Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καλό είναι να ενημερώνουμε το κοσμάκη που πάει και σκάει τα λεφτά του,  :grin:
τώρα αν δεν θες, οκ εγώ πάω πάσο. έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου  :-
αλλά ποιος ο λόγος τότε να το αναφέρεις?  :think:
μεγαλα παιδια ειμαστε υποτιθεται,δε χρειαζεται να αναφερουμε τα παντα με το νι και το σιγμα νομιζω :) καποιες πληροφοριες ανταλλασουμε εδω μια που ασχολουμαστε με το σπορ. σημασια εχει να πιανουμε την ουσια. δεν πιστευω οτι μπορουμε να σωσουμε εμεις τον κοσμακη,δεν ειναι αυτος ο ρολος μας εξαλλου.οποιος θελει ρωτα,ενημερωνεται,ψαχνει,δοκιμαζει κοκ

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δεν μπορω να πω ονομα κοπελας,σορρυ,για μενα καηκε πλεον. αφορα την κακη νοοτροπια και δεν ειναι κατι προσωπικο εναντιον  της....το ιδιο ζηταει και απο αλλους...αν ριξεις μια ματια σε σχολια θα το καταλαβεις ευκολα ;) ενας χαζουλης αυτοκαρφωθηκε (hi my sweet -----...last night was incredible...every time i come to you it gets better and better...i cant wait for the next time to be with you again...there is my comment you asked me for...many kisses...)

τύπε μου με λίγα λόγια τι μας λες ''εγώ την έφαγα την φόλα αλλά δεν αποκαλύπτω ονόματα και μαγαζί.....αλλά όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει τα σχόλια των κριτικών.''

δλδ για να μάθουμε ποια είναι έπιπλο για να σώσουμε τα 50€ πρέπει να ψάξουμε κριτικές για καμιά 10+ μαγαζιά που έχουν στην κατοχή τους οι γερμανοί.....

σόρρυ τύπε αλλά μάλλον μας κάνεις πλάκα με αυτό σου το πόστ.....αφού δεν θέλεις να κάψεις την κοπέλα δεν το αναφέρεις καθόλου και τελειώνει εκεί η ιστορία.

Υ.Γ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά τέτοιες συμπεριφορές είναι καλό να τις αποφεύγουμε όλοι μας ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
δεν μπορω να πω ονομα κοπελας,σορρυ,για μενα καηκε πλεον. αφορα την κακη νοοτροπια και δεν ειναι κατι προσωπικο εναντιον  της....το ιδιο ζηταει και απο αλλους...αν ριξεις μια ματια σε σχολια θα το καταλαβεις ευκολα ;) ενας χαζουλης αυτοκαρφωθηκε (hi my sweet -----...last night was incredible...every time i come to you it gets better and better...i cant wait for the next time to be with you again...there is my comment you asked me for...many kisses...)

τώρα άμα στην πέσουν δεν θα έχουν άδικο δεν μπορώ να καταλάβω τη φοβάσαι και δεν το λες αλλα στην τελική αν κατάλαβε κανεις πια είναι ας το πει και οι υπόλοιποι ξέρουμε τη θα κάνουμε

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τύπε μου με λίγα λόγια τι μας λες ''εγώ την έφαγα την φόλα αλλά δεν αποκαλύπτω ονόματα και μαγαζί.....αλλά όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει τα σχόλια των κριτικών.''

δλδ για να μάθουμε ποια είναι έπιπλο για να σώσουμε τα 50€ πρέπει να ψάξουμε κριτικές για καμιά 10+ μαγαζιά που έχουν στην κατοχή τους οι γερμανοί.....

σόρρυ τύπε αλλά μάλλον μας κάνεις πλάκα με αυτό σου το πόστ.....αφού δεν θέλεις να κάψεις την κοπέλα δεν το αναφέρεις καθόλου και τελειώνει εκεί η ιστορία.

