με συγχωρεις καταλαβα βραδυ βλεπεις εγω πρωι δεν κοιταω ποτε μιας και δουλευω συνηθως η δεν το προτιμω κι ολας
Όχι φίλε μου, τώρα πριν λίγες ώρες πήγα με το που ξύπνησα για να μου πάει καλά η μέρα αλλά αντ αυτού με ξενέρωσαν....
με συγχωρεις καταλαβα βραδυ βλεπεις εγω πρωι δεν κοιταω ποτε μιας και δουλευω συνηθως η δεν το προτιμω κι ολας
εχει και αλλου πορτοκαλιες δοξα το θεο απο τετοια αλλο τιποτα,μην ξενερωνεις μακαρι να ητανε μονο αυτα τα προβληματα μας,να γελας μ αυτα καλυτερα ;)Όχι φίλε μου, τώρα πριν λίγες ώρες πήγα με το που ξύπνησα για να μου πάει καλά η μέρα αλλά αντ αυτού με ξενέρωσαν....
εχει και αλλου πορτοκαλιες δοξα το θεο απο τετοια αλλο τιποτα,μην ξενερωνεις μακαρι να ητανε μονο αυτα τα προβληματα μας,να γελας μ αυτα καλυτερα ;)
Δεν μας λες και εμας που, μηπως και γινει και λιγο ενημερωση ?Eννοείται πως υπάρχουν αλλού και πορτοκαλιές και άλλα πολλά...εγώ πήγα αλλού και πέρασα καλά....
Δεν μας λες και εμας που, μηπως και γινει και λιγο ενημερωση ?
Εκτος αν δεν ειναι studio, οποτε πασο
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σε λίγο θα πάω στουντιότσαρκα. Μήπως γνωρίζετε κανένα στούντιο, που να εργάζεται σήμερα καμία α-καπέλο τσατσά; (θα της σκάσω 100 ευρώ, θα της προτείνω να μπει και αυτή στο δωμάτιο και θα κλείσω το στούντιο για μια ώρα).
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Κλωντια του Ιεροφαντων(λεπτη μελαχρινη,με γλυκια φατσα)εργαζεται σαν Κλαουντια στο Φυλης 134(υπογειο) και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με την Ερατω!
Οπως και να εχει το κωλι της Ερατους ειναι πολυ καλο κι ειναι αμαρτια απο τον Θεο που δεν το δινει...
γιατι δεν ρωτας τις κολητες σου που συνεχεια τις διαφημιζεις...??Σε λίγο θα πάω στουντιότσαρκα. Μήπως γνωρίζετε κανένα στούντιο, που να εργάζεται σήμερα καμία α-καπέλο τσατσά; (θα της σκάσω 100 ευρώ, θα της προτείνω να μπει και αυτή στο δωμάτιο και θα κλείσω το στούντιο για μια ώρα).
Ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Πένυ κάπου?
Εκτος απορρπτου Κωνσταντινουπολεως 92ΑΞέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Πένυ κάπου?
Είναι η ώρα που γίνεται η αλλαγή βάρδιας.Παραδίδει η κοπέλα τον εξοπλισμό (προφυλακτικά,μωρομάντηλα κλπ) στην επόμενη που αναλαμβάνει βάρδια γι'αυτό και είδες ανοιχτό φως ενώ δεν σου ανοίγανε την πόρτα.Από καιρό είχα σκοπό να πάω στην Λουίζα στα Κασσάνδρας, σήμερα το επιχείρησα. Ξαναελέγχοντας τις βάρδιες στο Κασσάνδραας 3 κάτω θα ήταν από τις 10 υποτίθεται, [size=16pt]πάω κατά τις 11[/size] και ενώ ήταν ανοιχτό το στούντιο δε μου άνοιξαν, δεν είναι η πρωτη φορά, το έχουμε ξαναπάθει με φίλο μου...
Καυλιάρικο μωρό μου έχω δώσει στην προηγούμενη σελίδα απάντηση νούμερο #43269 και ώρα 12:03! ;) ;) ;)Η Μαντόνα και η Μικη θα μπαινοβγαίνουν στο 6 και στο 4?
Ενδέχεται να μην ήρθε και η κοπέλα στην ώρα της!Για 11 το πρωί έγραφε!