καλησπερα και απο εμενα!ειναι καινουριος στο site και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορει κανεις να ξεχωρισει ενα εγχειρισμενο τρανς. σημερα ηταν η πρωτη μου φορα σε στουντιο και θελω να μοιραστω την ανησυχια οτι ισως πηγα με εγχειρισμενο χωρις να το γνωριζω. οι λογοι ειναι 3. 1) ειναι ελληνιδα και δειχνει κανονικα το προσωπο της (οπως πχ και η βικυ που πλεον το ξερουν και οι πετρες) 2)τη στιγμη πριν μπει εβαλε ζελε στο αιδοιο της και οταν τη ρωτησα μου λεει :δεν εχω κολπικα υγρα εγω αγορι μου 3) ηταν η πιο στενη κοπελα που εχω γαμησει..απο τη στιγμη που εκδιδεται θα περιμενα να ηταν σαν παντοφλα..η απαντηση σας θα με βοηθησει πολυ!σας ευχαριστω προκαταβολικα
Αρχικα ελπιζω να μην ειναι αυτα τα πραγματικα σου στοιχεια.. Δευτερον, αμα μας ελεγες ενα ονομα θα μπορουσαμε να βοηθησουμε παραπανω
Ενδειξεις οτι μπορει να ειναι τρανς (ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
1) Ειναι αρκετα ψηλη και/η εχει μεγαλα ακρα
2) Δεν εχει το χαρακτηριστικο σωμα σχηματος αχλαδιου που λιγο πολυ εχουν ολες οι γυναικες
3) Εχει μεγαλη ωμοπλατη
4) Εχει εντονο μηλο του Αδαμ
5) Εχει χαρακτηριστικη φωνη
Ξαναλεω οτι ολα αυτα ειναι ενδειξεις αλλα αν τα εχει ολα ταυτοχρονα υπαρχει προβλημα.. Η βασικα μπορει να μην υπαρχει προβλημα αν εσενα σου αρεσουν..