Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τούμπανο φαίνεται η lilly από Κατεχάκη!!! Πολύ ωραίες φωτός!
Ηλικία-εθνικότητα γνωρίζουμε;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
CHEYENNE respect!!!! Ωραία ενημέρωση!!! Πάντα τέτοια ρε φίλε, να σαι καλά!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Καλημρα και σε εσενα. :cool2:

Παρατηρω οτι η Αντρεα εργαζεται συνηθως πρωινά.
Ειναι κατι μόνιμο, ή τυχαιο γεγονος, μαις και τα πρωινα, δυσκολευομαι να την "συναντησω".  :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Τούμπανο φαίνεται η lilly από Κατεχάκη!!! Πολύ ωραίες φωτός!
Ηλικία-εθνικότητα γνωρίζουμε;

Γερμανίδα (νομίζω από την παλιά Ανατολική). Ενισχυμένο στηθος. Δεν ξετρελλάθηκα τη μια φορά που την επισκέφτηκα όλο κι όλο (πριν καιρό). Αρνητική αύρα.

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
che. θα ανεβω αμαρτωλο βουνο το απογευματακι με στοχο τη Μαριαννα. Αν ειναι παμε τσαρκα

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημρα και σε εσενα. :cool2:

Παρατηρω οτι η Αντρεα εργαζεται συνηθως πρωινά.
Ειναι κατι μόνιμο, ή τυχαιο γεγονος, μαις και τα πρωινα, δυσκολευομαι να την "συναντησω".  :grin:

HI CHEYENNE
ANDREA IS HAVING COMPLETELY BY ACCIDENT SO MANY MORNING SHIFTS, BUT I HAVE ANOTHER DISAPPOINTING NEWS FOR YOU... TOMORROW IS HER LAST DAY... SHE WILL TAKE A MONTH OFF... SO YOU BETTER CLEAR YOUR SCHEDULE AND FIND SOME TIME TO SEE HER...  :smitten: :smitten: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
HI CHEYENNE
ANDREA IS HAVING COMPLETELY BY ACCIDENT SO MANY MORNING SHIFTS, BUT I HAVE ANOTHER DISAPPOINTING NEWS FOR YOU... TOMORROW IS HER LAST DAY... SHE WILL TAKE A MONTH OFF... SO YOU BETTER CLEAR YOUR SCHEDULE AND FIND SOME TIME TO SEE HER...  :smitten: :smitten: :smitten:
Να περασει καλα η κοπελα στις διακοπες της, να ερθει ξεκουραστη και ανανεωμενη και δεν θα χαθουμε.
Δυστχως αυριο δεν προλαβαινω.  :dunno:

Καλα να ειμαστε και οταν γυρισει...........

;) ;) ;) ;) ;) ;)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ρε μαγκες εκει στην αθηνα ειστε τυχερη εμεις εδω στην θεσσαλονικη χρησοπληρωνουμαι. :jerking: :jerking:

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
[quote author=mpozanis  link=topic=7646.msg4315428#msg4315428 date=1359297264]
ρε μαγκες εκει στην αθηνα ειστε τυχερη εμεις εδω στην θεσσαλονικη χρησοπληρωνουμαι. :jerking: :jerking:
[/quote] Εχετε την CANDY ομως που κανει για πολλες!!

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
[quote author=mpozanis  link=topic=7646.msg4315450#msg4315450 date=1359298330]
τιν εχεις παρει ? αν και εγω πιστευω οτι και υπαρχουνε πολυ καλυτερες στην αθηνα και πολυ ποιο οικονομικες
[/quote]canty...απο τα καλα g.f respect!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Απόγευμα Σαββάτου, μόνος σπίτι βαριόμουν και ξεκίνησα μοναχική τσάρκα στα ιδρύματα του κέντρου :

Λ. Αθηνών 318 : . Ντιάνα ξανθή pro milf με σγουρά μαλλιά, με τατουάζ στην γάμπα, ξινή έκφραση, σώμα στο μέσο όρο. Φουλ περίγραμμα για την Ντιάνα.

Είναι Βουλγάρα, γύρω στα 24.

Πρωί της ίδιας μέρας, η Άννα,, λεπτή φωνούλα, θηλυκή, γύρω στο 1,70, μαύρο  ίσιο μαλλί μέχρι του ώμους, μελαχρινή αλλά με  άσπρο δέρμα, Ρουμάνα, 24 το πολύ, που δείχνει όμως πιο μικρή, αδύνατη μικρό βυζί,πολύ ωραίος κώλος. Έγινε κατάθεση, πολύ καλή έχω ήδη παλιά κριτική είναι στανταράκι μου, οπότε μή βάλω πάλι. Πολύς χρόνος στα προκαταρκτικά, πίπα βαθιά, δεν διαμαρτύρεται, επιτρέπει χάδια. Ιεραποστολικό με πάθος και αληθοφάνεια, στα τέσσερα έχει μια πολύ καλή τεχνική "αράπικη" και κουνιέται η ίδια πάνω κάτω, ενώ΄όταν είναι αυτή από πάνω έχει  καλό ρυθμό και αντοχές. Καλό social time, γενικά πιο πολύ προς gfe.

Τατοίου 58 (πάνω) :Μόνικα, δυο κοπέλες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Ξανθές με ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια. Και άδω θα επαναλάβω αυτό που έγραψα για την Γκερυ του Κ. 75. Ανήκουν στην κατηγορία των κοριτσιών, που ενώ δεν έχω κάτι αρνητικό να τους προσάψω, εμένα τουλάχιστον δεν με πείθουν για πέρασμα στα ενδοτέρα.

H Mόνικα στις κυρίες αναφέρεται ως Γιαπωνέζα. Παρατήρησες κάτι σχετικό;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πριν από τρεις βδομάδες περίπου επισκεύτηκα το Κεφ. 75 και πέρασα καλά με την Αλίκη. Στο διπλανό δωμάτιο γιαμιόταν η Γκέρυ. Τα βογγητά της ακούγονταν πολύ δυνατά και για πολλή ώρα. Ίσως να την αδικούμε γιατί και εμένα δεν μου αρέσει ο σωματότυπός της!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
[quote author=mpozanis  link=topic=7646.msg4315428#msg4315428 date=1359297264]
[/quote]

Έχει και εκεί τα τυχερά του.... ;)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Γερμανίδα (νομίζω από την παλιά Ανατολική). Ενισχυμένο στηθος. Δεν ξετρελλάθηκα τη μια φορά που την επισκέφτηκα όλο κι όλο (πριν καιρό). Αρνητική αύρα.

Είναι λίγο μεζεμένη στην αρχή...Εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα....Να προσθέσω ότι κάνει και φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Είναι λίγο μεζεμένη στην αρχή...Εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα....Να προσθέσω ότι κάνει και φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους....

To πρόσωπο μού δημιούργησε αρνητική εντύπωση. Και τις σιλικόνες δεν τις πάω!

Το πρωκτικό εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Συζητήσαμε αρκετά (γερμανικά, δεν θυμάμαι εάν μιλούσε και σε ποιό βαθμό τα ελληνικά)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom