Χρόνια πολλά σε όλους ;)
Στα μουτρα σου!
Χρόνια πολλά σε όλους ;)
Παιδιά επειδή κουράστηκε πολύ το θέμα με το 'ωράριο ακριβείας' δεν μπορούμε σε καμία κοπέλα να επιβάλλουμε στρατιωτική συνέπεια εργασιακού ωραρίου.
Το κάθε κορίτσι είναι εντελώς αυτόνομο να αλλάξει ακόμα και τη βάρδια της τελευταία στιγμή, χωρίς να δώσει και λογαριασμό σε κανέναν!
Αυτά τα περιστατικά όσοι απο εσάς έχετε εμπειρία τα έχετε δει πολλές φορές και δεν θα είναι πιστεύω κάτι το πρωτόγνωρο.
Γι'αυτό και έχω βάλει υπογραφή στο προφίλ μου τα τηλέφωνα των μαγαζιών μας να εξυπηρετούνται καλύτερα τα παιδιά.
Επειδή δεν θέλω να σπαμάρω εν συνεχεία σε αυτό το thread της ενημέρωσης με δημοσιο-υπαλληλήστικη νοοτροπία για τα ωράρια εάν βρείκατε αλλού μαγαζιά που σας κερνάνε κέϊκ,ψητό κοτόπουλο και δεν ξέρω και γω τι άλλο στο καλό λοιπόν και δεν υπάρχει καμιά διάθεση απο μέρους μας τουλάχιστον να σας αλλάξουμε τις επιλογές σας!
Στα μαγαζιά μας τα όμορφα κορίτσια που βλέπετε στα site μας είναι ακριβώς όπως και στις φωτογραφίες μας χωρίς να υπάρχει διάθεση παραπλάνησης μελών με γραφιστικές τεχνικές εικόνας ούτε και ποτέ αρνηθήκαμε την κακή κριτική βρίζοντας θεούς,δαίμονες και μέλη.
Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο βασικό και τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.
Καλές γιορτές σε όλους!
Εκτος απροοπτου, ναι, μετα τις 20:00Η Πένυ θα είναι στο βουνό σήμερα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
( only my dear) Μη με κόψεις και απο τις εξετάσεις παπ(α)υρολογίας Γ'εξαμήνου της Φιλοσοφικής! :-(Babelfish; )
Aυτό είναι το σωστό φυσικά.θεωρείς σωστό να ανοίγουν την πόρτα οι εκάστεοτε υπηρεσίες και να μας ενημερωνουν οτι δεν έχει προσέλθει ακόμα..
Και εσύ έχεις δίκιο.επι του θεματος μπορω να πω, οτι δεν θα σπασει η μεση της υπηρεσιας να ανοιξει την πορτα και να πει, οτι η κοπελα δεν ηρθε για καποιο λογο (καταλαβαινω, οτι μπορουν να τυχουν πολλα). Ολα τα αλλα ειναι κραυγαλεα ασέβεια προς τους πελατες και ελλειψη επαγγελματισμου. >
επι του θεματος μπορω να πω, οτι δεν θα σπασει η μεση της υπηρεσιας να ανοιξει την πορτα και να πει, οτι η κοπελα δεν ηρθε για καποιο λογο (καταλαβαινω, οτι μπορουν να τυχουν πολλα). Ολα τα αλλα ειναι κραυγαλεα ασέβεια προς τους πελατες και ελλειψη επαγγελματισμου. >
πόσο μάλλον όταν έχεις δει και την κοπέλα να μπαίνει 10 -15 λεπτά πριν......
Όσο για το θέμα του κεράσματος που θίχτηκε, είναι απλά η κίνηση που "σκλαβώνει" τον πελάτη, γιατί σαφώς και ο μόνος λόγος που πάμε σε τέτοια μαγαζιά είναι το σεξ .... Αλλά η απάντηση σας έδειξε για άλλη μια φορά ερασιτεχνισμό...
Όσο για τα ωράρια κοιτάξτε για αρχή να μην είναι όπως και τώρα οι ίδιες κοπέλες σε διαφορετικά στούντιο γιατί έχετε ένα θέμα με τις βάρδιες, διαφορετικά βάλτε μόνο το τηλέφωνο να ξέρουμε, γιατί παρασυρόμενοι από άλλες συνεπείς αλυσίδες κοιτάμε τις βάρδιες και πάμε και σαφώς μας έχει τύχει αν υπάρχουν αλλαγές αλλά δεν συναντήσαμε απλή αδιαφορία αλλά ενημέρωση.
Το να υπάρχει τήρηση του ωραρίου δεν είναι στρατός αλλά σοβαρή επιχείρηση...
