Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
[move] :)  :)  :)   29/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Μικη
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Ναταλυ - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστο - Βάλια - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Μελισα - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρένα/Ζετα - Ζετα/Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Αντα/Μικη - Τζουλια/Βαλια

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρινα - Ζανετ

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Εφη/Ελενα - Εφη/Ελενα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Και η Άντα μας   :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.kassandras8.com/images/pictures/anta/06.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Βάλτε την Αντα και καμία νυχτερινή βάρδυα να την δούμε

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα.....χθες ειχα μια δυσαρεστη εμπειρια με την Καρινα στο πειραιως 193.....η κοπελα ειναι τραγικη....στο στοματικο κοντεψε να μου κανει ζημια ετσι οπως με δαγκωσε :headbang:.....οχι μονο ατεχνη και ασχετη αλλα και επικινδυνη......
εκεινη την ωρα ηθελα να την βρισω και να σηκωθω να φυγω αλλα σκεφτηκα το πενηνταρικο που ειχα δωσει.....τι διαολο που πανε και τις βρισκουν......
και σας ρωταω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις συναγωνιστες?καθομαστε και τρωμε την μουφα?φευγουμε και απαιτουμε τα λεφτα μας πισω?λεμε να περασουμε με την αλλη κοπελα τις βαρδιας αν υπαρχει?

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα.....χθες ειχα μια δυσαρεστη εμπειρια με την Καρινα στο πειραιως 193.....η κοπελα ειναι τραγικη....στο στοματικο κοντεψε να μου κανει ζημια ετσι οπως με δαγκωσε :headbang:.....οχι μονο ατεχνη και ασχετη αλλα και επικινδυνη......
εκεινη την ωρα ηθελα να την βρισω και να σηκωθω να φυγω αλλα σκεφτηκα το πενηνταρικο που ειχα δωσει.....τι διαολο που πανε και τις βρισκουν......
και σας ρωταω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις συναγωνιστες?καθομαστε και τρωμε την μουφα?φευγουμε και απαιτουμε τα λεφτα μας πισω?λεμε να περασουμε με την αλλη κοπελα τις βαρδιας αν υπαρχει?
σ αυτες τις περιπτωσεις γραφεις μια κριτικη προς ενημερωση, και μετα τη γραφεις και στ αρχιδια σου εφ οσον δεν προκειται να ξαναπας στη συγκεκριμενη και τελος

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Απόγευμα Σαββάτου, μόνος σπίτι βαριόμουν και ξεκίνησα μοναχική τσάρκα στα ιδρύματα του κέντρου :

Studio 12: Βικη. Αξιοπρόσεκτη prο milf με ξανθά μαλλιά, σώμα με σωστές αναλογίες, γλυκό χαμόγελο, και ωραίο πρόσωπο. Η Ανίτα και η Καρολίνα κατά δήλωση της υπηρεσίας σε σχετική ερώτηση έχουν σταματήσει.

δοκιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα 2 φορές   :pipa2: :pipa2: :pipa2:

πολωνέζα που στο σαλόνι λόγω χαμηλού φωτισμού δεν μπορούσα να διακρίνω οτι ήταν ένας άγγελος

αυτό το είδα όταν ήρθε απο πάνω μου στο κρεβάτι

έχει μια απίστευτη φυσική ομορφια και στο πρόσωπο και στο σώμα που σε στούντιο δεν έχω ξανασυναντήσει

στο κρεβάτι όπως οι περισσότερες πολωνεζάρες..........

σου πίνει το αίμα  !!!!!!!!

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0

ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΥΙΑ 28/01/13

ΘΗΣΕΩΣ 35
ΡΟΜΙΝΑ 10:00-20:00
ΕΜΜΑΝΥΕΛΑ 20:00-06:00

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 8
NICOLE 11:00-20:00
ALEXANDRA 20:00-06:00

:smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 18

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
_ Κωνσταντινουπόλεως 80 το πρόγραμμα έλεγε Βερόνα και Τζωρτζάνα. Μιας και δεν υπήρχαν αναφορές πήγα να ελέγξω. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο κοπέλες είδα πάντως ήταν ένα πιπινάκι τσιγκανέιρο φάση, αδύνατο και γλυκούλι αλλά όχι κάτι ιδαίτερο.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο το απόγευμα στο studio η Γαβριέλα  :smitten: :smitten: :smitten:

ενα βιντεο της  ;)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  30/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Σαμπρινα - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα - Μαρινα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Μικη - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Αντα/Βαλια - Τζουλια/Βαλια/Μελισα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντονα - Ζανετ

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Παιδες, πηγα βολτα απο Σπ. Πατση 40, και σκαει μια Μαγδαλενα ή Μαριλενα, ή κατι τετοιο, ξανθια, πανεμορφη και με μια ανεπαναληπτη [size=10pt]ΚΩΛΑΡΑ[/size]

Ζητω εντυπωσεις. Την εχει τεσταρει κανεις?? (Εμενα μου φανηκε λιγο μαγκωμενη στο σαλοναρισμα)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδες, πηγα βολτα απο Σπ. Πατση 40, και σκαει μια Μαγδαλενα ή Μαριλενα, ή κατι τετοιο, ξανθια, πανεμορφη και με μια ανεπαναληπτη [size=10pt]ΚΩΛΑΡΑ[/size]

Ζητω εντυπωσεις. Την εχει τεσταρει κανεις?? (Εμενα μου φανηκε λιγο μαγκωμενη στο σαλοναρισμα)
Μαγδαλενα.  ;)

Την εχω δει και εγω μια φορα μονο σε τσαρκα.
Οντως εντυπωσιακη, κυριως στο "πισω συστημα"

Περαν τουτου ομως δεν γνωριζω τιποτα παραπανω.....

