lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
PROGRAMMA GIA 10.10.2012
*KATEXAKI 8:
11-20 VICTORIA 20-06 NIKOL
*THISEOS 35:
10-20 DELIA 20-06 JULIJA
*VRILISOU 60:
19-05 ALISIA
Καλημέρα. Θα ήθελα μια επιβεβαίωση από τους γνώστες. Η Ζέτα της Κασσανδροαλυσίδας είναι η Μυρτώ που λειτουργεί και σαν call-girl;
Υ.Γ.: Ξέρω για την προϊστορία της.....
ΝαιΚαλημέρα. Θα ήθελα μια επιβεβαίωση από τους γνώστες. Η Ζέτα της Κασσανδροαλυσίδας είναι η Μυρτώ που λειτουργεί και σαν call-girl;
Υ.Γ.: Ξέρω για την προϊστορία της.....
κατι είχε γραφει λίγο πιο πάνω ότι δε δουλευει πιά (δουλευει αλλού, αλλά μόνο γραφει στο ιντερνετ τα προγράμματα)νομίζω παίκτη οτι η νατασσα δεν τα ανοίγει πια τα ποδαράκια της...
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν κοπέλες και ιδιοκτήτες είναι πως κανείς πελάτης δεν έχει πρόβλημα να περιμένει 10λεπτά παραπάνω αν ξέρει ότι μετά θα έχει και αυτός άνεση χρόνου.
ΆΣΧΕΤΟ: Το Κηφισού 30 έκλεισε; Δεν βλέπω banner ούτε εδώ ούτε και στην αρχική σελίδα των ομόσταυλων, που υπήρχε πάντα.
210 5153260
Μαντονα = Κασσανδρας 4-6ΟΥΤΕ ΑΝΤΖΕΛΑ (Φ104), ΟΥΤΕ ΕΛΒΙΡΑ, ΟΥΤΕ ΛΑΟΥΡΑ (Sensuality), ΟΥΤΕ ΛΙΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΟΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΕΤΥ, ΟΥΤΕ ΣΟΝΙΑ (ανέφερα αλφαβητικά τα πιο βαριά ονόματα για ......μέτρο σύγκρισης)
Τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να προσπαθείτε να έχετε γιατί η δουλειά αυτή είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Μια γρήγορη ερώτηση, που είναι οι Μαντόνα, Μπέτυ και Σόνια α και Ελβίρα?? (εννοώ μαγαζί-βάρδια??)
Thanks ICCAROS, μου το είπε και ο kerveras πιο πάνω, Μάλλον άλλαξε ιδιοκτήτη...
μπορεί να αλλαζει κ αυτο διεύθυνση που ειναι κ πολύ της μόδας...Σήμερα το μεσημέρι πέρασα από έξω κατεβαίνοντας την εθνική οδό και είδα ότι η πινακίδα με τα νέον γράμματα που έχουν στο μπαλκόνι ήταν σβησμένη. Δεν σταμάτησα να δω αν είναι ανοιχτό γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.
Και όταν αλλάζουν συνήθως ....ξέρεις που πάνε ....στα φωτορυθμικά .......μπορεί να αλλαζει κ αυτο διεύθυνση που ειναι κ πολύ της μόδας...
μα καλα,τοσα φραγκα έχουν?? Που τα βρισκουν οι...φουστηδες?Και όταν αλλάζουν συνήθως ....ξέρεις που πάνε ....στα φωτορυθμικά .......
μα καλα,τοσα φραγκα έχουν?? Που τα βρισκουν οι...φουστηδες?
είναι μυστικό παράλληλο σχέδιο για διαφθορά των συνειδήσεων των νέων της Ελλάδος....θα μας τα πάρουν όλα...από τα μπουρδέλα μέχρι τα πανεπίστημια...η Μερκελ είναι από πίσω αυτή έχει τα φράγκα
μπορεί να αλλαζει κ αυτο διεύθυνση που ειναι κ πολύ της μόδας...
να δούμε που θα σταματήσει...σημεία των καιρών φίλε μου, σημεία των (ευρύτερων) καιρών
να δούμε που θα σταματήσει...