Μαγια που μονο αν σου έχουν κάνει μαγια θα πέρναγες μαζί της κοντή milf προς gilf αλλα αρκετά άσχημη

Μελαντίας δυο κοπέλες η πανέμορφη Λάουρα μελαχρινή με πλούσιο στήθος αλλα σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο ψυχρή στο δωμάτιο
και η Κλαούντια ξανθιά με πολλή όμορφο πρόσωπο πιο κοντή και με αρκετά μεγάλη και χαλαρή περιφέρεια
που χάνει πολλή βγαίνοντας μετά από την Λάουρα

Φραντζή 47 μια Χριστίνα από εμφάνιση η κλασική Ρουμάνα μελαχρινή αδιάφορη  μονο εντυπωσιακό το στήθος της

Ιππώνακτος κλασικά η Εμμανουέλα μελαχρινή με ωραίο σωματάκι αλλα από υπηρεσίες μια κρύο μια ζεστη

είδα και απόειδα και έφυγα για άλλες πολιτείες

Πειραιώς 193 η Άννα μελαχρινό πιπινοκαβλάκι
και η μελαχρινή κόλαση η Σίλβια όπου έγινε και κατάθεση

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Μαναρια μου ΑΥΡΙΟ 9.00 - 17.00 θα σασ περημενω L.VULIAGMENIS 68 , με πολυ ορεξη για πεχνηδια  ;) :-* :-* :-*

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
συντομη τσαρκα στα στούντιο του Νέου Κόσμου
ξεκίνημα από Ηλία Ηλιου για τα ματια της Ερατούς αλλα το μαγαζί κλειστό

επόμενος σταθμός Μπουζιάνη δούλευε μια καινούργια κοπέλα η Μαγια που μονο αν σου έχουν κάνει μαγια θα πέρναγες μαζί της κοντή milf προς gilf αλλα αρκετά άσχημη

Μελαντίας δυο κοπέλες η πανέμορφη Λάουρα μελαχρινή με πλούσιο στήθος αλλα σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο ψυχρή στο δωμάτιο
και η Κλαούντια ξανθιά με πολλή όμορφο πρόσωπο πιο κοντή και με αρκετά μεγάλη και χαλαρή περιφέρεια
που χάνει πολλή βγαίνοντας μετά από την Λάουρα

Φραντζή 47 μια Χριστίνα από εμφάνιση η κλασική Ρουμάνα μελαχρινή αδιάφορη  μονο εντυπωσιακό το στήθος της

Ιππώνακτος κλασικά η Εμμανουέλα μελαχρινή με ωραίο σωματάκι αλλα από υπηρεσίες μια κρύο μια ζεστη

είδα και απόειδα και έφυγα για άλλες πολιτείες

Πειραιώς 193 η Άννα μελαχρινό πιπινοκαβλάκι
και η μελαχρινή κόλαση η Σίλβια όπου έγινε και κατάθεση

Το τελευταίο καιρό η Σύλβια δίνει και παίρνει.... :kissass:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Σύντομο απογευματινό πέρασμα...

Ιερά οδός 66:Μία μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ωραία περιφέρεια και πρόσωπο βέβαια στο σαλόνι λίγο ψυχρή...
Κασσάνδρας 8:Στο ένα η Ιζαμπέλα,ξανθιά αδύνατη κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο μικρό στήθος και λευκή επιδερμίδα...Στο άλλο μαγαζί δίπλα η Μόνικα,μελαχρινή αρκετά σέξυ βλέμμα όμορφο σώμα και στήθος...Μπήκε στα υπ'όψιν για κατάθεση...Σε ερώτηση μου για την Ελίζα μου απάντησαν πως θα βρίσκεται μετά τις 12 εκεί....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Ιερά οδός 66:Μία μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ωραία περιφέρεια και πρόσωπο βέβαια στο σαλόνι λίγο ψυχρή...
Κασσάνδρας 8:Στο ένα η Ιζαμπέλα,ξανθιά αδύνατη κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο μικρό στήθος και λευκή επιδερμίδα...Στο άλλο μαγαζί δίπλα η Μόνικα,μελαχρινή αρκετά σέξυ βλέμμα όμορφο σώμα και στήθος...Μπήκε στα υπ'όψιν για κατάθεση...Σε ερώτηση μου για την Ελίζα μου απάντησαν πως θα βρίσκεται μετά τις 12 εκεί....

ορμά η Μόνικα είναι πολλή καλή την έχω τίμηση αρκετές φορες είναι αρκετά χρονια στο χώρο με πολλή καλές
υπηρεσίες

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
ορμά η Μόνικα είναι πολλή καλή την έχω τίμηση αρκετές φορες είναι αρκετά χρονια στο χώρο με πολλή καλές
υπηρεσίες

Και εγώ Άρη την είχα τιμήσει πιο παλιά αλλά με ανάμεικτες εντυπώσεις...Προφανώς δεν την πέτυχα σε καλή μέρα...Πάει και καιρός βέβαια...!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Και εγώ Άρη την είχα τιμήσει πιο παλιά αλλά με ανάμεικτες εντυπώσεις...Προφανώς δεν την πέτυχα σε καλή μέρα...Πάει και καιρός βέβαια...!

μάλλον δεν την πέτυχες στα καλά της γιατί την έχω προτείνει και σε άλλους 2 φίλους και περάσανε εξίσου καλά βεβαια τα πάντα είναι θέμα χημείας
εγώ προσωπικά με 2 κοπέλες από την ίδια αλυσίδα δεν έχω περάσει καλά και γνωστοί μου αλλα και οι πιο πολλοί εδώ γραφουν τα  καλύτερα

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  16/03    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Mελινα - Σαμπρινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ρωξανη - Ζηνα/Μελισα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Ρουσλανα/Ρωξανη - Μικη - Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαρια/Σοφια - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μελισα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Αννα - Ελενα/Σοφια/Αννα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Στη λήξη μιας συνηθισμένης στουντιότσαρκας, όπου έλεγξα αν όλα τα κορίτσια αισθάνονται καλά :grin: :grin: :grin:   κατέληξα για πολλοστή φορά στο ιερά οδός 66 για να "τιμήσω" το Αλινάκι...ένα κορίτσι, χάρμα οφθαλμών, με κωλαράκι ολοστρόγγυλο, μικρό φυσικό 2 άρι βυζάκι αδύνατη και καλλίγραμμη...γενικά λολίτα όπως μου αρέσει...Αλλά συνέβη και το εξής ρομαντικό σκηνικό! Ενώ έχω μπει για μπανάκι, ανοίγει την πόρτα το δροσερό αγόρι, ο Άντυς, έρχεται προς το μέρος μου και σα να μη συμβαίνει τίποτα, αράζει στο κρεβάτι και αρχίζει να με ρωτάει αν έχουν δουλειά τα άλλα κορίτσια, στα απέναντι μαγαζιά, τι γίνεται κλπ....Όπως καταλαβαίνετε ένιωσα κάπως περίεργα, μιας και παρατηρούσα το βλέμμα του ότι καρφωνόταν στον "μικρό λαγό"...αλλά ευτυχώς ήρθε η Αλίνα έγκαιρα και εξήλθε εκείνος για να μας αφήσει μόνους... :fuck1: :fuck1:

Απαράδεκτος. Δεν πρόκειται ποτέ να επισκεφτώ συγκεκριμένο μαγαζί, ή άλλο όπου θα αντιληφθώ ότι δουλεύει ο εν λόγω κύριος.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Α τον πουστρΑΝΤΥ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τον διαολόστηλες???  :tickedoff:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

Συνεχίζοντας τη τσάρκα μου το βράδυ στην οδό Κασσάνδρας...

Κασσάνδρας 3 κάτω:Λουίζα,Ξανθιά όμορφη παρουσία με ωραίο πρόσωπο,μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι και χαμογελαστή να σημειώσω ότι έχει εργαστεί παλαιότερα στη Βριλησσού στο 57 αν θυμάμαι καλά...

Κασσάνδρας 3 πάνω:Μελίσα,όμορφη παρουσία μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και σώμα.Να σημειώσω πως πρόκειται για κοπέλα όπου εργαζόταν στο amnesia.Α και κάτι τελευταίο οι φωτογραφίες της την αδικούν πολύ από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη...

Κασσάνδρας 4:Άννα,η μελαχρινή καλλονή του ομίλου όπως την αποκαλούν αρκετοί...

Κασσάνδρας 4 β:Μίκυ,ξανθιά κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο,ωραίο σώμα και στήθος,εμφανίστηκε με ένα σέξυ ροζ διχτυωτό αφήνοντας τους συναγωνιστές με το στόμα ανοιχτό.... :o Μαζί της στη βάρδια και η Ζήνα,μελαχρινή με όμορφο αδύνατο σώμα στο στυλ θα έλεγα της Ιρένας...

Κασσάνδρας 4 γ:Κλειστό

Κασσάνδρας 6:Ιρένα,μελαχρινή Τσέχα με όμορφο μοντελέ σώμα και ενισχυμένο στήθος.

