Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σε κανένα στούντιο η και μπουρδέλο αν πας την ώρα της αλλαγής δεν θα σου ανοίξουνε.

Λυπάμαι αλλά αυτό δεν ισχύει. Έχω επισκεφτεί πολλά studio πολλές φορές στην αλλαγή βάρδιας. Όπως και σε κάθε σοβαρή επιχείρηση σου ανοίγουν και σε πληροφορούν ευγενικά ότιλόγω αλλαγής θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Σε κερνάνε κάτι και τέλος. Αυτό που εσείς κάνετε ονομάζεται "αγένεια". Επίσης άνθρωπος έλεγε για 11:00 το πρωί, όπου αν δεν έχει έρθει η κοπέλα αφενός μεν είσαστε φάουλ γιατί έχει καθυστερήσει μία ώρα αφετέρου πάλι πρέπει να ανοίξετε και να ενημερώσετε. Που το είδατε εσείς γραμμένο ότι όταν έχετε κάποιο πρόβλημα δεν θα ανοίγετε την πόρτα; Ο άλλος φεύγει από του διαόλου την μάνα να έρθει στην επιχείρηση σας να σας δώσει χρήματα μήπως να σέβεστε περισσότερο τον πελάτη; Δεν σας έχω επισκεφτεί ποτέ αλλά βλέπω μια χαλαρότητα στην απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν ισχύει. Έχω επισκεφτεί πολλά studio πολλές φορές στην αλλαγή βάρδιας. Όπως και σε κάθε σοβαρή επιχείρηση σου ανοίγουν και σε πληροφορούν ευγενικά ότιλόγω αλλαγής θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Σε κερνάνε κάτι και τέλος. Αυτό που εσείς κάνετε ονομάζεται "αγένεια". Επίσης άνθρωπος έλεγε για 11:00 το πρωί, όπου αν δεν έχει έρθει η κοπέλα αφενός μεν είσαστε φάουλ γιατί έχει καθυστερήσει μία ώρα αφετέρου πάλι πρέπει να ανοίξετε και να ενημερώσετε. Που το είδατε εσείς γραμμένο ότι όταν έχετε κάποιο πρόβλημα δεν θα ανοίγετε την πόρτα; Ο άλλος φεύγει από του διαόλου την μάνα να έρθει στην επιχείρηση σας να σας δώσει χρήματα μήπως να σέβεστε περισσότερο τον πελάτη; Δεν σας έχω επισκεφτεί ποτέ αλλά βλέπω μια χαλαρότητα στην απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
σωστός κ τεκμηριωμένος λογος που "χτυπάει" κ την ουσία του θέματος. Η ευγένεια ειναι σημαντική κ μας δημιουργεί ευχαρισεε σκέψεις. Δε νομίζω ότι κοστίζει τίποτα να μπαίνουμε μέσα, να καθόμαστε στο σαλόνι κ να περιμενουμε. Έτσι κ τα λεφτά θα τα πάρει το στουντιο-κοπέλα αλλα κ δε θα γινόμαστε βορρά στα ματια των περαστικών...

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Είναι η ώρα που γίνεται η αλλαγή βάρδιας.Παραδίδει η κοπέλα τον εξοπλισμό (προφυλακτικά,μωρομάντηλα κλπ) στην επόμενη που αναλαμβάνει βάρδια γι'αυτό και είδες ανοιχτό φως ενώ δεν σου ανοίγανε την πόρτα.
Σε κανένα στούντιο η και μπουρδέλο αν πας την ώρα της αλλαγής δεν θα σου ανοίξουνε.
Προσπάθησε να έρθεις άλλη μια φορά ενδιάμεσα της βάρδιας και θα δεις ότι όλα είναι πολύ καλύτερα.
Να περνάς καλά εύχομαι και χρόνια πολλά! :-*

Αν και τα είπαν άλλοι συνάδελφοι ήδη.... η προηγούμενη βάρδια τέλειωνε στις 7:00 και αυτή άρχιζε στις 10:00 , πώς κάνανε αλλαγή στις 11:00??? Επίσης αν ανατρέξετε σε παραπάνω σχόλιο μου θα δείτε πως σε άλλα στούντιο έχει τύχει να παώ και 10 παρά.... Και δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση, το αντίθετο μάλιστα. Το γιατί με βόλευε αυτή η ώρα είναι καθαρά θέμα του ημερήσιου προγράμματος μου.
Επίσης θεωρώ ότι όταν κάποιος έρχεται από κοντά ή μακρυά με σκοπό να καταθέσει ένα αξιοσέβαστο ποσό σε στούντιο ενώ και σε μπουρδέλο θα έβρισκε ανάλογες υπηρεσίες πολύ  φθηνότερα, ένας από τους λόγους είναι και ότι υπάρχει η υποτιθέμενη ενημέρωση και γλυτώνει τις άσκοπες βόλτες στους δρόμους.
Αν εσείς θεωρείτε ότι είναι επαγγελματισμός να ανακοινώνετε ένα πρόγραμμα στις 2 τα ξημερώματα και την άλλη μέρα το πρωί να μην το ακουλουθείτε και να αντιμετωπίζετε έτσι ένα πελάτη, λυπάμαι αλλά όχι, είναι απλώς αγενής συμπεριφορά....

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                     
PROGRAMMA GIA SAVVATO 29.12.2012.

*KATEXAKI 8:
10-20 DELIA    20-06 ALESSANDRA

*THISEOS 35:
      16:00-04:00 EMANUELLA   

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πολύ σωστός...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τις προάλλες δοκιμάστηκε η Αννούλα από Ιερά Οδό 66(πρωινή βάρδυα)με άριστες εντυπώσεις,σε λίγο ανεβαίνει κριτική.

Η κοπέλα έχει διορθώσει ένα σφάλμα της φύσης εδώ και χρόνια.....το αναφέρω για όσους έχουν ''πρόβλημα'' να δοκιμάσουν.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η Στέλλα στον Οίκο Ιεροφαντών, όταν τον έχει όλον μέσα και συγκεντρώνεται στη συνεδρία, παίρνει ένα σοβαρό ύφος και μοιάζει στον Πούτιν.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εχετε να προτεινετε κανενα κοντοπουτανο μαγκες  :helpplea:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
Παιδιά επειδή κουράστηκε πολύ το θέμα με το 'ωράριο ακριβείας' δεν μπορούμε σε καμία κοπέλα να επιβάλλουμε στρατιωτική συνέπεια εργασιακού ωραρίου.
Το κάθε κορίτσι είναι εντελώς αυτόνομο να αλλάξει ακόμα και τη βάρδια της τελευταία στιγμή, χωρίς να δώσει και λογαριασμό σε κανέναν!

Αυτά τα περιστατικά όσοι απο εσάς έχετε εμπειρία τα έχετε δει πολλές φορές και δεν θα είναι πιστεύω κάτι το πρωτόγνωρο.
Γι'αυτό και έχω βάλει υπογραφή στο προφίλ μου τα τηλέφωνα των μαγαζιών μας να εξυπηρετούνται καλύτερα τα παιδιά.
Επειδή δεν θέλω να σπαμάρω εν συνεχεία σε αυτό το thread της ενημέρωσης με δημοσιο-υπαλληλήστικη νοοτροπία για τα ωράρια εάν βρείκατε αλλού μαγαζιά που σας κερνάνε κέϊκ,ψητό κοτόπουλο και δεν ξέρω και γω τι άλλο στο καλό λοιπόν και δεν υπάρχει καμιά διάθεση απο μέρους μας τουλάχιστον να σας αλλάξουμε τις επιλογές σας!

Στα μαγαζιά μας τα όμορφα κορίτσια που βλέπετε στα site μας είναι ακριβώς όπως και στις φωτογραφίες μας χωρίς να υπάρχει διάθεση παραπλάνησης μελών με γραφιστικές τεχνικές εικόνας ούτε και ποτέ αρνηθήκαμε την κακή κριτική βρίζοντας θεούς,δαίμονες και μέλη.
Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο βασικό και τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.

Καλές γιορτές σε όλους!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παιδιά επειδή κουράστηκε πολύ το θέμα...

Στα μαγαζιά μας τα όμορφα κορίτσια...
Καλές γιορτές σε όλους!

μας λέτε λίγο συγκεντρωτικά ποιά μαγαζιά εκπροσωπείτε για να ξέρουμε για ποιά μαγαζιά μιλάμε?

χρόνια πολλά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
μας λέτε λίγο συγκεντρωτικά ποιά μαγαζιά εκπροσωπείτε για να ξέρουμε για ποιά μαγαζιά μιλάμε?

χρόνια πολλά.
Κασσάνδρας 3 κάτω,Κασσάνδρας 3 επάνω,Κασσάνδρας 4Α, 4Β, 4Γ, 6, 8Γ, Βριλησσού 60 όροφος,Θησέως 40 και Σολωμού 32!

Χρόνια Πολλά και σε σένα!  :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Βριλησσού 60, θησεως40, Σολωμού 32, Κασσάνδρας 3,4,6,8....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
καθόλου καυλωτικο θα ελεγα... :S

Όχι, δεν την χαρακτηρίζει αυτό το ύφος.
Αυτό το ύφος το έχει όταν π.χ. ελέγχει αν η περικαυλίδα υπάρχει ή έσπασε - χάθηκε.
Η Στέλλα έχει αέρα αθλήτριας που ξεστράτησε, ξεκίνησε περιστασιακά να χορεύει σε στριπτίζ και σιγά - σιγά βγήκε στο κλαρί.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
505
Πόντοι
516
Παιδιά επειδή κουράστηκε πολύ το θέμα με το 'ωράριο ακριβείας' δεν μπορούμε σε καμία κοπέλα να επιβάλλουμε στρατιωτική συνέπεια εργασιακού ωραρίου.
Το κάθε κορίτσι είναι εντελώς αυτόνομο να αλλάξει ακόμα και τη βάρδια της τελευταία στιγμή, χωρίς να δώσει και λογαριασμό σε κανέναν!

