You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Η Ελίζα σταμάτησε...;Περιμένουμε μία απάντηση....!
ΟΧΙ τελος φεβρουαριου θα ερθει
Οκ ευχαριστώ!Θα τα πούμε τότε λοιπόν.... ;)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Σε σχετικη ερωτηση στην Σαβαβτιατικη τσαρκα, μου ειπαν πως θα απυσιασει για λιγο καιρο.
Οπως επισης και η Νικολετα.
Οκ ευχαριστώ!Ενημέρωσαν πως θα είναι στις επάλξεις τέλος του μήνα...!
Σε αρεσουν και σενα ε? Αλλα για σκεψου ποσα ελευθερα στοματικα εχουν κανει πριν ?Αλλα εκεινη την ωρα μες την καυλα δεν τα σκεφτεσαι αυτα ετσι δεν ειναι?Να ειναι πιπινι 23 το πολυ και να εχει και γλωσσοφιλα στις υπηρεσιες της γιατι και εγω τα γουσταρω και να ειναι και απο Πωλονια τοτε θα σκισει το γκομενακι η μαλλον θα την σκισουν και αυτη οπως και την Καρολινα που δεν τους προλαβαινε απο τις ουρες που ειχαν κανει για να την
Αν εχει τοτε φιλε ειναι καλη περιπτωση για γλωσσοφιλα γιατι απλα δεν κανει ελευθερο στοματικο!Γλωσσοφιλα εχει το προγραμμα της? :-*
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ή Baby Αλεξάνδρα ξέρουμε που μετακόμισε τώρα που έφυγε απο Φ.104 ?
stinkytime
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
σωστος.Αν εχει τοτε φιλε ειναι καλη περιπτωση για γλωσσοφιλα γιατι απλα δεν κανει ελευθερο στοματικο!
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έχει γραφτεί και στο θέμα Αναζητήσεις Ιερόδουλων: στα Θησέως 365 και Αντιοχείας 64.
Ευχαριστώ !
Ετσι ειναι ρε φιλε!Φοβαμαι περισσοτερο να μου κανουν ελευθερο παρα να παιζουν γλωσσοφιλα! Το στομα εχει τις αμυνες του λιγο τα εμβολια απο τον στρατο,λιγο το αλκοολ, λιγο η τσιχλα με τα χημικα , την σκαπουλαρεις!Το εργαλειο σου ομως τι εχει?σωστος.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Ετσι ειναι ρε φιλε!Φοβαμαι περισσοτερο να μου κανουν ελευθερο παρα να παιζουν γλωσσοφιλα! Το στομα εχει τις αμυνες του λιγο τα εμβολια απο τον στρατο,λιγο το αλκοολ, λιγο η τσιχλα με τα χημικα , την σκαπουλαρεις!Το εργαλειο σου ομως τι εχει?
Σωστός....Θέλει προσοχή!
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ετσι ειναι ρε φιλε!Φοβαμαι περισσοτερο να μου κανουν ελευθερο παρα να παιζουν γλωσσοφιλα! Το στομα εχει τις αμυνες του λιγο τα εμβολια απο τον στρατο,λιγο το αλκοολ, λιγο η τσιχλα με τα χημικα , την σκαπουλαρεις!Το εργαλειο σου ομως τι εχει?
Το ίδιο τότε μπορεί να ισχυρισθεί καί όποια κάνει ακάποτο τύπε !
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
τυγχανει να θυμαμαι πολυ καλα την περιπτωση ....το κοριτσι ειχε σταματησει για λιγους μηνες,οταν επανηλθε,την επομενη μερα εστειλα μυνημα στον "πιτσιρικο" - γνωριζοντας οτι τσαρκαρετε μαζι ωστε να ενημερωσει εσενα και τα παιδια που κανατε παρεα...- λεγοντας του πως ειναι αστερι,μπειτε αβλεπί κοκ. η κριτικη σου παρολο που ηταν μετρια,ηταν αψογη. πως το γνωριζω? πρεπει να περασατε γυρω στις 10-11 το βραδυ,περασα 2 ωρες αργοτερα. η αγνη ειχε αποδοση του 40-50% σε σχεση με τα στανταρντ της.μου δικαιολογηθηκε οτι ηταν κουρασμενη τις πρωτες μερες και μεχρι να μπει σε ενα ρυθμο...κλπ κλπ. αυτα,για να μην αδικειται κανειςΑν δεν κανω λαθος, μιαμε για την Αγνη την Πολωνεζα που ξεκινησε Παιωνιου 10, συνεχισε Κεφαληνιας 75, Ελ. Βενιζελου 79 και τωρα Τατοιου 58.
Την ειχα τιμησει στο Παιωνιου 10, με μετριες σε γενικες γραμμες εντυπωσεις,πριν αρκετο καιρο ομως.
kassandrasgirls
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Like
- 0
[move] 06/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Αντζελα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρινα/Βαλια - Μαρίνα/Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - ρουσλανα - Ρουσλανα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Μικη - Ιρενα/Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μαρια/Σαμπρινα/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα
Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ιρενα - Μελισα
Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Για το στομα της ναι αλλα για το εργαλειο σου που θα μεταφερει με το στομα της απο αλλο εργαλειο?Το ίδιο τότε μπορεί να ισχυρισθεί καί όποια κάνει ακάποτο τύπε !
Καλη ειναι.........
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Καθότι απείχα αρκετό καιρό απο την αγορά θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει που δουλεύει (αν δουλεύει ακόμα) η Πάολα (ξανθιά απο Ολλανδία) που δούλευε στο Κηφισού 60 και στο Ιεροφάντων 9.
Ευχαριστώ,
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για το στομα της ναι αλλα για το εργαλειο σου που θα μεταφερει με το στομα της απο αλλο εργαλειο?
Φίλε τότε καλύτερα κομμένα εξ' ορισμού καί τα γλωσσόφιλα γιατί που ξέρεις καί ή γλώσσα του προηγούμενου που φύλαγε ή τύπισσα τι μπορεί να κουβαλαέι :S ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ολλανδία καί ...ξέπεσε στο Ελλάντα μας ?Καλησπέρα συναγωνιστές!
Καθότι απείχα αρκετό καιρό απο την αγορά θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει που δουλεύει (αν δουλεύει ακόμα) η Πάολα
(ξανθιά απο Ολλανδία) που δούλευε στο Κηφισού 60 και στο Ιεροφάντων 9.
Ευχαριστώ,
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οταν πηγαινα τσαρκες στο 365 ειχε παντα θειτσες,ποσο χρονων ειναι η αλεξανδραΈχει γραφτεί και στο θέμα Αναζητήσεις Ιερόδουλων: στα Θησέως 365 και Αντιοχείας 64.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δεν ημουν εκει οταν ξεκιναγε την καριερα της στο συγκεκριμενο μαγαζι εχω παει ελαχιστες φορες ,κατι με χαλαειΜεταξύ 25 και 30 την κόβω. Πάντως από'κει ξεκίνησε την καριέρα της.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Μεταξύ 25 και 30 την κόβω. Πάντως από'κει ξεκίνησε την καριέρα της.
Από εκεί και μετά στη Βριλησσού σε 42,57 με τελευταίο σταθμό το Φυλής 104...Πάντως αρκετές φορές που έχω περάσει από Θησέως είναι κλειστό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K