Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (1 μέλη και 157 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
όμορφη γυναίκα, την έχω δει από κοντά, αλλά από υπηρεσίες βάση μαρτυριών δεν... :headbang:

Εγώ έχω αποψη για τις δικές μου εμπειρίες και μόνο. Kinky ή horny δεν είναι, ούτε pse. Όμως εγώ πέρασα καλά. Καλός χρονισμός με τις επιθυμίες μου? Μπορεί! Εϊχε κέφια? Άγνωστο. Πάντως και ένα μασαζάκι μού έκανε (όχι κακό!!) και ενδιαφέρον έδειξε, και απλό role playing προέκυψε.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Έχεις δίκιο, αυτή πρέπει να είναι. Την είχα συναντήσει μιά φορά. Δεν είναι πολύ κακή στο μασαζ, χωρίς να είναι πολύ δυνατό. Τωρα οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι εκτός των  άλλων και θέμα των προτιμήσεων του καθενός. Δεν νομίζω ότι έχει δυναμικές πάντως. Είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Η μιά φορά όμως δεν μού ήταν αρκετή για να διαμορφώσω κατηγορηματική γνώμη.

σύμφωνο απόλυτος και εγώ την είχα πετύχει στις πολύ αρχές της ακόμα  δεν ήξερε να συνεννοηθεί καλά καλά μονο στην νοηματική και ήταν ψαρωμένη μια δοκιμη θα σε πείσει

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.633
Πόντοι
5.435
σύμφωνο απόλυτος και εγώ την είχα πετύχει στις πολύ αρχές της ακόμα   δεν ήξερε να συνεννοηθεί καλά καλά μονο στην νοηματική και ήταν ψαρωμένη μια δοκιμη θα σε πείσει
το μόνο που είχε καταλάβει από αυτά που λέγαμε ήταν ο "Ντιόγκο"  :tooth: :tooth:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
στο απέναντι site έχει πρόγραμμα για αυτά τα μαγαζιά, όταν βέβαια το ανανεώνουν  :think:
Αν εννοεις το ladies, δεν εχουν. Αν εννοεις καποιο αλλο site γραψε, δεν ξερω τι εννοεις.
Ευχαριστω εκ των προτερων

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Εκτος απροοπτου οι συνιθισμενες βαρδιες της Πεννυ στο βουνο ειναι :

Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο Βριλησσου 36 μετα τις 20:00
Τεταρτη και Παρασεκυη ειναι Γκαζι Κωνσταντινουπολεως 80 και Κωνσταντινουπολεως 92Α αντιστοιχα.

Καλο θα ηταν να παρεις ενα τηλεφωνο πρν ξεκινησεις
Ευχαριστω αρχηγε!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα σε όλους

Για την Κατερινα που δουλευει σημερα στη τριγγετα 3 νεο κοσμο ξερει κανεις τιποτα..? (τι βυζαρες ειναι αυτες)
Προκειται για την κοπελα που ξεκινησε στο βριλησσου 55-57.
Μετεπειτα στο βριλησσου 42, Κασσανδρας, Μπουζιανη 2, εκ νεου Βριλησσου 42, Φυλης 104 και τωρα στους "Γερμανους"

Απο τις πολυ καλες μου συενυρεσεις και σε γενικες γραμμες αρκετοι συναγωνιστες εχουν πει τα καλυτερα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Χτεσινή απογευματινή αναγνωριστική:
.....Κασσάνδρας 4 κάτω πήγα να ιδώ τη Λούση διότι μου έκανε εντύπωση στις φωτό. Καμμιά σχέση με τις φωτό. Δεν είναι μελαχρινή ούτε έχει αυτό το μαλλί. Συμπαθητική φατσούλα, μου έμοιαζε λίγο με τη Λάουρα από Φωκαίας 25β. Μήπως ήταν κιόλας;
....Κασσάνδρας 4 κάτω το δίπλα μια ξανθούλα πολύ λεπτούλα και νεαρότατη σε ηλικία ονόματι Ανίτα.
....Ιεροφαντών 9 Στεφανία, ξανθό μιλφ και πρόγραμμα 20 ευρώ! 50 το ανώτερο πρόγραμμα φουλ κομπλέ. Αδιάφορη όμως η κορασίς.
.....Ευνειδών 5 η πετίτ ξανθό καρέ Αλεξία, ωραίο πιπινάκι.
.....Ιάκχου 7 πλέον κλειστό.
.....Θησέως 79 ανακαινισμένος ο χώρος με σταντ με μπίρες στο σαλόνι και feng shui καταρακτάκη. Κοπέλα η Κλεοπάτρα, γλυκό κοριτσάκι

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.633
Πόντοι
5.435
Χτεσινή απογευματινή αναγνωριστική:

.....Θησέως 79 ανακαινισμένος ο χώρος με σταντ με μπίρες στο σαλόνι και feng shui καταρακτάκη. Κοπέλα η Κλεοπάτρα, γλυκό κοριτσάκι
και το απλό στα 40€  :thumbsup:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τρεις φιλοι μου (as mager, zidane68, amjik) εχουν περασει καλα, εγω δεν εχω προσωπικη αποψη.
Εχουν βγει ομως και καποιες κακες κριτικες γι΄αυτη.

Τωρα..........
Θα πρέπει να κάνω αυτοψία  :grin: :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Αν εννοεις το ladies, δεν εχουν. Αν εννοεις καποιο αλλο site γραψε, δεν ξερω τι εννοεις.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Kάνε αναζήτηση στο google με Κωνσταντινουπόλεως ...νο., Βριλησοού .νο...
Θα βρεις διαφορα.

Μάλλον εννοεί ιεροδουλες

Γενικά τα προγράμματα που ανακοινώνονται δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Να παίρνεις τλφ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μικρα μικρα....
Σε περιπτωση που καποιοι ψαχνουν την μιλφ Ναταλι απο τα Λελας Καραγιαννη 35,Κασσανδρας,Πειραιως 193 etc,Βριλησου 36 etc καλο θα ειναι να ριξουν μια ματια στην πρωινη βαρδια του ομιλου Μελαντιας 50,Λ.Αθηνων 373 κ Κατεχακη 5!

Σημερα το απογευμα στο Κασσανδρας 3(κατω)εκτος απο την μουναρα την Λαουρα μου σαλοναρισε και η Μικυ το ομορφο ξανθο πιπινι με το τατου στην κοιλια απο το Κωλοκυνθους 38Β κλπ........

Αλλο τι αλλο? Α ναι...η Ντιναρα του Σ.Πατση 27 δεν βλεπεται!
Ευκολα η πιο ασχημη Καζακστανη που εχω δει!

Κι ενα τελευταιο για τους φανατικους του Amnesia...
Οπου Ντεζυ στα προγραμματα της Κασσανδρας street δεν ειναι αλλη απο την Μελισσα!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

[move] :) :) :)  29/08    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα -Λαουρα - Ινα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μικη - Ανιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα Αφοιξη - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Ντεζη - Καρμεν/Λουιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Καταλινα - Κλαουντια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα - Μελινα - Μελινα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Νταιανα - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Παολα - Ελενα/Ζωη/Σοφια/Εφη - Σοφια/Εφη/Ελενα
Θησεως 40(πανω): -----------Κλειστο----------

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα/Παολα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.633
Πόντοι
5.435
Μικρα μικρα....
Σε περιπτωση που καποιοι ψαχνουν την μιλφ Ναταλι απο τα Λελας Καραγιαννη 35,Κασσανδρας,Πειραιως 193 etc,Βριλησου 36 etc καλο θα ειναι να ριξουν μια ματια στην πρωινη βαρδια του ομιλου Μελαντιας 50,Λ.Αθηνων 373 κ Κατεχακη 5!

Σημερα το απογευμα στο Κασσανδρας 3(κατω)εκτος απο την μουναρα την Λαουρα μου σαλοναρισε και η Μικυ το ομορφο ξανθο πιπινι με το τατου στην κοιλια απο το Κωλοκυνθους 38Β κλπ........

Αλλο τι αλλο? Α ναι...η Ντιναρα του Σ.Πατση 27 δεν βλεπεται!
Ευκολα η πιο ασχημη Καζακστανη που εχω δει!

Κι ενα τελευταιο για τους φανατικους του Amnesia...
Οπου Ντεζυ στα προγραμματα της Κασσανδρας street δεν ειναι αλλη απο την Μελισσα!
πάντα έγκυρες και με ουσία οι τοποθετήσεις του PIATSA  :thumbsup:

επιβεβαιώνω για την Ντινάρα,  :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μια ξανθια Μαρια Ρωσιδα που ειναι πρωινη σημερα στο στουντιο Λελας Καραγιαννη 35..... ξερει κανεις τιποτα;;;;Στις φωτο φαινεται μουναρος και γραφει οτι ειναι 20 χρονων!!!...Οποιος ξερει, ας ενημερωσει!!!Μην το παιξετε πονηροι και τρεξτε και πατε να την μαμησετε πρωτοι γιατι δεν θα προλαβετε..... καθοτι ειμαι ετοιμος μετα το πρακτορειο που θα εξαργυρωσω τις δυο χτεσινες ισοπαλιες να παω τρεχατος!!!Οποιος προλαβει και την ξερει απο αλλου, ας ενημερωσει αν αξιζει ο κοπος!!!

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μια ξανθια Μαρια Ρωσιδα που ειναι πρωινη σημερα στο στουντιο Λελας Καραγιαννη 35..... ξερει κανεις τιποτα;;;;Στις φωτο φαινεται μουναρος και γραφει οτι ειναι 20 χρονων!!!...Οποιος ξερει, ας ενημερωσει!!!Μην το παιξετε πονηροι και τρεξτε και πατε να την μαμησετε πρωτοι γιατι δεν θα προλαβετε..... καθοτι ειμαι ετοιμος μετα το πρακτορειο που θα εξαργυρωσω τις δυο χτεσινες ισοπαλιες να παω τρεχατος!!!Οποιος προλαβει και την ξερει απο αλλου, ας ενημερωσει αν αξιζει ο κοπος!!!
οταν πας,ενημερωσες μας σε παρακαλω τι παιζει με τη συγκεκριμενη κορασιδα.
ευχαριστω εκ των προτερων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom