Φίλτατε Cheyenne οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια πολύ αξιόλογη βραδυά μιας και είδαμε αρκετά αξιόλογα τεμάχια.....επίσης τρομερή συντροφιά ο zidaner68 ο οποίος με τα καυστικά του σχόλια έδωσε μια διαφορετική χροιά στην βόλτα μας
Ας προχωρήσω στα σχολιά μου για μερικές από τις κοπέλες.....που μου έκαναν εντύπωση
Η Σαμπρίνα από Βριλλησού 55 όπως το χαρακτήρισα είναι άλογο κούρσας σε συνδυασμό με τον αέρα που αποπνέει στο σαλόνι σε προδιαθέτει για ωραίες καταστάσεις στα ενδότερα.Θείε όντως το μαγιό της με εντυπωσίασε όπως και η παρουσία της στον χώρο
Βριλλησού 36 τι να πω για την απίθανη Πένυ κάθε φορά που περνάω να την δω έχω το άγχος ότι κάτι θα αφήσω πίσω μου όπως το μπλουζάκι μου,το παντελόνι μου δεν ξέρω κάτι θα κρατήσει αυτή.....για ακόμη 1 φορά το σαλοναρισμά της άγγιξε τα όρια του βιασμού αφού από τους 3 μας γαντζώθηκε επάνω μου όπου άρχισε να με χουφτώνει σε όλου μου το σώμα
Φυσικά ανταπέδωσα πιστεύωντας ότι θα σταματούσε εκεί η Πένυ αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο όπου με άρπαξε από το χέρι με πέταξε στον καναπέ,αφαίρεσε το σουτιέν της ενώ ξεκίνησε να μου χορεύει στον στύλο
Το μαρτυριό μου δεν είχε τέλος αφού κατέβασε το στρίνγκ της,έπεσε στα γόνατα κάπου εκεί γίναμε ένα σώμα με εκατέρωθεν φιλιά,χουφτώματα στον πούτσο μου,χοροπηδητά και άλλα τέτοια που χαρακτηρίζουν την Πένυ.Η παρέα δεν με βοήθησε να ξεφύγω από την λύσσα της απλά με κοιτούσε απολαμβάνωντας το θέαμα με την Πένυ να γίνεται ακόμα πιο kinky........ ;)
Βριλησσού 36Α η Μαρκέλλα από τις ποιο όμορφες κοπέλες των στούντιο,φιλική,ευδιάθετη με όλους γενικά σε κερδίζει με το σαλοναρισμά της
Για την Μιχαελλα τα έχω ξαναπεί δεν είναι του γούστου μου αλλά ήταν αρκετά φιλική παρόλα που ασχολήθηκα μόνο με την Μαρκέλα
Βριλησσού 42 η Ναόμι η Βραζιλιάνα όπως μας είπε η τσατσά αρκετά αξιόλογη παρουσία με έντονο χαρακτηριστικό τον όμορφο πεταχτό κωλαρίνο της τον οποίο στόλιζε ένα μεγάλου ταττού
Όση ώρα περιμέναμε την Ναόμι στο σαλόνι βλέπαμε το 7ο ερασιτεχνικό που πρωταγωνιστεί η Εύα ευκαιρία μιας και δεν το είχα δει
Κασσάνδρας 4 η Αννίτα μέτρια εμφανισιακά και γενικά πολύ αδύνατη με άχαρο σαλονάρισμα όπου φαίνεται η απειρία της.....εντύπωση μου προκάλεσε το πρωκτικό το οποίο προσφέρει????Απορώ τι θα γαμήσει ο υποψήφιος πελάτης αφού ο κώλος της είναι εντελώς πλάκα είναι αυτό που λέμε θα την γαμάς και θα σου μείνει στα χέρια
Χωρίς να την έχω δοκιμάσει θαρρώ ότι δεν αξίζει τα 50€ που ζητάνε(προσωπική άποψη πάντα)
Κασσάνδρας 4Β Μαντόνα είχα ακούσει τόσα καλά ποτέ όμως δεν την είχα δει.....εχθές κατάλαβα γιατί θεωρείται από τις πιο δυνατές pse κοπέλες του χώρου......τρομερή topless εμφάνιση στο σαλόνι όπου το μάτι μου εστίασε στα βυζιά της
και την κωλάρα της
Κασσάνδρας 6 η Μελίνα αυτή η κοπέλα όσο πάει γίνεται όλο και πιο τούμπανο στο σώμα.....από τον χειμώνα που την είχα δει έχει αλλάξει σε λίγο καιρό θα κατεβαίνει και σε αγώνες πυγμαχίας
Πάντως ήταν δυνατή στο σαλονάρισμα της με χαιρέτησε αλλά αποτελεί μια καλή επιλογή για
Κωνσταντινουπόλεως 80 το φονικό δίδυμο Ντορίνα - Λάουρα αλλά όπως έχω δηλώσει κατά το παρελθόν είμαι Λαουρόπληκτος οπότε την Ντορίνα την απαξίωσα
Αντικιμενεικά είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες ενώ εχθές φορούσε ροζ μαγιό όπου στο σουτιέν είχε και στάμπα ένα λαγό
Συνομιλήσαμε για διάφορα θέματα (περί ανέμων και υδάτων κατά κύριο λόγο
)ενώ η Ντορίνα μου έκανε παράπονα ότι δεν της έδωσε την απαιτούμενη σημασία.....δεν πειράζει κάποια άλλη φορά