Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτό της κυρίας ; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει εάν δουλεύει και σε ποια βάρδια η Τζίνα στο Καρέα 30;
Για την Σαρα δεν μπορω να βοηθησω.Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτό της κυρίας ; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει εάν δουλεύει και σε ποια βάρδια η Τζίνα στο Καρέα 30;
Σαν να την πάτησεςΠριν απο λιγο...
Βριλησου 36Α
Τζοβαννα το Οπλο!
Βριλησου 36
Ναταλι απο Λελας Καραγιαννη,Κασσανδρας κλπ!Εμφανως αδυνατισμενη σε σχεση με την τελευταια φορα που την ειχα δει!
Βριλησου 60 κατω
Ανουσκα...μελαχρινη με ξυπνια φατσα,πολυ ωραιο μπλα μπλα με αψογα ελληνικα,δυνατο καμπυλατο κορμι με 3αρια και μπολικες ζωγραφιες που της πανε, μα πανω απο ολα ΕΝΑΝ κωλο μα τι κωλο!Στητος,πεταχτος,καμαρωτος,βραζιλιανικος,καμπυλατος...αν ειχε στομα ο κωλος της θα εβγαζε φωνη και θα ελεγε..."piatsa σταματα να ασχολεισαι με τον κωλο μου"!
Εννοειται πως τιμηθηκε και θα ξανατιμηθει....Ο βραζιλιανικος κωλος της ...φτου ρε γμτ παλι για τον κωλο της μιλαω...ιδιαιτερα οταν στηνεται στα 4 ειναι ενας απο τους πιο θεαματικους που εχω γνωρισει!
Συμφωνώ !!Εστω και καθησερημενα τα συγχαρητηρια μου στον Φανουρη για τις αψογες και λεπτομερεις ενημερωσεις.
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει η συγγραφη της ενημερωσης, μιας και εκτος απο την τσαρκα η συνταξη του κειμενου απαιτει αρκετο χρονο, και ειδια αυτες του Φανουρη που εχουν και προσθηκες φωτογραφιων.
Και παλι μπραβο.
Χθες βράδυ κατά τις 11 το στούντιο ήταν κλειστό,όπως και το τηλέφωνο.Το πρόγραμμα που δημοσιεύουν σε άλλο site είναι μάλλον ότι να'ναι.Η Τζινα δουλευει σχεδον καθημερινα απο το απογευμα μεχρι τα ξημερωματα. Για να σιγουρευτεις πριν ξεκινησες κανε ενα τηλεφωνο ;)
6992 279 383
αντριανα απο κηφ30 κλπ,περιπου οτι βλεπεις στις φωτος, μιλφ ,χαμογελαστη, με ορεξη, θετικη και το παλευει μεσα...καλη περιπτωση,αλλα δεν εχει την "αισθηση" της συλβιας ;)Αγαπητοί συναγωνιστές, παρακαλώ την βοήθειά σας. Έχω αποφασίσει να προβώ σε κατάθεση αύριο πρωί και έχω τρίλημα ανάμεσα σε Αντριάννα (κηφ. 30), Δέσποινα & Νεφέλη (φ104). Ενδιαφέρομαι για υπηρεσίες τύπου Σύλβια (πει.193) που δεν την βλέπω στα πραγράμματα και μου έχει λείψει αφάνταστα. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας, ακόμα και με pm.
1000 thanks!
Αν και στο πρόσωπο δεν είναι οπως πριν 5-6 χρόνια στα υπόλοιπαΩ ναι..........
Κοιτα τα πμ σουΚυρία Λίτσα καλημέρα, η Μιχαέλα τι απέγινε??