Κασσάνδρας 8:Ελίζα,εδώ σταμάτησα και πέρασα στο δωμάτιο μίας και ήταν ο στόχος της αποψινής βραδιάς...Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί....!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Απαράδεκτος. Δεν πρόκειται ποτέ να επισκεφτώ συγκεκριμένο μαγαζί, ή άλλο όπου θα αντιληφθώ ότι δουλεύει ο εν λόγω κύριος.

Και εγώ δεν θα μπω στο δωμάτιο αν βρίσκεται αυτός εκεί.Πω ρε γαμώτο και ήθελα να γνωρίσω την Αλίνα και αυτή δουλεύει συνήθως μαζί του... :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθεσινή απογευματινή τσάρκα στην 2η βάρδυα παρέα με τον lagonisian στο λατρεμένο Γκαζοχώρι,με απώτερο σκοπό να πετσώσω κάποια νέο τεμάχιο ώστε να το προσθέσω στο πλούσιο παλμαρέ μου :rockon: :rockon:

Κασσανδρας 3 όροφος: Μαρία,μελαγχρινό πιπίνι μετρίου αναστήματος,με αξιοπρόσεκτο στήθος το οποίο έφερνε σε απόσταση βολής.μεγάλου ατού ο όμορφος κώλος της τον οποίο μας μόσταρε αρκετές φορές και όμορφη φατσούλα

Κασσανδρας 3 ισόγειο: Η Βραζιλιάνα Σαμπρίνα,η οποία εμφανίστηκε με μαγιό στο σαλόνι,με το παρουσιαστικό της να είναι νταρντανέ μίλφ με ξανθό κοντό μαλλί,μικρό σχετικά στήθος και μέτρια φατσούλα :grin:

Κασσανδρας 4Α: η γνωστή και εξαιρεταία Άννα,μελαγχρινό μωρό με ωραίο σώμα και πρόσωπο,εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι.

Κασσανδρας 4Β: Καινούργια κοπέλα αν θυμάμαι καλά Σοφία,ξανθιά αδύνατη,με μικρό στήθος και αδιάφορη φάτσα για τα γούστα μου.Πέρασε απαρατήρητη με την τσατσά να μας λέει πως είναι αστέρι στο δωμάτιο :dunno: :dunno:

Κασσανδρας 4Γ: δεν μας άνοιξαν :sunglasses:

Κασσανδρας 6: Η Ζέτα,ψηλό,ξανθό κορίτσι,με όμορφο πρόσωπο,φορούσε κόκκινο μαγιό,με δυνατό της σημείο τον όμορφο κώλο και τα ψηλά της πόδια :lheel:

Κασσανδρας 8Β: Ιζαμπέλα,ψηλό αδύνατο πιπίνι,με μόνιμο χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνή,ενώ καυλάντισε το στρατευμένο νιάτο lagonisian :cheesy:

Κασσανδρας 8Γ: Η Μόνικα,αδύνατο πιπίνι,με χρώμα μαλλιών το καστανοκόκκινο,μετρίου αναστήματος με έκφυλη φάτσα,φορούσε μαύρο μαγιό όπου ξεχώριζαν οι ρώγες της,ενώ το σύνολο συμπλήρωναν μαύρες διχτυωτές κάλτσες :cum: :cum: Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και το τίμησα με τις καλύτερες των εντυπώσεων,γεννημένη πορνοστάρ κάτι το οποίο σου το βγάζει από το πρώτο δευτερόλεπτο :2on1:

Υ.Γ δεν ξέρω αν θα γράψω κριτική μιας και δεν κρίνεται απαραίτητο για το προσεχές μέλλον :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κασσάνδρας 4 β:Μίκυ,ξανθιά κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο,ωραίο σώμα και στήθος,εμφανίστηκε με ένα σέξυ ροζ διχτυωτό αφήνοντας τους συναγωνιστές με το στόμα ανοιχτό.... :o Μαζί της στη βάρδια και η Ζήνα,μελαχρινή με όμορφο αδύνατο σώμα στο στυλ θα έλεγα της Ιρένας...
Οπου Ζηνα, η γνωστη σε αρκετους Ζιζελ απο την Γερμανικη αλυσιδα μεχρι προσφατα, ή αλλοιως Αγγελικη απο το παλαι ποτε Δροσοσπουλου 97, οταν λειτουργουσε σαν studio.
Να συμπληρωσω οτι σε καποαια στιγμη η Μικυ μεταφερθηκε συο Κασσανδρας 4Γ, που το βρηκες κλειστο και στο 4Β εμεινε μονη της η Ζηνα......

να συμπληρωσω επιγραμματικα επισης :

Κωνσταντινουπολεως 92Α : Πεννυ
Κωνσταντινουπλεως 80 : Μιχαελα
Μ. Αλεξανδρου 133 : Κλαουντια

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom