natasha srbija
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 0
Το στομα εχει αμυνες τυπε!Φίλε τότε καλύτερα κομμένα εξ' ορισμού καί τα γλωσσόφιλα γιατί που ξέρεις καί ή γλώσσα του προηγούμενου που φύλαγε ή τύπισσα τι μπορεί να κουβαλαέι :S ?
νομιζω οτι ενοουν αυτο !!Υπάρχει ένα μαγαζί που οι κυρίες αποκαλούν "το κρυφό σπίτι"!!
Καμμιά ιδέα κανείς?
Το στομα εχει αμυνες τυπε!
oti peis!Τότε ρε μάγκα κάνε καί γλυφομούνι όχι μόνο γλωσσόφιλα δέν ξέρω άν το στόμα έχει άμυνες ξέρω ότι ή πάντως είναι ανίατη ειδικά σε περιπτώσεις που έχεις iq τσουκνίδας !
Πολυ καλη η Μαργαριτα!!! Πoλωνια ισον σιγουρακι!!!
KALIMERA!
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 03.02.2013.
*KATEXAKI 8:
11-20 VICTORIA 20-06 NICOLE
*THISEOS 35:
10-20 ANNA 20-06 MELINDA
λάθος αντιστοίχιση ονομάτων και φωτογραφιών, Άννα κάτω ολόσωμη, πάνω αριστερά η Μελίντα
Εσυ σιγουρα ξερεις, οποτε για ριξε φως.....Υπάρχει ένα μαγαζί που οι κυρίες αποκαλούν "το κρυφό σπίτι"!!
Καμμιά ιδέα κανείς?
Δεν ξέρω, ψάχνω κάποια που δουλευε Βριλησσου και τώρα μου είπαν οτι δουλεύει στο "κρυφό σπιτι", που αν κατάλαβα είναι μάλλον μασατζίδικο αλλά δεν μου λένε που, γι αυτό ρωτάωΕσυ σιγουρα ξερεις, οποτε για ριξε φως.....
Ποια ψαχνεις?Δεν ξέρω, ψάχνω κάποια που δουλευε Βριλησσου και τώρα μου είπαν οτι δουλεύει στο "κρυφό σπιτι", που αν κατάλαβα είναι μάλλον μασατζίδικο αλλά δεν μου λένε που, γι αυτό ρωτάω