Υ.Γ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά τέτοιες συμπεριφορές είναι καλό να τις αποφεύγουμε όλοι μας ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τώρα άμα στην πέσουν δεν θα έχουν άδικο δεν μπορώ να καταλάβω τη φοβάσαι και δεν το λες αλλα στην τελική αν κατάλαβε κανεις πια είναι ας το πει και οι υπόλοιποι ξέρουμε τη θα κάνουμε
έχω βαρεθεί τς μισόλογα...... :εκτός: εκτος κ αν θές να φάμε κ μεις τη φόλα οπότε είσαι χαιρεκακκος...σορρυ δικέ μου αλλά θέλουμε αποδείξεις κ ονόματα... :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
τι φοβάσαι κ δεν το λες?? Πες το να φάνε μαύρο όλοι τους...ξερω τσε κβο νο...οποιος σε πειράξει θα χει να κανει μαζί μου... :grin: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: θενκς παντως για την προθυμια σου :)

δεν φοβαμαι κατι,απλα δεν ειναι το στυλ μου. και το κουτσομπολιο εχει ειτε πρεπει να εχει τα ορια του :) μην ψαχνετε εντελως-παντελως μασημενη τροφη,ελεος.τοσα στοιχεια εδωσα,πρεπει να σας παρω απο το χερακι? δε νομιζω :) δεν ειναι αναγκη να ψαξει καποιος στα μαγαζια,10 κοπελες ειναι ολες και ολες,10 λεπτα θα σας φαει να το βρειτε το πολυ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μάγκες τη βρήκα...ρομινα από ηρωων πολυτεχνείου. Ο χρήστης ISO λέει στα ελληνικα ότι έγραψε στα αγγλικα ο nikoapiraias... :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε τον λαγονιση ξερει ταε κβο ντο... :birdman:

εγω ξερω τζουντο, το νου σου, εγω ριχνω κατω, δεν δερνω, ριχνω :2on1: :2on1: :2on1:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αντε επειδη με τσαντισατε,συν οτι εχετε το θρασσος να σκεφτεστε οτι λεω ψεμματα η κανω πλακα, κριμα, νεοι ειστε αλλα δε σας ειχα για τοσο τυφλιτες και τεμπελχαναδες :P  ποια ρομινα βρε λαγε τη κοινωνια μου μεσα :headbang:

http://www.*****.com/lady/2241

οκ λαγος εισαι,δεν εισαι κουκουβαγια,μπερδευτηκα :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
αντε επειδη με τσαντισατε,συν οτι εχετε το θρασσος να σκεφτεστε οτι λεω ψεμματα η κανω πλακα, κριμα, νεοι ειστε αλλα δε σας ειχα για τοσο τυφλιτες και τεμπελχαναδες :P  ποια ρομινα βρε λαγε τη κοινωνια μου μεσα :headbang:

γραψε λάθος..αλλα άμα δεις τι γραφει το παλλικαρι στη ρομινα εκεί θα πήγαινε το μυαλό σου... :rolleyes:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

ρε συ δεν εμφανίζεται το σαιτ...πες το στούντιο κ θα τη βρούμε από το νούμερο...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
κεντυ απο τριγγετα....ουφ πια !! :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

τύπε τόσο δύσκολο να πεις ότι είναι η Κέντυ το σούργελο που ζητάει διαφήμιση ενώ μέσα είναι έπιπλο ΙΚΕΑ.....???

για να σε προλάβω ναι είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάχνω ελπίζω να σε κάλυψα :-*

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
γραψε λάθος..αλλα άμα δεις τι γραφει το παλλικαρι στη ρομινα εκεί θα πήγαινε το μυαλό σου... :rolleyes:

Η Κεντυ είναι και το σχόλιο είναι απο theo79. Μαγαζί κατα 99% Τριγγετα 3 αλλά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί είναι στη σελίδα της
Κριμα γιατί απο εμφανιση φυσαει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Η Κεντυ είναι και το σχόλιο είναι απο theo79. Μαγαζί κατα 99% Τριγγετα 3 αλλά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί είναι στη σελίδα της
[/έπιπλο]γνωστο επιπλο με θητεία κ κροκεων κ θεσσαλονίκης 96....μαλιστα...μαυρο λοιπόν στην ξυνή...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
copy paste το εκανα,ουφ επιτελους,με σκασατε παλιοπαιδα :2funny: η ρομινα ειναι μια χαρα,δε κανει βλακειουλες απο οσο ξερω :) θενκς βρε athal  :S

αμα συνεχισετε να μαλακιζεστε ,θα σας πιασω απο τα αυτια (και τους 3 ) και θα σας παω ιερα οδο στον θειο αντρεα να σας τιμωρησει :grin: κανονιστε... :s&m_3:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom