Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Τούμπανο φαίνεται η lilly από Κατεχάκη!!! Πολύ ωραίες φωτός!
Ηλικία-εθνικότητα γνωρίζουμε;
Γερμανίδα,γύρω στα 28...
KALIMERA!
Καλημρα και σε εσενα.
Παρατηρω οτι η Αντρεα εργαζεται συνηθως πρωινά.
Ειναι κατι μόνιμο, ή τυχαιο γεγονος, μαις και τα πρωινα, δυσκολευομαι να την "συναντησω".
Να περασει καλα η κοπελα στις διακοπες της, να ερθει ξεκουραστη και ανανεωμενη και δεν θα χαθουμε.HI CHEYENNE
ANDREA IS HAVING COMPLETELY BY ACCIDENT SO MANY MORNING SHIFTS, BUT I HAVE ANOTHER DISAPPOINTING NEWS FOR YOU... TOMORROW IS HER LAST DAY... SHE WILL TAKE A MONTH OFF... SO YOU BETTER CLEAR YOUR SCHEDULE AND FIND SOME TIME TO SEE HER...
Ισως να ειναι Γκαζι σηεμρα...........che. θα ανεβω αμαρτωλο βουνο το απογευματακι με στοχο τη Μαριαννα. Αν ειναι παμε τσαρκα
Στο απενατι site λεει οτι ειναι βρ 36Α.. Αλλα ψηνομαι και για Αντζυ (Μαρια απο Φ80) στη Φιλαδελφεια.. Τι λες?Ισως να ειναι Γκαζι σηεμρα...........
;) ;) ;) ;) ;)
τιν εχεις παρει ? αν και εγω πιστευω οτι και υπαρχουνε πολυ καλυτερες στην αθηνα και πολυ ποιο οικονομικεςΕχετε την CANDY ομως που κανει για πολλες!!
Απόγευμα Σαββάτου, μόνος σπίτι βαριόμουν και ξεκίνησα μοναχική τσάρκα στα ιδρύματα του κέντρου :
Λ. Αθηνών 318 : . Ντιάνα ξανθή pro milf με σγουρά μαλλιά, με τατουάζ στην γάμπα, ξινή έκφραση, σώμα στο μέσο όρο. Φουλ περίγραμμα για την Ντιάνα.
Τατοίου 58 (πάνω) :Μόνικα, δυο κοπέλες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Ξανθές με ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια. Και άδω θα επαναλάβω αυτό που έγραψα για την Γκερυ του Κ. 75. Ανήκουν στην κατηγορία των κοριτσιών, που ενώ δεν έχω κάτι αρνητικό να τους προσάψω, εμένα τουλάχιστον δεν με πείθουν για πέρασμα στα ενδοτέρα.
Γερμανίδα (νομίζω από την παλιά Ανατολική). Ενισχυμένο στηθος. Δεν ξετρελλάθηκα τη μια φορά που την επισκέφτηκα όλο κι όλο (πριν καιρό). Αρνητική αύρα.
Είναι λίγο μεζεμένη στην αρχή...Εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα....Να προσθέσω ότι κάνει και φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους....