Χτεσινη βολτα στα στουντιο της Αθηνας, η ποιοτητα εμφανησης ανεβασμενη απο τις κοπελες, τοσο και το σερβις σε αυτες που προτιμησαμε, ειχαμε σκοπο να γυρισουμε περισοτερα, αλλα δεν μας εκατσε καλα, οποτε πηγαμε σε ορισμενα τα οποια ειχα σταμπαρει απο πριν και μετα σε αυτα που ηξερα στανταρ για να μην τραβολογιεμε...τοιχον λαθη συγχωρουνται.
Λεοφωρος Αθηνων 318. Χορος πολυ καλος, 2 κοπελες, η γνωριμη μου Μονικα μεσα σε δυχτιοτο ροζ φορεματακι να διακρινονται οι βυζαρες απο μεσα, ψυχρη ενα γεια και φευγα, και η κολητη της.! Κωνσταντινα που αν και εχει σωματαρα και βυζαρα, δεν μου κωλαει η φατσα της.
Πολυτεχνειου 37. Το βρηκα.!! την τελευταια φορα δεν μπορουσα να το εντωπισω με τιποτα, αλλα χτες το ειδα, εψαχνα για κοκκινο φωτακι, αλλα τελικα το φωτακι ηταν ασπρο.! ταμπελες πουθενα, και η κοπελα η ξανθια μουναρα Τζοζεφιν, σκυλοφατσα κορμαρα και βυζαρα σιλικονατη ετοιμη να σκασει, μεσα στο δωματιο μετριες εντυπωσεις, ελληνικα ελαχιστα, μια ωρα πριν σκολασει ισως για αυτο, ο χωρος καλος καθαρος.
Βουλιαγμενης 68. 2 κοπελες η μια ηταν η προμιλφ ρεγγινα και η αλλη μια μαυρομαλα, ψιλες και οι δυο σωμματαρες γεματουτσικες με τις βυζαρες τους.
Ισμηνης 2. Η Νικολ μαυρομαλα αδυνατησμενη σε σχεση με της φωτογραφιες που την εχω δει, ωραιο σωματακι, και προσωπακι, βυζακι δεν φενοταν τοσο πλουσιο, εντυπωση μου εκανε το σεντονακι μιας χρησης με 5 ευρω επιπλεον και καλα κανει 10 και τα μισα τα επιδοτει το μαγαζι...
ο χωρος σουπερ με δωματιο vip...
Πειραιως 193. Η Αννα αδυνατο πιπινακι με ψιλοφαρδια περηφερεια, γαμευσιμο, και ακομα μια κοπελα Πατριτζια σκουροχρωμη προςμπαστυ τιποτα το ιδιαιτερο
Κασανρας 8Γ. Πολλαπλα στουντιακια, συνολο 3-4 στον ιδιο χωρο, τα 2 ηταν ανοιχτα, στο δεξι που ειναι μονο του δουλευαν 2 ψιλα δυνατα κοματια ενα ξανθο με καρε μαλακι ψιλονταρτανακι, και μια μαυρομαλα με σπαστα μαλια, ονοματα δεν θυμαμαι, στο διπλα που ειναι 3 και το οποιο ηταν ανοιχτο το ενα στο βαθος, ξανθια κοπελα με τουμπανο σιλικονατα βυζια, Νικολετα, γενημενη Ελλαδα απο ρουμανια.?? ...φωνη και στυλ Ισαβελα βλασιαδου μου θυμισε, ηταν και ενας λογος που με κερδισε εκτος τις βυζαρες της, μεσα στο δωματιο σκετη δηναμη.!!
Κασανδρας 4 κατω. Μαρινα ψιλομπαζακι μαυρομαλα χοντρουλα και η Αμαντα που οντως ειναι εντυπωσιακη παρουσια, αδυνατο σωμα, χρυσαφενια ξανθια μπουκλωτα μαλακια, αλλα εκανε κατι αεροπλανικα με τον στυλο στο σαλονακι που υπαρχει, και ομολογω με τρομαξε.!!
πρεπει να ειναι φοβερη στο δωματιο αλλα το μυαλο μου ηταν στα βυζομπαλα που ειδα στο 8Γ.!!
Κασανδρας 3 κατω. σε αυτο που δουλευε η Βικη και ειναι ισογειο, ηταν μια μαυρομαλα με βυζαρες φυσικες διαστημικες κρεμασμενες κολαση.! Λαουρα νωμιζω.
Κασανδρας 3 πανω. Μιλφαρα ξανθια με κοντο μαλι, τουμπανακι αλλα οχι για τα γουστα μας. το δεχτηκε ευγενικα...
Βριλησου 55. Ξανθια αδυνατη μουναρα, τελειο σωματακι και προσωπακι ομορφο, απο βυζακι δεν φενοταν να εχει, βγηκε ευγενικη μεσα σε ροζ συνολακι, εξεσιο κοματι.!
Βριλησου 60. Ζανετ η κοπελα, ομορφο πρωσοπακι, μπαρμπατσικο σωματακι σχετικα ψιλη και ντροπαλη την ειδα.
Βριλισου 36Α το υπογειο. 2 πιπινακια, ενα μαυρομαλικο και ενα καστανο με μακρια μαλια, μουναρες και οι δυο, μας την πεσανε με χαδακια αλλα δεν μας επεισαν.
Βριλισου 36 2 κοπελες και εδω, η μια βραζηλιανα με επιφυλαξη στο ονομα Εμυλη.? σωματαρα.! μεσα στο δωματιο εβαλε φωτια στα σεντονια, και ακομα μια με καρε καστανοξανθο μαλι ψιλη ψιλοαδιαφορη, με μικρο σχετικα βυζι, μας την πεσανε επισης μεσα στο σαλονακι και με επεισαν εμενα...
Αυτα, θα ακολουθησουν κριτικες οπως και απο φυλης, οπου και εκει το επιπεδο ηταν ανεβασμενο, αλλα δεν θα αναφερω τι ειδα εκει, γιατι εκει εχασα τον μπουσουλααα.!!