Την Σαμπρίνα την έχω επισκευτεί αρκετές φορές, επειδή περνάω πολύ καλά μαζί της.Είναι, όπως λένε αρκετοί εδώ μέσα, απ’τα στανταράκια μου.Και γι αυτό το λόγο έχουμε γνωριστεί καλύτερα.Έτσι λοιπόν και σ’αυτή την κάθοδό μου στην Αθήνα, πέρασα για να την ξαναδώ από κοντά.Και μάλιστα σε ένα χώρο, που είχε ανακαινιστεί πρόσφατα.Είχα λοιπόν και την περιέργεια να δω, τί αλλαγές έγιναν στο στούντιο, αφού οι φωτογραφίες είναι, πολλές φορές, παραπλανητικές.
Ξεχάστε το στουντιάκι που ξέρατε.Έχει διπλασιαστεί σε έκταση κι έχει επεκταθεί προς τα πίσω.Το μικρό δωμάτιο στα δεξιά έχει μετατραπεί σε 2ο σαλόνι, πιο διακριτικό.Στο πίσω μέρος, στην επέκταση, στο τέλος του διαδρόμου, υπάρχει πλέον μια τουαλέτα (άκουσαν τις διαμαρτυρίες πολλών πελατών), ένα δεύτερο μεγάλο δωμάτιο, με ντουζιέρα.Και στην αριστερή πλευρά υπάρχει άλλο ένα πιο μεγάλο δωμάτιο, το “The Liberator Room”, όπως το έχουν ονομάσει.Ένας πολύ όμορφα διακοσμημένος χώρος, ο οποίος χρησιμοποιείται, κατά τη δήλωση της κυρίας Όλγας, για τα φουλ προγράμματα και μόνο.Έχει δύο τεράστιους καθρέπτες στους τοίχους, νιπτήρα, καμπίνα για σάουνα και ντουζ, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες, μπουρνούζι.Και το κυριότερο και πιο πρωτότυπο, ένα ανάκλιντρο-πολυθρόνα στη μέση του δωματίου.Το μόνο για το οποίο έχω κάποιες ενστάσεις, είναι το κρεβάτι.Είναι μικρό σχετικά σε μέγεθος.Κι αν ξαπλώσεις με την Σαμπρίνα, που είναι Γυναικάρα, χάνεται από κάτω της.Αλλά, μικρό το κακό.Σα συμπέρασμα λοιπόν, ο χώρος έγινε ακόμη πιο όμορφος, πιο φιλικός, πιο εύχρηστος και προσφέρει ποικιλία επιλογών στους πελάτες του.Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο σάϊτ αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα.
Πήγα στο στούντιο τη Δευτέρα 14-05-2012 το μεσημέρι, για να μην έχει κόσμο.Αλλά, έπεσα έξω.Τα δύο δωμάτια ήταν γεμάτα κι άλλος ένας συναγωνιστής στο σαλόνι.Άραξα λοιπόν στον καναπέ και περίμενα με υπομονή τη σειρά μου.Ενώ, όταν έμεινα μόνος μου, ξεναγήθηκα απ’την ευγενική κ.Όλγα στους νέους χώρους του στούντιο και μετά πιάσαμε κουβέντα για όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με τις συλλήψεις των ιερόδουλων.Στο μεσοδιάστημα εμφανίστηκε κι η Σαμπρινάρα, φορώντας ένα άσπρο κορμάκι, το οποίο κάλυπτε ελάχιστα τα κάλλη της κι έκανε τη φαντασία μου να οργιάζει.Ήταν, όπως πάντα, πανέμορφη, χαμογελαστή, ποθητή κι εμφανώς μαυρισμένη.
Όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα στο ειδικό δωμάτιο και περίμενα τη γυναικάρα μου, ενώ εξερευνούσα το δωμάτιο.Μετά από μερικά λεπτά χτύπησε η πόρτα κι εμφανίστηκε η γλυκιά Σαμπρίνα ΟΛΟΓΥΜΝΗ, χαμογελαστή κι ευδιάθετη.Την υποδέχτηκα ως καλός οικοδεσπότης με δυο φιλιά στα μάγουλα, προσπαθώντας να την αγκαλιάσω, σφίγγοντας επάνω μου το ζεστό κορμί της, ενώ απολάμβανα το υπέροχο θέαμα της γυμνής κορμάρας της στους δύο καθρέπτες.Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και τα λέγαμε σε φιλικό κλίμα, για μια κοινή γνωστή μας και για τις διακοπές της, στις οποίες όφειλε το μαύρισμά της.Ήταν προβληματισμένη κι αυτή για τις εξελίξεις σχετικά με τις ιερόδουλες που είχαν συλλάβει και μου έλεγε τις ανησυχίες της.Την άκουγα με τη δέουσα προσοχή, ενώ τα χέρια μου χάϊδευαν το υπέροχο στήθος της, την κωλάρα και τις ποδάρες της.
Αλλά, πόσο ν’αντέξεις απαθής και να μην αναλάβεις δράση, όταν έχεις στην αγκαλιά σου τέτοια γυναικάρα;Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, στο στήθος και να πιπιλάω τις ρόγες της, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους καμαρωτές-καμαρωτές.Το σημείο όμως στο οποίο επικέντρωσα περισσότερο την προσοχή μου, ήταν το μουνάκι της.Φρεσκοξυρισμένο, πεντακάθαρο, πανέμορφο δέχτηκε τις περιποιήσεις των χειλιών μου και τα παιχνίδια της γλώσσας μου σε όλη του την επιφάνεια.Όταν ήρθε η σειρά της Σαμπρίνας, υποδέχτηκε τον ήδη ερεθισμένο manager με στοργή κι αγάπη ανάμεσα στις βυζάρες της.Κι αφού τον ερέθισε ακόμη περισσότερο, του πέρασε το προφυλακτικό και τον φυλάκισε στο γλυκό της στόμα, όσο πιο βαθυά μπορούσε.Ο ρυθμός της αργός, αισθησιακός, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της.Κι η γλώσσα της έπαιζε με τη βάλανό μου κι έκανε το μικρό φίλο μου, πάλλεται από ηδονή.Το κυρίως παιχνίδι έγινε στο ανάκλιντρο, το οποίο η Σαμπρίνα ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά.Έστρωσε ένα σεντόνι και ξάπλωσε μπρούμητα, τουρλώνοντας την κωλάρα της προς το μέρος μου.Το θέαμα υπέροχο, σκέτη πρόκληση.Γύρισε το πρόσωπό της προς το μέρος μου και μου έκλεισε πονηρά το μάτι.Βύθισα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της κι έχωσα τη γλώσσα μου βαθυά στην υγρή τρύπα της.Η Σαμπρίνα αναστέναξε ηδονικά κι έσπρωχνε το κεφάλι μου πάνω της, παροτρύνοντάς με να συνεχίσω.Μετά από λίγο σταμάτησα και μπήκα απαλά μέσα της με την Σαμπρίνα σε αυτή τη στάση.Έγειρα πάνω της, τα σώματά μας έγιναν ένα και κουνιόντουσαν στον ίδιο ρυθμό.Τα χέρια μου χούφτωσαν τις βυζάρες της, τα δάχτυλά μου έπαιζαν με τις ρόγες της και δεν ήθελαν να ξεκολλήσουν από πάνω τους.Το θέαμα που αντίκριζα ζωντανό μπροστά μου και τα είδωλά μας στους δύο τεράστιους καθρέπτες, ήταν άκρως ερεθιστικό και γκαβλωτικό.Την γύρισα σε ιεραποστολική στάση κι επιτάχυνα τους ρυθμούς μου, ενώ το στόμα μου είχε κολλήσει σα βεντούζα πάνω στις βυζάρες και στις ρόγες της.Η Σαμπρίνα όταν κατάλαβε, ότι πλησίαζε το τέλος, με έσφιξε πάνω της, μου χούφτωσε τον κώλο, μου φιλούσε το λαιμό και με οδήγησε σε ένα γλυκό οργασμό.
Μείναμε για λίγα λεπτά έτσι αγκαλιασμένοι και παρατηρούσαμε τους εαυτούς μας στον καθρέπτη.Η Σαμπρίνα πάντα χαμογελαστή κι εγώ απόλυτα ικανοποιημένος απ’τη συνεδρία μας.Για το τέλος μου κράτησε ένα ιδιαίτερο σεξ σόου.Μπήκε στην καμπίνα, άνοιξε το ραδιόφωνο και χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής, λικνίζοντας αισθησιακά την κορμάρα της, προσφέροντάς μου ένα άκρως ερεθιστικό θέαμα.Πίεζε τις βυζάρες και την κωλάρα της πάνω στο θαμπωμένο πλέξι- γκλας και τα πρότασσε προκλητικά προς το μέρος μου.Δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, παρά να αράξω στο ανάκλιντρο, να παίζω με τον manager και να απολαμβάνω το θέαμα που μου προσέφερε.Την βοήθησα να σκουπιστεί, αγκαλιαστήκαμε με το ένα χέρι μου να χαϊδεύει τον κώλο και το άλλο τα στήθη της, με φίλησε στα μάγουλα, παρατήρησε, ότι ήμουν ακόμη ερεθισμένος (όχι που θα της ξέφευγε) και μάλιστα το διαπίστωσε με το χέρι της και βγήκε απ’το δωμάτιο.
Μετά από λίγο ντύθηκα, χωρίς να κάνω ντουζ αφού ήθελα να μυρίζω το άρωμά της πάνω μου, ήπια ένα ποτήρι νερό για να δροσιστώ κι αφού ευχαρίστησα την κ.Όλγα και την Σαμπρινάρα για την εξυπηρέτησή τους, γύρισα στο σπιτάκι μου γι ακόμη μια φορά απόλυτα ικανοποιημένος απ’τη συνάντησή μου με την Σαμπρίνα, έχοντας στο μυαλό μου την επόμενη συνάντησή μας.Η οποία εύχομαι να γίνει πολύ σύντομα.