Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
με συγχωρεις καταλαβα βραδυ βλεπεις εγω πρωι δεν κοιταω ποτε μιας και δουλευω συνηθως η δεν το προτιμω κι ολας

Όχι φίλε μου, τώρα πριν λίγες ώρες πήγα με το που ξύπνησα για να μου πάει καλά η μέρα αλλά αντ αυτού με ξενέρωσαν....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
H 1η βάρδια το έχει αυτό το ρίσκο (ΔΕΝ θα έπρεπε!) -δυστυχώς! Μού έχει τύχει! Ας μην αναφέρω μαγαζιά, είναι ανθρώπινο (υπήρχαν διάφοροι λόγοι), αλλά είναι σαφές ότι τα προγράμματα πρέπει κατά κανόνα να τηρούνται.

ΥΓ. Κατά εποχές, ή λόγω δουλειάς ή οικογενειας για κάποιους πελάτες βολευει η πρωινή βαρδια.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                   
PROGRAMMA GIA PARASKEVI 28.12.2012.

*KATEXAKI 8:
10-20 PAOLA      20-06 EMANUELLA

*THISEOS 35:
10-20 ELISA      20-06 MONIKA   

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Όχι φίλε μου, τώρα πριν λίγες ώρες πήγα με το που ξύπνησα για να μου πάει καλά η μέρα αλλά αντ αυτού με ξενέρωσαν....
εχει και αλλου πορτοκαλιες δοξα το θεο απο τετοια αλλο τιποτα,μην ξενερωνεις μακαρι να ητανε μονο αυτα τα προβληματα μας,να γελας μ αυτα καλυτερα ;)

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
εχει και αλλου πορτοκαλιες δοξα το θεο απο τετοια αλλο τιποτα,μην ξενερωνεις μακαρι να ητανε μονο αυτα τα προβληματα μας,να γελας μ αυτα καλυτερα ;)

Eννοείται πως υπάρχουν αλλού και πορτοκαλιές και άλλα πολλά...εγώ πήγα αλλού και πέρασα καλά....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eννοείται πως υπάρχουν αλλού και πορτοκαλιές και άλλα πολλά...εγώ πήγα αλλού και πέρασα καλά....
Δεν μας λες και εμας που, μηπως και γινει και λιγο ενημερωση ?
Εκτος αν δεν ειναι studio, οποτε πασο

;) ;) ;) ;) ;) ;)

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Πένυ κάπου?

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σε λίγο θα πάω στουντιότσαρκα. Μήπως γνωρίζετε κανένα στούντιο, που να εργάζεται σήμερα καμία α-καπέλο τσατσά; (θα της σκάσω 100 ευρώ, θα της προτείνω να μπει και αυτή στο δωμάτιο και θα κλείσω το στούντιο για μια ώρα).

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Σε λίγο θα πάω στουντιότσαρκα. Μήπως γνωρίζετε κανένα στούντιο, που να εργάζεται σήμερα καμία α-καπέλο τσατσά; (θα της σκάσω 100 ευρώ, θα της προτείνω να μπει και αυτή στο δωμάτιο και θα κλείσω το στούντιο για μια ώρα).

μαγκας!!!

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Κλωντια του Ιεροφαντων(λεπτη μελαχρινη,με γλυκια φατσα)εργαζεται σαν Κλαουντια στο Φυλης 134(υπογειο) και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με την Ερατω!
Οπως και να εχει το κωλι της Ερατους ειναι πολυ καλο κι ειναι αμαρτια απο τον Θεο που δεν το δινει...

μπορει να εχεις και δικιο. θα κανω μια ενδελεχη ερευνα ;) = επισκεψη και στα δυο απο την καινουργια χρονια :)

χρονια πολλα!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
γιατι δεν ρωτας τις κολητες σου που συνεχεια τις διαφημιζεις...??

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
Από καιρό είχα σκοπό να πάω στην Λουίζα στα Κασσάνδρας, σήμερα το επιχείρησα. Ξαναελέγχοντας τις βάρδιες στο Κασσάνδραας 3 κάτω θα ήταν από τις 10 υποτίθεται, [size=16pt]πάω κατά τις 11[/size] και ενώ ήταν ανοιχτό το στούντιο δε μου άνοιξαν, δεν είναι η πρωτη φορά, το έχουμε ξαναπάθει με φίλο μου...
Είναι η ώρα που γίνεται η αλλαγή βάρδιας.Παραδίδει η κοπέλα τον εξοπλισμό (προφυλακτικά,μωρομάντηλα κλπ) στην επόμενη που αναλαμβάνει βάρδια γι'αυτό και είδες ανοιχτό φως ενώ δεν σου ανοίγανε την πόρτα.
Σε κανένα στούντιο η και μπουρδέλο αν πας την ώρα της αλλαγής δεν θα σου ανοίξουνε.
Προσπάθησε να έρθεις άλλη μια φορά ενδιάμεσα της βάρδιας και θα δεις ότι όλα είναι πολύ καλύτερα.
Να περνάς καλά εύχομαι και χρόνια πολλά! :-*

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)  29/12    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Σαμπρίνα - Ζανέτ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Μαρία - Λουίζα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστό - Ζέτα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Ιρένα - Μελίσα
Κασσανδρας 6:  Κλειστό - Μίκη/Κορίνα - Μίκη/Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Νικολέτα/Μόνικα - Τζούλια/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ζανέτ/Μελίσα - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Για 11 το πρωί έγραφε!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.697
Πόντοι
506
Καλησπερα!Σαββατο στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα + Ναομη. Σοφια + Μαργκω  :-* :-* :-*
                  στο Βουλιαγμενησ 68 - Λαιμα. Βιολεττα + Νατασσα  :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom