ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.952
- Πόντοι
- 36.618
Γιατί fake φωτό; Κανονική δεν παίζει;
Έχει κανονική δεξιά στο στούντιο....
Γιατί fake φωτό; Κανονική δεν παίζει;
γιατι ρε φιλε εσυ μια χαρα εχεις περασει στο studio 12 με Μαργαριτα και Βικυ!Μηπως τρεχει τιποτα αλλο και δεν μας λες?Έλα ντε,σε λίγο θα ξαναδιαφημίζουν τη Καρολίνα.Επίτηδες το κάνουν για να ψαρώσει κανένας και να πάει μπας και περάσει με την κοπέλα που έχουν εκείνη την ώρα....
γιατι ρε φιλε εσυ μια χαρα εχεις περασει στο studio 12 με Μαργαριτα και Βικυ!Μηπως τρεχει τιποτα αλλο και δεν μας λες?
Σωστος ο παιχτης η Σονια ειναι σιγουρακι!!! Που οντως εχει γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της χι!χι! Μαριζα επισης, η οποια δεν κανει ελευθερο στοματικο, αλλα ρε φιλε με την Τζενη που εχει το ιδρυμα και τον τελευταιο καιροι την Αλεξια δεν παιρνω ουτε εγω το ρισκο! Αλλα με Μαργαριτα που το πηρα δεν εχασα, ουτε και με Βικη (και ας μην ειχε γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της)Και δεν θα ξεχασω Αμαντα κοκκινομαλλα σκετη καυλα και γλωσσοφιλα!!! Πολωνια εγγυηση!!! Αυτα!Όπως το πες με Μαργαρίτα και Βίκυ...Με τις υπόλοιπες όμως που έχω πετύχει στις τσάρκες μου δεν παίρνω ρίσκο.Α ξέχασα και με τη Σόνια....
ΧΣωστος ο παιχτης η Σονια ειναι σιγουρακι!!! Που οντως εχει γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της χι!χι! Μαριζα επισης, η οποια δεν κανει ελευθερο στοματικο, αλλα ρε φιλε με την Τζενη που εχει το ιδρυμα και τον τελευταιο καιροι την Αλεξια δεν παιρνω ουτε εγω το ρισκο! Αλλα με Μαργαριτα που το πηρα δεν εχασα, ουτε και με Βικη (και ας μην ειχε γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της)Και δεν θα ξεχασω Αμαντα κοκκινομαλλα σκετη καυλα και γλωσσοφιλα!!! Πολωνια εγγυηση!!! Αυτα!
Γιαυτο εχουν και χαμηλο φωτισμο για να παιρνεις ευκολα το ρισκο! Πουστια του καταστηματος γιατι μου φαινεται εχει μαζεψει ολες τις 40αρες και δεν λεει να τσινιζουν οι πελατες απο το σαλοναρισμα που οι πιο πολλοι και αυτοι ειναι πανω απο 40 οι περισοτεροι και θελουν μικρουλες Ας μην ξεχαςουμε και Καρολινα που πρεπει να ηταν γυρω στα 30 τι εγινε, που να φερουν κανα 25αρι καλο τι εχει να γινει!!! A και ξεχασα και ο λογος που ξεκινησα την κουβεντα, αλλο ενα σιγουρακι που ηταν,θα ειναι WHO KNOWS? Η καυλα Αννιτα του χιονια!
Ε...οχι ακριβως ο πρωτος. Δουλευει αρκετο καιρο το μωροαπλά πρέπει να "κλειδώσω¨το κεφάλι μου να μην κάνει σκέψεις και προεκτάσεις...το περίεργο είναι ότιείσαι ο πρώτος που ανεβάζεις για αυτό το μωρό κριτική...
Σε σχετικη ερωτηση στην Σαβαβτιατικη τσαρκα, μου ειπαν πως θα απυσιασει για λιγο καιρο.Η Ελίζα σταμάτησε...;Περιμένουμε μία απάντηση....!
che ωραίος με την Σαββατιάτικη τσάρκα, απο το πρωί ως το βράδυ, τι καλύτερο με ενδιάμεσους σταθμούς για μάσα και στο τέλος κατάθεσηΣε σχετικη ερωτηση στην Σαβαβτιατικη τσαρκα, μου ειπαν πως θα απυσιασει για λιγο καιρο.
Οπως επισης και η Νικολετα.
Tην επομενη παρεα.........che ωραίος με την Σαββατιάτικη τσάρκα, απο το πρωί ως το βράδυ, τι καλύτερο με ενδιάμεσους σταθμούς για μάσα και στο τέλος κατάθεση
περιμενετε στο ακουστικό σαςΓιαυτο εχουν και χαμηλο φωτισμο για να παιρνεις ευκολα το ρισκο! Πουστια του καταστηματος γιατι μου φαινεται εχει μαζεψει ολες τις 40αρες και δεν λεει να τσινιζουν οι πελατες απο το σαλοναρισμα που οι πιο πολλοι και αυτοι ειναι πανω απο 40 οι περισοτεροι και θελουν μικρουλες Ας μην ξεχαςουμε και Καρολινα που πρεπει να ηταν γυρω στα 30 τι εγινε, που να φερουν κανα 25αρι καλο τι εχει να γινει!!! A και ξεχασα και ο λογος που ξεκινησα την κουβεντα, αλλο ενα σιγουρακι που ηταν,θα ειναι WHO KNOWS? Η καυλα Αννιτα του χιονια!
Ωραια!!! Μας ετοιμαζει εκπληξη το στουντιο 12 Αντε να δουμε!!! Μονο μην κανετε το λαθος και βαλετε καμια φωτο καμιας ασχετης παλι και σας κραξουνε οπως εγινε με Καρολινα. Αν και η Καρολινα ηταν κορυφη!!!περιμενετε στο ακουστικό σας
Η Ελίζα σταμάτησε...;Περιμένουμε μία απάντηση....!
ΟΧΙ τελος φεβρουαριου θα ερθει
Να ειναι πιπινι 23 το πολυ και να εχει και γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της γιατι και εγω τα γουσταρω και να ειναι και απο Πωλονια τοτε θα σκισει το γκομενακι η μαλλον θα την σκισουν και αυτη οπως και την Καρολινα που δεν τους προλαβαινε απο τις ουρες που ειχαν κανει για να τηνΩραια!!! Μας ετοιμαζει εκπληξη το στουντιο 12 Αντε να δουμε!!! Μονο μην κανετε το λαθος και βαλετε καμια φωτο καμιας ασχετης παλι και σας κραξουνε οπως εγινε με Καρολινα. Αν και η Καρολινα ηταν κορυφη!!!
Γλωσσοφιλα εχει το προγραμμα της? :-*