Το Ιωαννινων 5 δεν ειναι το brazilian house. (ειναι το Κωνσατντινουπολεως 130)
Το Ιωαννινων 3 ειναι το latin house και εχουν τιμη εκκινησης τα 20 ή 30 ευρω (Εχω καιρο να παω δεν θυμαμαι καλα)
Οπως επισης και το Ιωαννινων 3Α, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το Ιωαννινων 5 που ειναι το ιδρυμα της Ελβιρας.
Έχεις δικιο μπέρδεψα τα ονοματα,ειχα παει πριν πολυ καιρο,δεν υπηρχε τιποτα αλλο εκτος απο αυτό.
Πλέον ομως...Ιωαννίνων 3Α.Μια ξανθιά μπαζόλα σαραντάρα αγνωστης προελευσης.Μου λεει η τσα2 πέρνα ειναι τρομερή,ειναι η πρωτη της ημερα,να τις κανεις και σεφτέ(α,ξεχασα ολα αυτα μετα την 11η μεσημβρινη)εφυγα τρεχοντας σκεπτόμενος οτι δεν ειμαι εκπαιδευτης σκυλων.
Ιωαννίνων 3:Υποτιθέμενο στούντιο στο οποίο εχεις και πολλές επιλογές.2 βραζιλιάνες για τους μερακλήδες και 1 ρωσιδα,δηλ.μια ασπρη φωκια,μια μαυρη φωκια και ενας θαλασσιος ελέφας.Είμαι σιγουρος οτι πρεπει να υπηρχε και αλλη μια φωκια αλλα μαλλον την ειχε φαει ο θαλασσιος ελέφας γιατι ητο πρησμένος.Αμφότερα τα ιδρύματα τιμη εκκινησης εχουν τα
[glow=red,2,300]25 Ευρω[/glow]!?!?!?
Ιωαννίνων 5:Πάλι άκυρο,σαν μαλακας απ'εξω να χτυπαω και να μην ανοίγει κανεις
Αυριο θα χτυπήσω μασαζατζιδικο και να πανε να γαμηθούνε,θα παω Καλλιροης πανω απο τον προεδρα,1 ωρα προγραμμα Μασαζακι κ 2 εκτονώσεις 80 Ευρω,αμα ειναι η μαριάννα ελευθερη θα παρω μεσα στη τιμη και κωλαρακι και δεν θα φοβαμαι μην μου βουτηξουν και τη μηχανη.Αντε με τα μπαζα γιναν ολες πουτανες πολυτελείας και θα παρακαλαμε κιολας για να μπούμε μεσα