respect παιδια και απο εμενα πολυ καλη ενημερωσηΣε χθεσινή βραδινή τσάρκα ύστερα απο δεκαπενθήμερη αποχή λόγω διακοπών με συνοδοιπόρο τον lagonisian
Βούρβαχη 19 : Βαρβάρα. Η μελαχρινή Ουκρανή milf με τα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Ο χρόνος έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του επάνω της….
Βουλιαγμένης 68 : Μαργκώ. Ξανθή όμορφη κοπέλα από τη Ρωσία. Ενισχυμένο στήθος, ωραία σώμα, γλυκό πρόσωπο. Από τις γνώστες παρουσίες των studio
Μελαντίας 50 : Αντζελίνα. Νεαρή ξανθή με ίσια μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, σώμα με ωραίες αναλογίες. Ντυμένη σε πορτοκαλί μαγιό, μαυρισμένη από το ήλιο ομιλητική και ευδιάθετη στο σαλόνι. Φουλ πρόγραμμα.
Μπουζιάνη 2 : Λίντα. Τα λόγια είναι περιττά…..
Ισμήνης 2 : Ελίζα. Νεαρή ξανθιά με σαρκώδη χείλη. Ίσια μακριά σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα. Αξιοπρόσεκτη.
Ηλία Ηλιού 82 : Βαλεντίνα. Η γνωστή πληθωρική Τσέχα. Μας κέρασε βότκα, και τα είπαμε σε πολύ φιλικό κλίμα μιας και γνωριζόμαστε αρκετά καλά.
Ιππόνακτος 14 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν
Φραντζή 47 : Αννα. Νεαρή ξανθιά στον μέσο όρο χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο. Με φουλ πρόγραμμα.
Συγγρού 144 : Πάμελα. Ξανθιά με ίσια μαλλιά, πλαστικό στήθος ωραίο σώμα. Γνωστή και από το πέρασμα της από τον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα σαν Κάτια.
Αριστοτέλους 6 : Μπιάνκα. Αδιάφορη νεαρή με ίσια καστανά μαλλιά. Μεσαίο status όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο σμήναρχος Μάθιου
Αριστοτέλους 5 : Μαρίνα. Νεαρή καστανή αδιάφορη επίσης για τα γούστα μου με topless εμφάνιση.
Τριγγέτα 3 : Νάνσυ. Ξανθιά και πάλι, μιας και έβαψε τα μέχρι πρότινος κόκκινα μαλλιά της. Ωραία κοπέλα, χωρίς κάποιο έξτρα στα προγράμματα της τα οποία περισσότερο «παίζουν» σε συνάρτηση με τον χρόνο, παρά στις υπηρεσίες, όπως άλλωστε και στα περισσότερα μαγαζιά της αλυσίδας.
Κηφισού 30 : Μαριάννα, Νεαρή ξανθή ελαφρώς μπαμπάτσικη με ίσια μαλλιά. Εμιλυ. Πρόσχαρη καστανή με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Γνωστή στους παλιότερους από την θητεία της το Βριλησσου 55-57
Αντιοχείας 64 : Τζούλια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά.
Θεσσαλονίκης 96 : Κάντυ Νεαρή μελαχρινή με σγουρά φουντωτά μαλλιά Μετριο πρόσωπο για τα γουστα μου, ωραίο σώμα. Μιχαελλα, Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, λούσο ενισχυμένο στηθος το οποιό πρόσφερε σε κοινή θέα. Γνωστη και από το πέρασμα της από τον όμιλο Κασσάνδρας σας Νίνα. Και οι δυο κοπέλες χωρίς κάποιο έχτρα στα προγράμματα τους.
Κροκεών 6 : Ελίζαμπεθ Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Δυο μεγάλα τατουάζ διακοσμούσαν το αριστερισμοί και μπράτσο της. Νταρια, όχι η γνωστή, αλλά μια νεαρή μελαχρινή με ισια μαλλιά ωραίο πρόσωπο και «αγαλματένιο» σώμα. Από τις ομορφότερες παρουσίες της βραδιάς.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Καρμεν. Νεαρή ξανθιά Ρουμάνα, με ίσια μαλλιά. Απλά συμπαθητική.
Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Κλειστό
Κασσάνδρας 6 : Ανίτα. Μέτρια ξανθιά με προσθήκη extensions συγκριτικά με την τελευταία φορά που την είδα
Κασσάνδρας 4Γ : Σόνια. Μελαχρινή τροφαντή κορασίδα, με ίσια μαλλιά, και μέτριο πρόσωπο.
Κασσάνδρας 4Β : Λουΐζα ξανθή με ίσια μαλλιά, ωραίο προσωπάκι και σώμα. Με θητεία στο Βριλησσου 42 και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 παλιότερα.
Κασσάνδρας 4 : Άννα. Η μελαχρινή καλλονή του ομίλου, μόλις επεστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Mαρία η επονωμαζώμενη ψηλή. Επεστρεψε από τις διακοπές της μαυρισμένη, με έντονη την αντίθεση του χρώματος στο σουτιέν, μιας και εμφανίστε topless στο σαλόνι. Με κοντά πυρόξανθα μαλλιά σε στυλ ala garcon.
Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Νεαρή ψηλή με ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, με topless εμφάνιση, αρκετά ομιλητική και πρόσχαρη στο σαλόνι.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Λάουρα Ψηλή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα , γλυκό πρόσωπο με μεγάλα μάτια. Ντυμένη σε ένα λευκό σετ που την κολάκευε αρκετά. Ντορίνα. Μελαχρινή, με καρέ χτένισμα εκφραστικά μάτια σαρκώδη χείλη. Αρκετά πνευματώδης στο σαλόνι με έξυπνες ατάκες. Δυο κοπέλες που έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και θεωρούνται ένα από τα καλυτέρα δίδυμα για τους fun του duo.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
[move] 24/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα - Kαταλινα - Ινα
Κασσανδρας 3(πανω):--------- Κλειστο---------
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Ανιτα/Λουση - Λουιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο -Σαμπρινα -Σονια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα - Καρμεν/Ανιτα
Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Κλειστο - Ιρενα
Θησεως 40(κατω): Ζωη/Παολα - Ζωη/Σοφια - Ελενα/Εφη
Θησεως 40(πανω): ---------Κλειστα------------
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα/Παολα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Σταθερή αξία η Λάουρα, μπράβο σου που πέρασες καλά, και από ότι ακούω τελευταία έχει ομορφύνει και πολύ, όχι ότι δεν ήταν...Χτεσινή επίσκεψη στη Λάουρα απί κων/πολεως 92Α. Θα ακολουθησει κριτική. Αυτό που χω να πω είναι ότι ήταν από τις καλυτερε καταθέσεις μου EVER!!
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Σε χθεσινή βραδινή τσάρκα ύστερα απο δεκαπενθήμερη αποχή λόγω διακοπών με συνοδοιπόρο τον lagonisian
Βούρβαχη 19 : Βαρβάρα. Η μελαχρινή Ουκρανή milf με τα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Ο χρόνος έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του επάνω της….
εύγε σας για την ενημέρωση, μας έλειψε τέτοιο είδους ρεπορτάζ από τα μαγαζιά
όσο για την Βαρβάρα, εγώ την είχα δει μια και μοναδική φορά πριν 1-1,5 χρόνο και έφυγα τρέχοντας γιατί άλλα έβλεπα στη φώτο και άλλα live,
φαντάσου και να την έβλεπα χτες
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
έχει χάσει καποια περιττα κιλα που είχε κ έτσι το καλό έγινε ακομα καλύτερο!!!Σταθερή αξία η Λάουρα, μπράβο σου που πέρασες καλά, και από ότι ακούω τελευταία έχει ομορφύνει και πολύ, όχι ότι δεν ήταν...
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
Athanasias3
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2011
- Like
- 0
Καλημέρα! :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 24 / 08 )
10 - 6 : www.athanasias3.com/julia]Τζούλια[/url]
:-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 24 / 08 )
10 - 6 : www.athanasias3.com/julia]Τζούλια[/url]
:-* :-*
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Η Βαρβαρα τελευταια εχει αδυνατισει αρκετα.Αληθες την Βαρβαρα, εχω να την δω μηνες!!!Δεν στην ειπα και ζηταω συγνωμη...απλα με την Βαρβαρα εχω φοβερη χημεια αλλα και μου αρεσει ο σωματοτυπος της!!! ..Δεν πιστευω να εχει μεταβληθει μεσα σε επτα(7) μηνες που εχω να την επισκεφτω!!Τωρα στο προσωπο ολοι μας και ολες, τα σημαδια του χρονου κανουν την εμφανιση τους.....εκει σου εγραψα οτι μονο στην Βαρβαρα το επισημανες...οι αλλες παραμενουν αμεταβλητες;;;;
Ειναι πληθωρικη μεν με μεγαλες πλατες αλλα παρολα αυτα ειναι πολυ εκρηκτικη γυναικα.
Προσωπικα θα την προτιμουσα απο πολλες αλλες τοσο για το σερβις οσο και για το δεος που νιωθω καθε φορα που βλεπω την κορμαρα της.
Θεωρω καθε συνευρεση μαζι της εμπειρια.
Οσοι την ξερουν απο κοντα θα συμφωνησουν μαζι μου πιστευω.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ρε γυφτο, δεν "τιμησες" κανα κοριτσακι απο τη λιστα;Επιστροφή από μίνι διακοπές με χθεσινοβραδυνή μίνι τσάρκα εν μέσω μίνι καύσωνα.
Ή εισαι τρομερα σπαγγος και προσπαθουσες χθες να σου τριφτει καμια και να ξεροχυσεις
ή τελειως καμενος να κανεις βολτα στα σπιτακια (και το πιο ανησυχητικο απο τα δυο)...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ο ξενιος σίας δρα αρνητικά στη λίμπιντο... ;)Ρε γυφτο, δεν "τιμησες" κανα κοριτσακι απο τη λιστα;
Ή εισαι τρομερα σπαγγος και προσπαθουσες χθες να σου τριφτει καμια και να ξεροχυσεις
ή τελειως καμενος να κανεις βολτα στα σπιτακια (και το πιο ανησυχητικο απο τα δυο)...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
px75 θύμισε μου ποια είναι η μπαρτ σίμπσον? Η μητέρα?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καλα με τα ονόματα δεν τα παω καλα...κ να σκεφτείς ότι είναι από τα αγαπημένα μου καρτούν. Κάτσε...ο Ομέρ ποιος είναι??
[move] 25/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Σαμπρινα - Καταλινα - Ινα
Κασσανδρας 3(πανω): --------Κλειστα----------
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Ανιτα/Σαμπρινα - Σονια/Λουιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λουσι - Κλαουντια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα/Καρμεν - Ανιτα
Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Σονια - Ιρενα
Θησεως 40(κατω): Ζωη/Παολα - Ελενα/Ζωη/Σοφια - Σοφια/Ελενα/Εφη
Θησεως 40(πανω): -------Κλειστα------------
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα/Παολα
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Εχουμε άποψη για αυτην?Μελαντίας 50 : Αντζελίνα. Νεαρή ξανθή με ίσια μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, σώμα με ωραίες αναλογίες. Ντυμένη σε πορτοκαλί μαγιό, μαυρισμένη από το ήλιο ομιλητική και ευδιάθετη στο σαλόνι. Φουλ πρόγραμμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K