Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
αν ήσασταν εσείς θα ακούγατε κράξιμοΕγώ με τον as. manager είμασταν. Πουθενά δε γλιτώνουμε τελικά από σας.
αν ήσασταν εσείς θα ακούγατε κράξιμοΕγώ με τον as. manager είμασταν. Πουθενά δε γλιτώνουμε τελικά από σας.
Πριν λίγο μικρή καταδρομική, έχουμε και λέμε:
Κασσάνδρας 6 Ιρένα, μελαχρινό άλογο με βύζους
Κασσάνδρας 4Γ Τζούλια και Καταλίνα, αμφότερες όμορφες μελαχρινές με πολύ καλές συστάσεις
Κασσάνδρας 4Β Μόνικα και Σάρα, κορμάρες και οι δύο, σαλονάρανε μπροστά μας με στροφή και χαδάκια στον στίλο
Κασσάνδρας 4 Βάλια και μια καινούρια η Βερόνικα μελαχρινή όμορφη σε fishnet άβυζη με κωλάρα
Κασσάνδρας Επάνω η Ντέζυ του Αμνέζια για εμένα ψιλοαδιάφορη
Κων/πόλεως 92Α η Έμιλυ του Μάκη και μια καινούρια Λίζα με ωραίο κορμί αλλά στο πρόσωπο δεν...
και τώρα το παρατράγουδο της βραδιάς
αφήσαμε για το τέλος το Ιερά οδός 66, λόγω του πουστομαλάκα. Ξέραμε τι θα ακολουθούσε αλλά πήγαμε. Δούλευε η Μαρία από Φ80 και ήθελε ο σκατομαλάκας να μας πείσει πως η κοπέλα είναι καινούρια, λες και μίλαγε σε τπτ πιτσιρικάδες. Κατά δεύτερον μόλις αποχωρήσαμε ακολούθησε η γνωστή καραμούζα, λέγοντας σε εμένα ότι όλο εκεί πάω και δεν περνάω ποτέ. Βασικά είναι η 2η φορά που πάω το τελευταίο μήνα και δεν άντεξα γύρισα πίσω και του έχωσα μπινελίκια, ίσα μωρή παλιοκαραμούζα του λέω, επειδή ήρθα πρέπει να περάσω κιόλας? δικαίωμα μου είναι να μην μπω, και εμένα λέει να μην σου ανοίξω, γιαυτό του λέω βαράς μύγες και πας κατά διαόλου.
Ρε σάλτα και γαμίσου σκατομαλάκα, καραφλή ξεφωνημένη, κάτσε και σκότωνε μύγες.
φίλε του τα έχωσα κανονικά, κατέβαινα τα σκαλιά και ακόμα του έσερνα, ο mpouzoklidos είχε μείνει πάνω και τα έχωνε και αυτόςkerveras εύγε για την ενημέρωση
ωραίος καλά ξηγήθηκες στην πουστάρα εξαιτίας του το μαγαζί δεν δουλεύει και μάλλον θα κάψει τα κορίτσια που επέστρεψαν
άντε να πούμε αντί να κάνουν ντεμενάδες να περάσουμε μας βρίζουν κιόλας........Μ Α Υ Ρ Ο στο μπουρδέλο τους.
φίλε του τα έχωσα κανονικά, κατέβαινα τα σκαλιά και ακόμα του έσερνα, ο mpouzoklidos είχε μείνει πάνω και τα έχωνε και αυτός
μα και εμείς γιαυτές πήγαμε εκεί, αλλιώς σιγά μην θέλαμε να δούμε τα μούτρα του μαλάκα
δικέ μου έχουν γυρίσει 2 υπερόπλα των στούντιο Σάρα και Λούσυ αλλά δεν πατάω εξαιτίας του πουσταρά του Αντρέα
μα και εμείς γιαυτές πήγαμε εκεί, αλλιώς σιγά μην θέλαμε να δούμε τα μούτρα του μαλάκα
η λιζα δούλευε κ στο παρελθόν στον όμιλο. Είναι δυναμη στο δωμάτιο συμφωνα με μαρτυρίες συναγωνιστών...Πριν λίγο μικρή καταδρομική, έχουμε και λέμε:
Κασσάνδρας 4Γ Τζούλια και Καταλίνα, αμφότερες όμορφες μελαχρινές με πολύ καλές συστάσεις
Κασσάνδρας 4Β Μόνικα και Σάρα, κορμάρες και οι δύο, σαλονάρανε μπροστά μας με στροφή και χαδάκια στον στίλο
Κασσάνδρας 4 Βάλια και μια καινούρια η Βερόνικα μελαχρινή όμορφη σε fishnet άβυζη με κωλάρα
Κων/πόλεως 92Α η Έμιλυ του Μάκη και μια καινούρια Λίζα με ωραίο κορμί αλλά στο πρόσωπο δεν...
αφήσαμε για το τέλος το Ιερά οδός 66, λόγω του πουστομαλάκα. Ξέραμε τι θα ακολουθούσε αλλά πήγαμε. Δούλευε η Μαρία από Φ80 και ήθελε ο σκατομαλάκας να μας πείσει πως η κοπέλα είναι καινούρια, λες και μίλαγε σε τπτ πιτσιρικάδες. Κατά δεύτερον μόλις αποχωρήσαμε ακολούθησε η γνωστή καραμούζα, λέγοντας σε εμένα ότι όλο εκεί πάω και δεν περνάω ποτέ. Βασικά είναι η 2η φορά που πάω το τελευταίο μήνα και δεν άντεξα γύρισα πίσω και του έχωσα μπινελίκια, ίσα μωρή παλιοκαραμούζα του λέω, επειδή ήρθα πρέπει να περάσω κιόλας? δικαίωμα μου είναι να μην μπω, και εμένα λέει να μην σου ανοίξω, γιαυτό του λέω βαράς μύγες και πας κατά διαόλου.
ρε αλητη μην κανεις φασαριες στα μαγαζιαΠριν λίγο μικρή καταδρομική, έχουμε και λέμε:
και εγώ αυτήν την απορία είχα όταν την πρωτοείχα δει, και μάλιστα με είχε βάλει στην κολώνα και μου έκανε τέτοιο καυλάντισμα, με καύλωσε, και λίγο έλειψε να περάσω μέσα, αν δεν είχα το φίλο μου μαζί να με στραβοκοιτάει, θα είχα μπειTωρα το απογευμα
Κωνσταντινουπολεως 92 χριστινα,παχουλη μελαγχροινη,απορησα που δουλευει σε στουντιο
τον εχω τον τσατσο ανετα θα δεις που θα μας κερασει και καφεδακιτην επόμενη θα σε πάρω μαζί μου να ανέβεις εσύ
χτες που πέρασα, εξωτερικά έδειχνε έτοιμο, έχουν βάλει και κλιματιστικά, αναμένουμε νέα από την κ. Λίτσα, ας μας πειΕχουμε καμία πληροφορία για το οπενινγκ του κασσανδρας8?
Tωρα το απογευμα
Κασσανδρας
3 πανω σαμπρινα,ξανθια με μαυρισμενη επιδερμιδα,αλλα πολυ μετριο προσωπο
3 κατω λαουρα πανεμορφο μελαγχροινο μωρο
6 μαντονα,ξανθια εντυπωσιακη γυναικαρα που ημουν ετοιμος να τιμησω αν μου ανοιγαν τη δευτερη φορα που επεστρεψα
4 κατω καταλινα,νταρνανομελαγχροινη γκομεναρα και τζουλια,μελαγχροινο σεξι μωρο
Κωνσταντινουπολεως 92 χριστινα,παχουλη μελαγχροινη,απορησα που δουλευει σε στουντιο
94 νινα,πολυ μετριο λεπτο κοντοπουτανο