Κρίμα γιατι υπάρχουν καλές κοπέλες στα μαγαζιά σας, φιλικά σας λεώ να τις υποστηρίξετε αναλόγως, είναι προς το συμφέρον όλων μας.... Καλή χρονιά σε όλους ! ! ! ! ! ! !
συμφωνω φιλε μου αυτο που λες, αλλα σε προσφατη πρωινη επισκεψη μου (γυρω στις 12:00) για λαουρα στο 3 κατω, δεν ανοιγαν και αφου επεμενα 2 λεπτα εκανα να φυγω. Τοτε φανηκε σε ενα αυτοκινητο μια ξανθια κυρια και αφου μου εκανε μια ψιλοανακρισουλα μου ειπε ¨ελα θα σε βαλω εγω¨...και φτανοντας στην πορτα πριν χτυπησει κουδουνι ανοιξε (προφανως θα την ειδαν απο την καμερα). μεσα η λαουρα ηταν ετοιμοπολεμη με τις βυζαρες της και μια αλλη ξανθια (η τσατσα, η οποια πηρε και τα χρηματα)..και ερωτω? χρειαζεται ειδικο πασο για να μπαινουμε στα συγκεκριμενα στουντιο? γιατι μου ειχε ξανατυχει, παλι στο 3 κατω , αλλα τοτε δεν φανηκε καμμια κυρια ξανθια να με μπασει και εφυγα απρακτος..απλα προς ενημερωση σας...χρονια πολλα.δεν μπορω να καταλαβω τη κολημα τραβηξανε ξαφνικα μερικοι με ενα περιστατικο ενος φιλου, σιγα το πραμα πια,ελεος οπως εχω γραψει και πιο πριν ρε παιδια αυτα ειναι προβληματα? και στην τελικη οκ δεν γουσταρανε να ανοιξουνε την πορτα δικαιωμα τους...
φιλε σιγουρα μερικα περιστατικα οπως αναφερεις και εσυ μας κανουν να απορουμε πολλες φορες,ομως και για τις κοπελες και τις κυριες που δουλευουν εκει δεν ειναι ολα ροδινα,οποτε μην βλεπουμε μονο την δικια μας πλευρα,στην τελικη πας κι αλλου η πας αλλη φορα, δεν χαθηκε κι ο κοσμος,εμενα προσωπικα μου ετυχ σε στουντιο επι της βουλιαγμενης προ μηνων να μην μου ανοιγουν και απ το σπιτι μου ειναι παρα πολυ μακρια για να πω οτι θα ξαναπαω συντομα και μεχρι τωρα δεν εχω ξαναπαει οκ ξενερωσα αλλα μεχρι εκει,δεν θα με παρει και η απο κατω ουτε θα βγω να κατηγορησω το στουντιο απλα ηταν μια κακια στιγμη αυτο.....συμφωνω φιλε μου αυτο που λες, αλλα σε προσφατη πρωινη επισκεψη μου (γυρω στις 12:00) για λαουρα στο 3 κατω, δεν ανοιγαν και αφου επεμενα 2 λεπτα εκανα να φυγω. Τοτε φανηκε σε ενα αυτοκινητο μια ξανθια κυρια και αφου μου εκανε μια ψιλοανακρισουλα μου ειπε ¨ελα θα σε βαλω εγω¨...και φτανοντας στην πορτα πριν χτυπησει κουδουνι ανοιξε (προφανως θα την ειδαν απο την καμερα). μεσα η λαουρα ηταν ετοιμοπολεμη με τις βυζαρες της και μια αλλη ξανθια (η τσατσα, η οποια πηρε και τα χρηματα)..και ερωτω? χρειαζεται ειδικο πασο για να μπαινουμε στα συγκεκριμενα στουντιο? γιατι μου ειχε ξανατυχει, παλι στο 3 κατω , αλλα τοτε δεν φανηκε καμμια κυρια ξανθια να με μπασει και εφυγα απρακτος..απλα προς ενημερωση σας...χρονια πολλα.
Αγόρι μου γλυκό και όμορφο δεν χρειάζεται να ξανάρθεις στα μαγαζιά μας ούτε σε βάλαμε και προϊστάμενο να μας δίνεις εντολές με ωράρια και αν σου ανοίγουνε τις πόρτες.
Ενδέχεται να είσαι απο τους ενοχλητικούς που περνάνε πολλές φορές και να σε βλέπουνε οι γυναίκες και να μην σου ανοίγουνε...
Ενδέχεται ιντερνετικά να έχεις εδώ μέσα 3-4 nick name ;) για μεθοδευμένη αναστάτωση... ;)
Άσε τώρα για τη σοβαρότητα των επιχειρήσεων να μιλήσουνε σοβαροί άνθρωποι που είναι θαμώνες σε αυτές και όχι εσύ.
