Μίνι τσάρκα καθώς αν καθόμουν σπίτι να παρακολουθήσω τηλεόραση σε λίγο θα άρχιζα να μιλάω τούρκικα.
Αφερίμ καρντάσια.
Κηφισού 60: Αψηφώντας τη έντονη μυρωδιά βοθρίλας που πλημμύριζε το κλιμακοστάσιο ανέβηκα στον όροφο. Εκεί η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Ντάρια. Τρίτη κοπέλα που δουλεύει με αυτό το όνομα και σαφώς η λιγότερο αξιόλογη. Αδύνατη με καστανόξανθα μαλλιά και φτωχές καμπύλες, γενικά αδιάφορη παρουσία.
Αριστοτέλους 5: Τρείς κοπέλες φιλοξενούσε το μαγαζί. Τη Χριστίνα από την Τσεχία (ζουμερή, ομορφούλα, μελαχρινή, αξιόλογη πρόταση), τη Ναταλί από το Ελλάντα και την Έλενα από Ρουμανία. Πολύ αδύνατες για τα γούστα μου οι δύο τελευταίες, η Ελένη τουλάχιστον είχε ένα συμπαθητικό πρόσωπο.
Αριστοτέλους 6: Κλειστόν.
Συγγρού 144: Εργαζόμενο κορίτσι η Αλίσια. Καστανόξανθη μεσαίου ύψους και μεσαίου στάτους (γειά σου ρε σμήναρχε!).
Τριγγέτα 3: Κατερίνα, η γνωστή kinky ή αλλιώς Κατερινάρα. Κουκλάρα με το νέο της χτένισμα και το διαστημικό μπικίνι. Για όσους δεν την ξέρουν μιλάμε για μια ψηλή, μελαχρινή κοπέλα με πλούσιες καμπύλες και τις καλύτερες κριτικές να συνοδεύουν τις επιδόσεις της στο δωμάτιο. Το πλούσιο στήθος της είναι σιλικονάτο αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες συναγωνιστών έχει γίνει τόσο καλή δουλειά που δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.
Όχι τυχαία αυτό ήταν το μόνο μαγαζί με γεμάτα δωμάτια και συναγωνιστές στην αναμονή (δυο εκ των οποίων είχαν έντονη διαφωνία για το ποιός είχε σειρά να περάσει στα ενδότερα).
Θαρύπου 10: μαγαζί που θυμίζει μεσοαστικό σπίτι της δεκαετίας του '70 και όπου το air condition αποτελεί μέρος του ντεκόρ (με αποτέλεσμα να επικρατεί ατμόσφαιρα χαμάμ). Το κορίτσι (που λέει ο λόγος) που το στελέχωνε ήταν η Μαρία, μια πληθωρική Ελληνίδα προ-GILF η οποία έμοιαζε βγαλμένη από τις ιστορίες του Ευταξία όπου πρωταγωνιστούσαν ζωηρές θείες και καλοστεκούμενες φιλενάδες της μαμάς.
Ιππώνακτος 14: Ο βαριεστημένος τσάτσος μου παρουσίασε τη Νίνα. Μοντελέ σώμα, μακριά μαύρα μαλλιά και μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια που κάνουν τη φυσιογνωμία της πολύ χαρακτηριστική. Πολύ μεγάλο στήθος σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της, του οποίου όμως δεν μπόρεσα να διαπιστώσω την αυθεντικότητα καθώς το έκρυβε επιμελώς στον κορσέ της.
Φραντζή 47: The Original Daria. Η πασίγνωστη ξανθιά Ρωσιδούλα μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της, ελαφρώς κουρασμένη αλλά κουκλίτσα όπως πάντα. Τα είπαμε για κάνα μισάωρο και μου αποκάλυψε ότι θα εργάζεται πλέον και στα Βούρβαχη 19, Βριλησσού 55.
Βούρβαχη 19: η ευγενέστατη υπηρεσία παρουσίασε τη Ζλάτα. Ξανθιά μιλφ με άγρια χαρακτηριστικά και υπερβολικά γυμνασμένο σώμα για τα γούστα μου.
Κωνσταντινουπόλεως 80: Μετά από αγρανάπαυση δέκα ημερών επέστρεψε δριμύτερη η Ντορίνα. Παρτενέρ της φυσικά η Λάουρα. Σε μεγάλα κέφια τα κορίτσια, έδωσαν σόου σε μια παρέα νεαρών που μπήκε ανυποψίαστη στο ίδρυμα.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Η γλυκύτατη Μαρκέλα μόνη της. Εγγύηση για όσους ψάχνουν για PSE.
Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Το Ρουμάνικο δίδυμο Κλαούντια-Μικαέλα. Μελαχρινές με μοντελέ σώματα και οι δύο, πιο γλυκό πρόσωπο η Κλαούντια, πιο πλούσιες καμπύλες η Μικαέλα.
Ευνειδών 5: Κλειστόν.