Οτι ήταν άντρας ;)
Και από ότι φαίνεται πολύ φανατικός!!
Οτι ήταν άντρας ;)
παιδια γεια σας μηπως ξερει κανεις αν η νικολετα ειναι η πρωην μιχαελα
Αυτη ειναιπαιδια γεια σας μηπως ξερει κανεις αν η νικολετα ειναι η πρωην μιχαελα
Σημερα η Πεννυ στο Βριλησσου 36, Μαρια ψηλη στο Κωνσταντινουπολεως 92Αη μαρια η ψηλη με την πενυ, υπαρχει καποιο προγραμμα που δουλευουν?
Σημερα η Πεννυ στο Βριλησσου 36, Μαρια ψηλη στο Κωνσταντινουπολεως 92Α
Απο τις 20:00 και μετα και οι δυο
Προλαβαινεις
σμηναρχε στη σαββατιατικη τσαρκα με τον τσεγιεν που κάναμε υπήρξε διχογνωμία. Στον τσε άρεσε η νάντια, που του κανε κάτι σαν κεφαλοκλειδωμα προκειμένου να περάσει, εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον η αγνή με τα σγουρά μαλλια της κ το ωραίο κορμί της...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...Κρύος Δεκέμβρης. Μεταμόρφωση Αττικής. Ξημέρωμα Τετάρτης. Η τσάρκα σταμάτησε εδώ, ελάχιστα λεπτά μετά το ξεκίνημα της.
ΤΑΤΟΪΟΥ 58: η Χριστίνα. Με topless σαλονάρισμα! Υπέροχο φυσικό στήθος (κατά το γούστο μου), με ρόγες σα δυο ζουμερά κεράσια! Κανονική στο ύψος και το πρόσωπο, αλλά με πολύ λαχταριστό πισινούλη!
Το πέρασμα στο δωμάτιο ήταν αναπόφευκτο. Εντυπωσιακή συνεύρεση! Πολύ PSE status!!! Περισσότερα στην κριτική που ακολουθεί.
Υ.Γ. στην ίδια βάρδια και η Αγνή. Μελαχρινή με φουντωτό μαλλί, ωραίο μοντελέ σώμα, κανονικό πρόσωπο και μικροσκοπικότατο μαύρο string.
Ετσι λεει στο thread της.
Τον Νοεμβριο εσυ το εγραψες και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Δεν πηρα και κανα τηλεφωνο ο μαλακας....
Ξερεις το εβδομαδιαιο προγραμμα της?
Αλεξανδρα ψηλη λεπτη μελαχρινη με συμπαθητικη φυσιογνωμια γνωστη απο το Ιερα Οδος 66 [size=20pt]ως Φοφονκα,[/size]
Ωραιο παιδί η Αγνή αλλά απο οτι θυμάμαι απο την θητεία της στο Κεφαληνίας 75, δύσκολα φεύγει απο τα τυπικά. Οχι κακά απλά με σαφή όρια......σμηναρχε στη σαββατιατικη τσαρκα με τον τσεγιεν που κάναμε υπήρξε διχογνωμία. Στον τσε άρεσε η νάντια, που του κανε κάτι σαν κεφαλοκλειδωμα προκειμένου να περάσει, εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον η αγνή με τα σγουρά μαλλια της κ το ωραίο κορμί της...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
...επίσης τα κουκλιά μας Μελίσα (πρώην Ντέζυ)
http://[URL unfurl="true"]www.thiseos40.com/images/pictures/ntezy/06.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :smitten: :smitten: :smitten: [img]http://[URL unfurl="true"]www.luckyday.gr/storage/thumbs/amnezia-logo.jpg [/URL]