Η απόδειξη είναι ότι σε ρώτησε ένα έγκυρος συναγωνιστής σας και ιντερνετικό μέλος, εάν πήγες μετά απο την 'πόρτα' που έφαγες σε κάποιο άλλο στούντιο.
Η απάντησή σου ήταν αυτή που υποβάλλω στη φωτογραφία!
Χαχαχαχα, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να πάμε σε μπουρδέλο.... Σόρρυ.....
Γελάει ο κόσμος με την απάντηση σας, απλά......
Οσο για τα nickname αυτό ας το κρίνει η διαχείριση του site καλύτερα....
Έγινε με ''ποιόν'' γελάει άστο.... ;)
Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές εύχομαι!!!
Το ποιός κοροϊδεύει 'ποιόν' είναι το θέμα...Νο problem, κοροιδέψτε όσο θέλετε, όποιος δεν έχει τη μύγα δεν έχει και πρόβλημα...
Απλά,πληροφοριακά, αυτό δείχνει άλλη μια φορά το επίπεδο σας.... (πάντα η λασπολογία ήταν η ευκολη λύση όταν δεν υπήρχουν σοβάρα επιχειρήματα......)
Kι όσο και να προσπαθείτε να "βαφτίσετε" πόρτα την αδιαφορία σας.... Εγώ ξέρω ευτυχώς πολλά στάνταρ μέρη να περνάω καλά, είτε στούντιο, είτε μπουρδέλα, είτε call girls....
Kαλή χρονια κι από μένα ! ! ! ! ! ! ! !
Όπως φαίνεται βολεύει να γίνει το θέμα και καλά προσωπική αντιπαράθεση για ευνόητους λόγους, λυπάμαι όμως δε θα σας κάνω τη χάρη.... Εγώ δεν είπα τίποτα αβάσιμο, απλά σε ημερήσια ενημέρωση ανέφερα περιστατικό.... Κάποιος άλλος έκανε αναφορά σε δήθεν πολλά nicknames κλπ.... Όποιος θέλει μπορεί να δει παραπάνω και να κρίνει....Το ποιός κοροϊδεύει 'ποιόν' είναι το θέμα...
Ο μόνος που λασπολόγησες είσουν εσύ γενικά και αόριστα... ;) Εγώ αντιθέτως ότι σου έχω ποστάρει έβαλα και στοιχεία.
Όσο πηγαίνεις εσύ σε στούντιο άλλο τόσο παίρνω εγώ τσιμπούκια στον Ομπάμα!
Δεν σου είπα ότι δεν ξέρεις στάνταρ μέρη να περνάς καλά.Αλλά εάν λασπολογείς τα μαγαζιά που εργάζομαι τότε θα δέχεσαι και τον αντίλογο. :-*
Τα είπαμε τα 'ευχητήρια' και μας δουλεύεις όλους μου φαίνεται.Δεν θέλεις προσωπικά αντιπαράθεση γιατί είσαι ''υπεράνω'' και ποστάρεις εν συνεχεία αρνητικά για συγκεκριμένα στούντιο.Όπως φαίνεται βολεύει να γίνει το θέμα και καλά προσωπική αντιπαράθεση για ευνόητους λόγους, λυπάμαι όμως δε θα σας κάνω τη χάρη.... Εγώ δεν είπα τίποτα αβάσιμο, απλά σε ημερήσια ενημέρωση ανέφερα περιστατικό.... Κάποιος άλλος έκανε αναφορά σε δήθεν πολλά nicknames κλπ.... Όποιος θέλει μπορεί να δει παραπάνω και να κρίνει....
Eγώ δεν έχω παρά να ευχηθώ να είστε καλά όλοι και όλες εδώ μέσα και καλή χρονιά να έχουμε!!!!!!!!!!!
Τα είπαμε τα 'ευχητήρια' και μας δουλεύεις όλους μου φαίνεται.Δεν θέλεις προσωπικά αντιπαράθεση γιατί είσαι ''υπεράνω'' και ποστάρεις εν συνεχεία αρνητικά για συγκεκριμένα στούντιο.
Σε ρωτήσανε ευθέως σε πιο στούντιο πήγες μετά την πόρτα που 'έφαγες' και έδωσες μια διπλωματική απάντηση Ελβετικού τύπου ότι πήγες σε μπουρδέλο για να μην καρφωθείς απο την εργοδοσία σου...
Επίσης όταν χρησιμοποιούμε πολλά nicks η static IP με το regisrty grale office είναι κακό λογισμικό.
Θες να το συνεχίσουμε ?