:dunno: :dunno: :dunno:

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
AFRODITI[/size]
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
έχει δοκιμάσει κανένας φίλος την Αγνή από τατοίου58? την είχα συναντήσει σε μια τσάρκα παλιότερα, μου έβγαλε κάτι πολύ αθώο και κοριτσίστικο και τώρα βλέπω στις φωτός ότι ίσιωσε κ τα μαλλιά της και "γέμισε" λίγο στο σώμα...σκέφτομαι να την τιμήσω μόλις ξανακατέβω με άδεια...καμιά εντύπωση?? :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λιγα λογια για την Ζανετ απο το Αριστοτελους 5!

2mr5w9g.jpg

Ας ξεκινησω απο αυτο...εχει εναν απο τους ωραιοτερους/πιο θεαματικους/ πιο σφριγηλους κλπ κωλους που εχω δει παυλα εχω ξαπλωσει μαζι τους!
Ο κωλος στα καλυτερα του θα ελεγα...αλλα και απο κορμι Κορμαρα!!
Υψος κοντα στο 1,70 με επιπεδη κοιλια, και 1,5-2αρι στηθος(σχετικα μαλακο,ισως το μοναδικο ψιλοαρνητικο που μπορω να της βρω σωματικα)!
Φατσα κατι παραπανω απο συμπαθητικη με κοντο περιεργο μαλλι στο στυλ της Μαριας της Ψηλης απο την αλυσιδα Βριλησου 36 κλπ!
Και εδω σταματανε τα καλα...
Στα του σερβις ειναι ολιγον επιπλο με μπολικη ξεπετα...
Προκαταρκτικα δεν διαθετει το ¨καταστημα¨ παρα μονο οσο ασχοληθηκα εγω μαζι της..,μαζι της? ε ενταξει οχι ακριβως μαζι της!
Με τον κωλο της ειχα αρρωστησει και εκει εστιασα το ενδιαφερον μου!
Αφου περασαν 1,5-2λεπτα κι ειχα ¨γινει¨ μου εβαλε το λαστιχο για να ξεκινησει μια μονοτονη/βαρετη πιπα των 30 δευτερολεπτων,φυσικα χωρις την παραμικρη ασχολια με τα αρχιδια!
Αφου με ειχε στην πιπα τοση ωρα,ε λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα,το κοριτσι φαινεται κουραστηκε και θελησε να επισπευσει τις διαδικασιες!
Κανει την κινηση να στηθει στα 4...αλλα ειχα αντιθετη αποψη,κατι που δεν την ενθουσιασε και φανηκε στο υφος της!
Της ειπα να ανεβει απο πανω μου λοιπον, οπως και επραξε για 15-20 ολοκληρα δευτερα μεχρι να στηθει στα 4 χωρις καν να με ρωτησει αν θελω να αλλαξουμε σταση κλπ!
Απλα στηθηκε και περιμενε να τον φαει για να τελειωνω!
Καλο στησιματακι στην αρχη αλλα μολις ο ρυθμος ψιλοανεβηκε αρχισε να στηνεται πιο στραβα,,εβγαζε δεξι ποδι προς τα εξω..της το εβαζα παλι στη σωστη θεση!
Εβγαζε αριστερο ποδι προς τα εξω και καμπουριαζε φτου κι απο την αρχη να προσπαθω να την στησω καλυτερα για να γαμησω σαν ανθρωπος!
Τουλαχιστον εδειξε μια καποια συμμετοχη με καποια ψευτοβογγητα και δεν κοιταγε τα ντουβαρια!
Μετα απο κανα 5λεπτο σε αυτη την σταση και κατω απο αυτες τις αντιξοες συνθηκες η σεμνη τελετη ελαβε τελος!

Υ.Γ1 Το δωματιο με ντουζιερα και τις απαραιτητες πετσετες αλλα χωρις νιπτηρα!Το κρεβατι ετριζε...
Υ.Γ2 Η τσατσα στα 12-15 λεπτα, κι ενω η Ζανετ φορουσε τους κοθορνους της για να φυγει, δυναμωσε την ενταση της μουσικης!
Υ.Γ3 Αν αυτο το Κορμι δουλευε για 10-15ευρω ισως και να την ξαναπαιρνα...για 40ευρω που εχει το απλο στο συγκεκριμενο ιδρυμα οχι!
Ουτε για αστειο δεν θα τα ξαναεδινα

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
καλησπερα συναγωνιστες, ξερουμε τι παιζει αποψε στο Καρεα 30? Ουτε προγραμμα εχουν, ουτε τηλ. να ρωτησω ... Η Σαρα δουλευει ακομα εκει?

thanx

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  31/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Iζαμπελα
Κασσανδρας 3(πανω):------- Kλειστο --------
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Ζετα - Μαρινα/Ιρενα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Μελισα - Μελισα
Κασσανδρας 6: Μαντονα - Μαντονα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Αντα/Μικη/Βαλια - Αντα/Βαλια

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Σαμπρινα - Ζανετ

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα/Ελλη - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες, ξερουμε τι παιζει σημερα στο Καρεα 30?

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες, ξερουμε τι παιζει αποψε στο Καρεα 30? Ουτε προγραμμα εχουν, ουτε τηλ. να ρωτησω ... Η Σαρα δουλευει ακομα εκει?

thanx

Η Σάρα έλειπε για Χριστούγεννα στη τσεχία και ο κυρ-βασίλης μου είχε πεί οτι τέλος Ιανουαρίου θα έρθει.

Τώρα αν ήρθε και δουλεύει δε γνωρίζω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom