Θα πρόσεξες πιστεύω, ότι το μπάνερ του Άλιενς δεν υπάρχει πλέον στο σάΐτ.Αν την έγραφα, ή αν την έβαζα σαν σχόλιο σε προηγούμενη κριτική μου ποιός θα την διάβαζε;και μαζί μ'αυτή και τα καινούργια στοιχεία για τον χώρο;Ελάχιστοι, κι αυτοί αν προλάβαιναν να δουν την ανάρτηση στο πλάι της σελίδας.
Εξάλλου, ποιός άλλος πήγε στο νέο δωμάτιο ή έγραψε για τις αλλαγές που έγιναν στο στούντιο;Κανένας μέχρι τώρα.
Βλέπεις για τον Αντισθένη, άλλα έχουν μεγαλύτερη σημασία.Να μην κακοκαρδίσει τα φιλαράκια του, που διαμαρτυρόντουσαν για τις κριτικές.
Συνάδελφε as, πιστεύω ότι αυτά που γράφουμε μάλλον έχουν γενικότερο ενδιαφέρον οπότε συνεχίζω την ανταλλαγή απόψεων. Χαίρομαι που τα λέμε.
Μου εδωσες πάσα: Εάν εγώ ως πληροφοριολήπτης (=αναγνώστης στο σαιτ) δεν είμαι καλά ενημερωμένος δεν εξαρτάται μόνο από το πληροφοριοδότη αλλά και από μένα. Μην τα ριχνω ότι μού φταίνε οι άλλοι, πάρα πολλές φορές φταίει ο ληπτης, το έχω διαπιστώσει με πολλές περιπτώσεις.
Ναι πρόσεξα εξαρχής την εξαφάνιση του μπάννερ (τογραψα και εγώ), δεν ξέρω γιατί.
Συμφωνώ, όντως ενημέρωσες για τον καινούργιο χώρο (το είχα σημειώσει και στο προηγούμενο ποστ). Είχα ήδη δει εξαρχής φωτο (με Σκαρλετ) του χώρου. Είχα υπόψιν να περάσω τρεις φορές, αλλά τσάκισε. Τωρα περιμένω να επιστρέψει η Σαμπρίνα. Για το νέο χώρο έγραψε και ο συναδελφος Cheyenne σε κάποια τσάρκα του (ναμαστε σωστοί και δίκαιοι).
Δεν με ξέρεις-δεν σε ξέρω, δεν είναι προσωπικό. Θεωρώ ότι οι κριτικές ανήκουν στο χώρο τους και όχι στο θρεντ «Ενημέρωση για Στουντιο». Επίσης δεν πρέπει να γραφουμε στο θρεντ «Ενημέρωση για Στουντιο»: ...σήμερα πήγα εκεί, με την Χ κοπέλα και πέρασα καλά και σας αναγγέλω ότι θα βάλω κριτική... Εάν παρέχει κάποιος πληροφορίες είναι αλλο θέμα, η αναγγελία αποστολής κριτικής όμως δεν είναι ενημέρωση. Πιό σωστό βρίσκω να γραφει δύο λόγια στο θρεντ του εκάστοτε στουντιο. Ο έξυπνος, υπευθυνος, μάγκας, ενεργός και όχι τεμπέλης, μεθοδικός, συγκροτημένος, ...... κτλ. αναγνώστης-πληροφοριολήπτης μπαίνει στο θρεντ του μαγαζιού και βλέπει. Πρέπει να μάθουμε και εμείς να εκσυγχρονιστούμε και να μην περιμένουμε μασημένη τη μπουκιά στο στόμα. Εάν το γεμίσουμε όλοι μας το θρεντ θα το διαλύσουμε. Ίσως πρέπει να ανοίξουμε άλλα θρεντ «Κριτικές που δεν μπορούν να ανέβουν», «Αναγγελία κριτικών», κτλ..... Στην «Ενημέρωση για Στουντιο» να μείνουν τα προγράμματα, οι τσάρκες, οι πραγματικές πληροφορίες κι ας είναι ανταλλαγή απόψεων για χώρους και γυναίκες, υποκειμενικές γνώμες -όταν ο άλλος είναι ειλικρινής τί πειράζει εάν διαφωνεί μαζί μου?
Δεν πιστεύω στον ποσοτικό περιορισμό των κριτικών. Είναι ίσως ένα μέτρο ποιοτικής αναβάθμισης –αυτό ήταν όμως που έλειπε?-. Αλλά όταν καποιος είναι ειλικρινής στις κριτικές του (και όχι ...επαγγελματίας διαφημιστής), δεν θα το παρακάνει και τόσο, δηλ. άντε να βάλει 4 σε ένα μήνα, 8 σε ένα χρόνο? 10?, τόσο. Θα βαρεθεί. Ίσως να θέλει (και) άλλα μέτρα για ποιότητα. Τεσπα, εγώ τους κανόνες ακολουθώ, και τηρώ το 12μηνο. Το ότι σού αρέσει να πηγαίνεις στη Σαμπρίνα το δήλωσες και το ξέρω. Δεν θα σε κατηγορήσω για διαφημιστή, αγαπούλη, ότι τα παίρνεις κτλ. Θα σού παραπονεθώ δηλ. ότι με παρέσυρες να πάω?, αυτά είναι για τα παιδάκια. Σού αρέσει κατι και μπορείς? Μπράβο σου και τέλος. Καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Πάμε ανάλογα με την εμφάνιση, τις υπηρεσίες, το συνδυασμό τους, την επιθυμία της στιγμής, τις συγκυρίες, κτλ... Και καθε κοπέλα τα + και τα – της, και το κάνουν για δουλειά, καμιά δεν είναι τέλεια, το vfm είναι πολυκριτηριακό και μάλλον όχι 100% αντικειμενικό. Τα πράγματα είναι απλά.
Τον Αντισθένη δεν τον ξέρω, ούτε άλλους. Θέλω να πιστεύω ότι θέλει να βελτιώνει συνεχώς το σαιτ. Αυτό θέλουμε και όλοι υποθέτω. Γιαυτό άλλωστε έγραψα το παρόν ποστ.