Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
IRTHE I ROXANA ALA DEN HANETE KATERINA....
--------
Καλο  που δεν .. χανεται η Κατερινα  :tits: απο το  Κατεχάκη 8
αλλά  ....στις κοπέλες -- δεν την βλέπουμε

==
Επίσης  , αν  μπορείτε   να γράψετε   τις τιμες   ..
διότι  με 80 Ε  :o  το πρόγραμμα   με 69 , ήταν το πιο ακριβό  στούντιο .. :)

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
kalhspera agapes mou ,sas perimeno gia kayta pexnidakia  :tits2: :tits2:

Συνημμένα

• sandie zurich 28-09 019llove1.jpg
    sandie zurich 28-09 019llove1.jpg
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 16

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά? Το στούντιο million babes(θησέως 35), που τώρα έχει κ μπανερ στο σαιτ, ανήκει κ αυτό στους γερμανούς? Βλέπω αντρεα(καλα τι υπεροπλο ειναι αυτό? :fuck2:) κ τζίνα που την είχα δει Συγγρού 144... Γνωρίζουμε κάτι? Θέλω να τιμήσω την αντρεα αλλά αν ειναι οι γερμανοί στη μέση ψιλοφοβαμαι... :idiot:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά? Το στούντιο million babes(θησέως 35), που τώρα έχει κ μπανερ στο σαιτ, ανήκει κ αυτό στους γερμανούς? Βλέπω αντρεα(καλα τι υπεροπλο ειναι αυτό? :fuck2:) κ τζίνα που την είχα δει Συγγρού 144... Γνωρίζουμε κάτι? Θέλω να τιμήσω την αντρεα αλλά αν ειναι οι γερμανοί στη μέση ψιλοφοβαμαι... :idiot:
ναι το πήρανε και αυτό, πρόσεχε την Αντρέα, δεν έχω διαβάσει καλά λόγια  :think:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1

KALIMERA!!!  :cheesy:  
PROGRAMMA GIA  9.10.2012

*KATEXAKI 8:
11-20  TZINA           20-06  LAURA

*THISEOS 35:
10-20  ROMINA          20-06  BONITA

*VRILISOU 60:
19-05  CANDY  

:smitten:  :smitten:  :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ναι το πήρανε και αυτό, πρόσεχε την Αντρέα, δεν έχω διαβάσει καλά λόγια  :think:
για δες όμως στην ενημέρωση με τις βάρδιες από πάνω ποια μαγαζιά βάζουν...που ειναι τα υπόλοιπα αν ειναι γερμανοί?? :think:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η Αννιτα ακομα να γυρηση;; :(

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
για δες όμως στην ενημέρωση με τις βάρδιες από πάνω ποια μαγαζιά βάζουν...που ειναι τα υπόλοιπα αν ειναι γερμανοί?? :think:
τι να σου πω ρε μάστορα, λόγω του ότι βλέπω τις ίδιες κοπέλες σε όλα τα μαγαζιά, νομίζω πως από πίσω είναι οι γερμανοξεπετοαλυσίδα.
από εμένα μαύρο, το έλεγα, το λέω και θα το λέω.

πήγαινε και αν ακούσεις στο τέταρτο να δυναμώνουν μουσική και να αναβοσβήνουν τα φώτα, το πολύ πολύ σήκω και χόρευε  :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τι να σου πω ρε μάστορα, λόγω του ότι βλέπω τις ίδιες κοπέλες σε όλα τα μαγαζιά, νομίζω πως από πίσω είναι οι γερμανοξεπετοαλυσίδα.

πήγαινε και αν ακούσεις στο τέταρτο να δυναμώνουν μουσική και να αναβοσβήνουν τα φώτα, το πολύ πολύ σήκω και χόρευε  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:τότε θα ναι αργά...δεν ξέρω για αυτό προβληματίζομαι κ γω...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πήγαινε και αν ακούσεις στο τέταρτο να δυναμώνουν μουσική και να αναβοσβήνουν τα φώτα, το πολύ πολύ σήκω και χόρευε  :2funny: :2funny:

σαν το κάνουν στο τέταρτο θα είμαστε ευχαριστημένοι(μιας και μιλάμε για τους Γερμανούς ;))μην το κάνουν στο 10λέπτο με βηξίματα και αύξηση της έντασης της μουσικής ;)

όπως σωστά είπες μαύρο στα μπουρδέλα τους :helpplea:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Η Νατασσα η Σερβα μανατζαρει-προμοταρει αυτα τα τρια που αγοραστηκαν απο Γερμανοαλυσιδα το καλοκαιρι.
Η Andrea ειναι "οπλο" αλλα στα πλαισια της πολιτικης της αλυσιδας πρεπει να παρεις βαρβατο προγραμμα για να το χαρεις. Εσυ αποφασιζεις......
Παντως εχει δικιο και ο kerveras που τους κραζει, εχουν τρομερα μωρα και τα εκπαιδευουν να ειναι ξεπετες. Καταστροφη.....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Η Νατασσα η Σερβα μανατζαρει-προμοταρει αυτα τα τρια που αγοραστηκαν απο Γερμανοαλυσιδα το καλοκαιρι.
Η Andrea ειναι "οπλο" αλλα στα πλαισια της πολιτικης της αλυσιδας πρεπει να παρεις βαρβατο προγραμμα για να το χαρεις. Εσυ αποφασιζεις......
Παντως εχει δικιο και ο kerveras που τους κραζει, εχουν τρομερα μωρα και τα εκπαιδευουν να ειναι ξεπετες. Καταστροφη.....
όντως κρίμα, θα μπορούσανε να κάνανε πολύ καλύτερα τη δουλειά τους, και να περνάγαμε και εμείς καλύτερα και αυτοί να κονομάγανε περισσότερο. Είπαμε όσο υπάρχουνε κορόιδα που ανέχοντε να τους δυναμόνουν μουσικές και να αναβοσβήνουν τα φώτα, και τους τα σκάνε τα 50άρικα σαν μαρουλόφυλα, καλά να πάθουμε.  :uglystupid:

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ξέρω πως υπάρχουνε κοπέλες με πολυ καλές υπηρεσίες, αλλά ποιός το ρισκάρει?  :think:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
την αντρεα την ειχα παρει πριν λιγους μηνες στο ισμηνης.
πραγματι ειναι υπεροπλο.. ;) απο υπηρεσιες πολυ καλη,κανει τα παντα να σε ικανοποιησει.
εγω τουλαχιστον ειχα περασει πολυ καλα μαζι της.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310

αρχηγόοοοςς!! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom