Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
εσύ ξεχαρμάνιασες στη Τζοβάνα, μη μιλάςδεν φτανει που χασαμε την τσαρκα για παρτη σου πρεπει να μαθαινουμε και της λπτομεριες για να
εσύ ξεχαρμάνιασες στη Τζοβάνα, μη μιλάςδεν φτανει που χασαμε την τσαρκα για παρτη σου πρεπει να μαθαινουμε και της λπτομεριες για να
Με υψος κοντα στο 1,70 ξυπολυτη το σιγουρο ειναι πως ταπα δεν την λες!γιατί είναι ψηλή ή μήπως δεν είναι φέικ μέσα?...δεν έχεις μου φαίνεται πολλές εμπειρίες από διαφορετικού τύπου κορασίδες...πήγαινε μιά μαριάννα καλλιρόης 48 να δείς τον χάρο με τα μάτια σου...ποιά μαντόνα και κλάιν μάιν..
στο απέναντι site έχει πρόγραμμα για αυτά τα μαγαζιά, όταν βέβαια το ανανεώνουνΒριλησσού 36 : Πεννυ, the one and the only. Ευδιάθετη και προκλητική όπως πάντα στο σαλόνι, ο makis ένοιωσε έντονα το καυλάντισμα της. Κλαούντια. Νεαρή μελαχρινή με ισια μαλλιά αδύνατη σχετικά, ψηλή με ανοιχτόχρωμα μάτια. Μιλήσαμε για λίγο, όσο η Πέννυ ασχολιόταν με τον maki μιας και γνωριζόμαστε από το πέρασμα της από το Μέγαρο της πλατείας Βάθη…..
Παρεπιπτοντως σημερα η Πεννυ εργαζεται στο Βριλησσου 36Α ΜΕΧΡΙ τις 20:00.
Οι "πρωινοι" τυποι προλαβαινουν.........
Αρχηγε ξερεις αν και που υπαρχει προγραμμα για τα δυο Β36 & Β36α ; Ειναι αποθημενο μου η Πενυ
αλλα δεν εχω χρονο να τρεχω στα τυφλα.
Γνωριζεις ποτε δουλευει στο βουνο;
Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Αρχηγε ξερεις αν και που υπαρχει προγραμμα για τα δυο Β36 & Β36α ; Ειναι αποθημενο μου η Πενυ
αλλα δεν εχω χρονο να τρεχω στα τυφλα.
Γνωριζεις ποτε δουλευει στο βουνο;
Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Πραγματικά το πρόγραμμά τους είναι αλλού ντ' αλλού.στο απέναντι site έχει πρόγραμμα για αυτά τα μαγαζιά, όταν βέβαια το ανανεώνουν
ναι δουλευε στο ελ. βενιζελου
Μετά από ζαχαροπλαστική ηδονή, και ρομαντικό περίπατο στο Μετάξι, ......
καλησπερα σε όλους
Για την Κατερινα που δουλευει σημερα στη τριγγετα 3 νεο κοσμο ξερει κανεις τιποτα..? (τι βυζαρες ειναι αυτες)
δυνατή στα ενδότερα κοινώς πολύ καλό σέρβις
αξίζει μια δοκιμή
Ευχαριστώ!
Είναι μια νέα και νόστιμη κοπελίτσα, ε?
Μπορεί να έχει δουλέψει και σε άλλες μασαζερί.
Η Βικτορια πρωην Σπυρου Πατση και Βριλησσου ξερει κανεις που βρισκεται τωρα?
νοστιμουλα ειναι εχει το Βραζιλιανικο στοιχειο αν σου αρεσει το αρνητικο ειναι οτι στο λαδαδικο δεν ειχαι και της καλυτερες υπηρεσιες
νομιζω οτι την ειχαι η Δαναη στο Ζησιμοπουλου αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Piatsa μην παρεξηγεις τον ΠαθοςΜε υψος κοντα στο 1,70 ξυπολυτη το σιγουρο ειναι πως ταπα δεν την λες!
Αντικειμενικα η Μαντονα ειναι ενα απο τα 5 καλυτερα vfm των στουντιο...οπου vfm συνδυασμος εμφανισης και σερβις!
Εκτος αν εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις.....για τα στουντιο μιλαω παντα!
Υ.Γ Μην συγκρινεις ανομοιες καταστασεις...αλλιως ¨λειτουργουν¨ οι πουτανες στα μασαζ,αλλιως στα στουντιο αλλιως σαν cg etc!
όμορφη γυναίκα, την έχω δει από κοντά, αλλά από υπηρεσίες βάση μαρτυριών δεν...Νομιζω Βουλιαγμένης 68 και Βριλησσού 42