Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο tenten όπως είπα και παραπάνω την περιέγραψε ακριβώς.Χωρίς πολλά λόγια...
Ε, αυτο ειπα και εγω, γι αυτο και δεν ξανασπαταλησα οχι μονο ενα ευρω, αλλα και το βαδισαμ μου να δω την εν λογω κοπελα και να προσθεσω οτι μου φανηκε οτι δεν της αρεσε καθολου αυτο που εκανε,χωρις να σημαινει οτι σε αλλους δεν εχει κατσαει καλυτερα απο οτι εκατσε σε εμαν εξ' ου και υπαρχουν και καλες κριτικες...

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
αγορια μου, αυριο 9:00-17:00 θα σας περιμενω στο Βουλαγμενης 68 :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• DSCN1421.JPG
    DSCN1421.JPG
    137,8 KB · Εμφανίσεις: 36

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Εντυπωσιακή παρουσία απο τις ωραιότερες Ρωσίδες που ήρθαν κάποτε, τώρα μόνο σε απλό πρόγραμμα, με εξαίρεση κάποιους παλιούς πελάτες της. Αρα σε κλειστό κύκλο.
Γενικά στον περισσότερο κόσμο λίγο απόμακρη. Τυπικό σεξ, με καλό στοματικό με κύριο προιόν την μεγάλη της ομορφιά. Ισως τα ωραιότερα μάτια. Μεχρι εκει. Αν θέλει κανεις κουκλα ειναι τοπ. Αν θέλει υπηρεσίες ας κοιτάξει αλλού.
Μαζι με τη Λαουρα (που παλια δουλευε στο 55 και τωρα αραια και που στο Γ.Μπουζιανη) πρεπει να ειναι οι πιο ομορφες γυναικες που εχουν περασει απο την στουντιο πιατσα τα τελευταια χρονια.
Ομως οι ψυγειοκαταψυκτες της Bosch προσφερουν πιο θερμο σεξ απο την Αλεξια κι' ας μην ειναι τοσο ομορφοι.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Ε, αυτο ειπα και εγω, γι αυτο και δεν ξανασπαταλησα οχι μονο ενα ευρω, αλλα και το βαδισαμ μου να δω την εν λογω κοπελα και να προσθεσω οτι μου φανηκε οτι δεν της αρεσε καθολου αυτο που εκανε,χωρις να σημαινει οτι σε αλλους δεν εχει κατσαει καλυτερα απο οτι εκατσε σε εμαν εξ' ου και υπαρχουν και καλες κριτικες...
Οι κριτικες αναφερονται στο ποσο ομορφη ειναι. Αν προσεξεις κανεις δε γραφει τι εγινε στο δωματιο, απλα γιατι δεν ηταν αξιο λογου.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Οι κριτικες αναφερονται στο ποσο ομορφη ειναι. Αν προσεξεις κανεις δε γραφει τι εγινε στο δωματιο, απλα γιατι δεν ηταν αξιο λογου.

Είχα περάσει αρκετά καλά μαζί της...Από την αρχή που την γνώρισα πριν τέσσερα περίπου χρόνια στο δωμάτιο μαζί μου ήταν αρκετά καλή...Ακόμα και η τελευταία συνάντησή μας το φθινόπωρο κυμάνθηκε σε αρκετά καλό επίπεδο.Τώρα τι άλλο να πω δεν ξέρω...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.973
Πόντοι
19.505
Δυο διευκρινίσεις: η Σαββίνα που παρουσιάζεται στον όμιλο Κασσάνδρας είναι η Αλεξάνδρα, γνωστή μελαχρινή υπεργκόμενα του ομίλου. Τώρα γιατί μετονομάστηκε δεν ξέρω...  Η Ναταλί που είναι στην Κασσάνδρας είναι η μιλφ Ναταλί που παλιά δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη.

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
VIKI[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:
[size=15pt]Τηλ στούντιο 2102837718[/size]

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Δυο διευκρινίσεις: η Σαββίνα που παρουσιάζεται στον όμιλο Κασσάνδρας είναι η Αλεξάνδρα, γνωστή μελαχρινή υπεργκόμενα του ομίλου. Τώρα γιατί μετονομάστηκε δεν ξέρω...  Η Ναταλί που είναι στην Κασσάνδρας είναι η μιλφ Ναταλί που παλιά δούλευε στο Λέλας Καραγιάννη.

Επέστρεψε η Αλέξάνδρα με άλλο όνομα...Μπράβο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
θα ειχε τους λόγους της...........

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Μία μίνι τσάρκα σε συγκεκριμένα μαγαζιά:

Βριλησσού 36α.Μιχαέλλα,μελαχρινή παρουσία με αδύνατο σώμα και πλούσιο στήθος παλιά εργαζότανε στο amnesia για όσους γνωρίζουν...

Βριλησσού 36Μαριάννα,μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλές επιδόσεις στο δωμάτιο από ότι ακούγεται πάντα....

Βριλησσού 42.Δύο κοπέλες στη βάρδια.Νατάσσαγνωστή και ως πεταλούδα,μελαχρινή μιλφ Ρωσίδα με σχετικά καλές επιδόσεις στο δωμάτιο.Έμυμελαχρινή κοπέλα με μοντελέ σώμα,μικρό στήθος.Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για να γνωριστώ μαζί της καλύτερα...

Βριλησσού 46.Δύο κοπέλες στη βάρδια και εδώ.Βίκυ,ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά πολύ μέτριο πρόσωπο.Έχει τιμηθεί στο παρελθόν με μέτριες σχετικά επιδόσεις.Πάντως καταβάλει κάθε προσπάθεια να σε ικανοποιήσει...Λούνα,ξανθιά και αυτή με  κοντό μαλλί και πεταχτά οπίσθια,γλυκιά και χαμογελαστή βγήκε στο σαλόνι ντυμένη με λευκά εσώρουχα.

Φυλής 104.Γαβριέλλα.Δεν είχα υπομονή να περιμένω να τη δω καθώς ήταν απασχολημένη σε αυταρχικό πρόγραμμα  :s&m_2: :s&m_1: με αποτέλεσμα να περάσουν είκοσι λεπτά...Βαρέθηκα και αποχώρησα για το στριπτιτζάδικο....!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Μία μίνι τσάρκα σε συγκεκριμένα μαγαζιά:

Βριλησσού 36α.Μιχαέλλα,μελαχρινή παρουσία με αδύνατο σώμα και πλούσιο στήθος παλιά εργαζότανε στο amnesia για όσους γνωρίζουν...

Βριλησσού 36Μαριάννα,μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλές επιδόσεις στο δωμάτιο από ότι ακούγεται πάντα....

Βριλησσού 42.Δύο κοπέλες στη βάρδια.Νατάσσαγνωστή και ως πεταλούδα,μελαχρινή μιλφ Ρωσίδα με σχετικά καλές επιδόσεις στο δωμάτιο.Έμυμελαχρινή κοπέλα με μοντελέ σώμα,μικρό στήθος.Δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για να γνωριστώ μαζί της καλύτερα...

Βριλησσού 46.Δύο κοπέλες στη βάρδια και εδώ.Βίκυ,ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα αλλά πολύ μέτριο πρόσωπο.Έχει τιμηθεί στο παρελθόν με μέτριες σχετικά επιδόσεις.Πάντως καταβάλει κάθε προσπάθεια να σε ικανοποιήσει...Λούνα,ξανθιά και αυτή με  κοντό μαλλί και πεταχτά οπίσθια,γλυκιά και χαμογελαστή βγήκε στο σαλόνι ντυμένη με λευκά εσώρουχα.

Φυλής 104.Γαβριέλλα.Δεν είχα υπομονή να περιμένω να τη δω καθώς ήταν απασχολημένη σε αυταρχικό πρόγραμμα  :s&m_2: :s&m_1: με αποτέλεσμα να περάσουν είκοσι λεπτά...Βαρέθηκα και αποχώρησα για το στριπτιτζάδικο....!

Να προσθέσω πως το 55 ήταν ανοιχτό για όποιον ενδιαφέρεται...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλημερες!!!!! μηπως ξερει κανεις η νικολετα πρωην μιχαελα απο τον ομιλο κασανδρας αν εχει εμφανισει πουθενα?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
καλημερες!!!!! μηπως ξερει κανεις η νικολετα πρωην μιχαελα απο τον ομιλο κασανδρας αν εχει εμφανισει πουθενα?

Όχι έχει σταματήσει και σε ερώτηση μου απάντησαν πως μάλλον δεν θα ξαναεργαστεί...!Δυστυχώς!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom