το προβλημα μας ηταν αν οι λεγομενοι "γερμανοι" προσπαθουν να καθιερωσουν το 15λεπτο και ξουτ.το ιδιο πραγμα λεμε φιλε μου με διαφορετικα λογια,ciao
ας απαντήσω και εγώ αν και λίγο καθυστερημένα, βλέπεις δεν μπορούσα να περιμένω ως τέτοια ώρα
λοιπόν, καταρχίν για μένα είναι λάθος που δεν το είπες από την πρώτη στιγμή, ξεκάθαρα, νομίζω είναι θέμα το οποίο δεν χρειάζετε να αρχίσουμε να ψάχνουμε για να το βρούμε, αλλά πρέπει να είναι πρώτο πρώτο, ούτε είναι θέμα αν είμαστε νέοι οι παλιοί στο σάιτ ή στο σπορ όπως είπες παραπάνω κάτι για "νέους".
Άλλα θέματα είναι αυτά που πρέπει να ψάχνουμε, και να μην μας τα σερβίρουν στο πιάτο, όχι αυτό.
Επίσης νομίζω όπως σωστά είπαν οι συνάδελφοι και πιο πάνω, ότι εδώ είμαστε για την ενημέρωση πρώτα από όλα, αν εμείς τα μέλη δεν ενημερώνουμε τα άλλα μέλη, τότε ποιός θα το κάνει? οι κοπέλες? οι τσατσάδες? ποιός?
Προσοχή!!! δεν λέω ότι είσαι ούτε βαλτός, ούτε προμότορας ούτε τπτ τέτοιο, απλά για μένα είσαι φάουλ που δεν ενημέρωσες, και από ότι βλέπω είσαι και "τιμημένος"
Από εκεί και πέρα όπως νομίζει ο καθένας πράτει, αλλά αν μεθαύριο ρωτήσεις εσύ κάτι, μην απορήσεις αν κάποιος σου απαντήσει "όλα στο πιάτο τα θέλεις? ψάξε μόνος σου" :S