Αυτά τα περιστατικά όσοι απο εσάς έχετε εμπειρία τα έχετε δει πολλές φορές και δεν θα είναι πιστεύω κάτι το πρωτόγνωρο.
Γι'αυτό και έχω βάλει υπογραφή στο προφίλ μου τα τηλέφωνα των μαγαζιών μας να εξυπηρετούνται καλύτερα τα παιδιά.
Επειδή δεν θέλω να σπαμάρω εν συνεχεία σε αυτό το thread της ενημέρωσης με δημοσιο-υπαλληλήστικη νοοτροπία για τα ωράρια εάν βρείκατε αλλού μαγαζιά που σας κερνάνε κέϊκ,ψητό κοτόπουλο και δεν ξέρω και γω τι άλλο στο καλό λοιπόν και δεν υπάρχει καμιά διάθεση απο μέρους μας τουλάχιστον να σας αλλάξουμε τις επιλογές σας!

Στα μαγαζιά μας τα όμορφα κορίτσια που βλέπετε στα site μας είναι ακριβώς όπως και στις φωτογραφίες μας χωρίς να υπάρχει διάθεση παραπλάνησης μελών με γραφιστικές τεχνικές εικόνας ούτε και ποτέ αρνηθήκαμε την κακή κριτική βρίζοντας θεούς,δαίμονες και μέλη.
Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο βασικό και τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.

Καλές γιορτές σε όλους!
2-3 πράγματα και ούτε έχω διάθεση να συνεχίσω.
Το αν μία κοπέλα θα ακυρώσει ή θα αλλάξει την βάρδια της για λόγους υγείας ή έκτακτης ανάγκης είναι κατανοητό,το αν δεν σας ενδιαφέρει να δώσει λογαριασμό σε σας είναι δικό σας θέμα.
Στο καλό που τους έγραψες να πάνε είσαι πολύ λάθος και ξανασκέψου το  :S
Όσον αφορά την τελευταία παράγραφο το πιο βασικό δεν είναι να υπάρχει μια μικρή επεξεργασία στις φωτό
το πιο βασικό είναι να τηρούνται υπηρεσίες και η συμπεριφορά μαγαζιού-κοριτσιών να είναι σωστή.Μην ρίχνεις την μπάλα στις άλλες αλυσίδες.
Το οτι υπάρχουν στην αλυσίδα δυνατές επιλογές είναι αλήθεια  :grin:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
2-3 πράγματα και ούτε έχω διάθεση να συνεχίσω.
Το αν μία κοπέλα θα ακυρώσει ή θα αλλάξει την βάρδια της για λόγους υγείας ή έκτακτης ανάγκης είναι κατανοητό,το αν δεν σας ενδιαφέρει να δώσει λογαριασμό σε σας είναι δικό σας θέμα.
Δεν έκανα εγώ παράπονα αλλά εσείς! :'(

Στο καλό που τους έγραψες να πάνε είσαι πολύ λάθος και ξανασκέψου το  :S
Είναι η πιο ντόμπρα απάντηση που σου έχουνε δώσει ποτέ πιστεύω.Να ξέρεις πριν γράψω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ!  ;)

Όσον αφορά την τελευταία παράγραφο το πιο βασικό δεν είναι να υπάρχει μια μικρή επεξεργασία στις φωτό
το πιο βασικό είναι να τηρούνται υπηρεσίες και η συμπεριφορά μαγαζιού-κοριτσιών να είναι σωστή.
Το κάνουμε και με το παραπάνω.Δεκτές όπως είπα αρνητικές και θετικές κριτικές!Στο θέμα όμως τον φωτό είναι εντελώς προσωπική σου άποψη για το θέμα γραφιστικής επεξεργασίας!Δεν συμφωνεί μαζί σου η πλειοψηφία!  ;)

Μην ρίχνεις την μπάλα στις άλλες αλυσίδες.
Συγνώμη γιατί θα με τρελάνεις εσύ.Είδες πουθενά post μου να αναφέρομαι σε άλλες αλυσίδες ; Πέρα απο τη δικιά μου δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη.  :)

Το οτι υπάρχουν στην αλυσίδα δυνατές επιλογές είναι αλήθεια  :grin:
Και πάλι αυτό θα το κρίνετε εσείς και όχι εγώ. :)

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
505
Πόντοι
516
Έγραψα και απο πάνω οτι δεν θα συνεχίσω γιατί θα μπούμε στο τρυπάκι ο ένας να απαντάει στον άλλον και δεν θα βγάλουμε άκρη.

καλές γιορτές και καλές δουλειές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom