Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αν ειναι αυτη που ηταν στο βριλ 55......καλη φαση γενικα,ρουμανα,δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο δειχνει στο σαλονι(οταν τα βγαζει χανει-κρεμαει λιγο...),γλυφει και ρουφαει πολυ καλα, gfe style, καλη συμμετοχη με αξιολογη τεχνικη,υπομονετικη,γλυκια κοπελα και πολυ καλο παιδι...Για Τζούλια Βριλλησού 42,ξέρει κανείς τίποτα;
Έχεις απόλυτο δίκιο...Κ εγώ το λέω αλλά...Δεν θα κουραστω να λεω πως και η αποδοση των κοριτσιων εξαρταται και απο την δικη μας συμεπριφορα.
Αλλοιως "εργαζονται΄' με ενα ευγενικο, καθαρο και πολιτισμενο επισκεπτη και αλλοιως με καποιον που τις βλεπει σαν ενα κοματι κρεας που νομιζει οτι του ανοικει.
Και πιστεψτε με, αυτο το καταλαβαιnουν με τηνια......
Θέλει να πει οτι είναι εξ'αλλαγής φύλλου.Κασσάνδρας 3(κάτω) : Ζετα. Όμορφη εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία που έχει διορθώσει ένα σφάλμα της φύσης. Λουΐζα. Νεαρή, γλυκιά δροσερή κοπέλα με καλό σωμα και φυσικο στήθος.
συγνωμη αλλα τι θελεις να πεις εχει διωρ8ωσει σφαλμα της φυσης???
ελα τι ειπες κ το σκεφτομασταν με εναν φιλο μ.... :o :o :o :o :o :o :oΘέλει να πει οτι είναι εξ'αλλαγής φύλλου.
Πάντως είναι σουπερ. Εγώ έχω δοκιμάσει και έμεινα ικανοποιημένος. Όλα είναι στο μυαλό μας βέβαια.
μ πηγε το μυαλο γτ μονο μια φορα την ειδαμε αλλα δν ειπα τπτ αλλα γ αυτο το λογο κ μονο οτι λεω μεσα μ λεεες??Θέλει να πει οτι είναι εξ'αλλαγής φύλλου.
Πάντως είναι σουπερ. Εγώ έχω δοκιμάσει και έμεινα ικανοποιημένος. Όλα είναι στο μυαλό μας βέβαια.
Οτι ήταν άντρας ;)Κασσάνδρας 3(κάτω) : Ζετα. Όμορφη εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία που έχει διορθώσει ένα σφάλμα της φύσης. Λουΐζα. Νεαρή, γλυκιά δροσερή κοπέλα με καλό σωμα και φυσικο στήθος.
συγνωμη αλλα τι θελεις να πεις εχει διωρ8ωσει σφαλμα της φυσης???
Eυγε!Στο μελλον θελουμε βιντεο και απο αλλα κοριτσια......Και φωτογραφίες απο την Μαρίνα μας!και το βίντεο απο την Ζανέτ μας...
Eυγε!Στο μελλον θελουμε βιντεο και απο αλλα κοριτσια...
παιδια γεια σας μηπως ξερει κανεις αν η νικολετα ειναι η πρωην μιχαελα[move] 11/12 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Ζέτα/Λουίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Σαμπρίνα - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Αμάντα/Μαρίνα - Αμάντα/Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλάνα - Κλαούντια - Κλαούντια
Κασσανδρας 6:Μελίνα - Μίκη - Μίκη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Καταλίνα/Νικολέτα/Ζανέτ - Τζούλια/Τζένη/Ελίζα
Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντόνα - Μαντόνα
Θησεως 40(κατω): Ντέζη/Ζωη/Πάολα - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Μελίσα - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Έλλη
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα