Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Περιμένω να δω ποιά θα δουλεύει στο Σολωμού 32Κατά τις δέκα παρά το καταχωρούνε ;),οπότε λίγη υπομονή μετά τις 22:00 θα έχει εκδοθεί!
Περιμένω να δω ποιά θα δουλεύει στο Σολωμού 32Κατά τις δέκα παρά το καταχωρούνε ;),οπότε λίγη υπομονή μετά τις 22:00 θα έχει εκδοθεί!
Η Αννα είχε ξαναδουλέψει στην αλυσίδα παλαιότερα με μέτριες εντυπωσεις στο δωμάτιο.Τυχαια ημουν στην περιοχη και εκανα μια βολτα απο το Ισμηνης 2, βραδυνη βαρδια.
Δυο κοπελες που εγω τουλαχιστον πρωτη φορα εβλεπα :
Ρια : Εκ Σερβιας -κατα δηλωση -Ψηλη ξανθια, αρκετα γυμνασμενη Μακριά μαλλια, σαρκωδη χείλη.
Αννα : Ψηλη επισης μελαχρινή με σπαστα μακρια μαλλια, Επισης γυμνασμενη αλαλ οχι στο βαθμο της συναδελφου τοης.
κατι με τον MR.IKEA ειχε παιξει και της βγηκε το ονομαΩς Ελληνοσουηδέζα δεν παρουσιαζόταν αυτή; ;)
Ως Ελληνοσουηδέζα δεν παρουσιαζόταν αυτή; ;)
Επίσκεψη στα μαγαζιά της Τατοίου χτες στην απογευματινή βάρδια.
Τατοίου 58 Πάνω: Ζλάτα, μια απλή κοπέλα, 30άρα, θηλυκή, ψηλή δεν με τράβηξε.
μεταγραφαρα εκανε το αριστοτελους.η γειτονια αναβαθμιζεται
Χρησιμη ενημερωση
Διαβαζωντας τα προγραμματα αναρωτιμουνα ηπως ηταν η γνωστη milf Ζλατα απο πολλα studio.
(Με την ευκαιρια εμαθα πως ξεκινησε Η. Ηλιου 82, )
Τωρα το ξεκαθαρισες, πως προεκιται για αλλη κοπελα
Η Ινα απο τατοιοιυ 71, πληροφοριες αναφερουν οτι ξεκινησε να εργαζεται στο Αριστοτελους 5.
και εγώ που την είδα στις φώτο, αυτός ο κώλος δεν ξεχνιέτε. 99% η Ίνα η γνωστή είναι, και αν όπως λένε το αντίτιμο είναι 40€ στον ενλόγω μαγαζί, θα ξαναματατιμηθεί πάλι
Η Ινα απο τατοιοιυ 71, πληροφοριες αναφερουν οτι ξεκινησε να εργαζεται στο Αριστοτελους 5.
έτρεχα στου διαόλου το κώλο, για την κωλάρα της, επιβάλλεται να τιμηθεί τώρα που ήρθε κοντά μουμεταγραφαρα εκανε το αριστοτελους.η γειτονια αναβαθμιζεται
Θα συμφωνήσω για τον κώλο!! Αλλά απο φάτσα :Sέτρεχα στου διαόλου το κώλο, για την κωλάρα της, επιβάλλεται να τιμηθεί τώρα που ήρθε κοντά μου
θα συμφωνήσω για την φάτσα, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί και τόσοΘα συμφωνήσω για τον κώλο!! Αλλά απο φάτσα :S
Θα συμφωνήσω για τον κώλο!! Αλλά απο φάτσα :S
Πάσοθα συμφωνήσω για την φάτσα, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί και τόσο
Την κοιτάω και λίγο ;)δεν πειράζει τύπε,την φάτσα της θα κοιτάς όταν την γαμάς
Την κοιτάω και λίγο ;)
οι φωτογραφίες μάλλον σε επιβεβαιώνουν...απόψε κιόλας πάμε για έλεγχο και ίσως(ξανα)τιμηθεί...καιρό έχω να περάσω....τέτοιος κώλος...
Χρησιμη ενημερωση
Διαβαζωντας τα προγραμματα αναρωτιμουνα ηπως ηταν η γνωστη milf Ζλατα απο πολλα studio.
(Με την ευκαιρια εμαθα πως ξεκινησε Η. Ηλιου 82, )
Τωρα το ξεκαθαρισες, πως προεκιται για αλλη κοπελα