Γειααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Και Καλο Πασχα
Ειναι το πρωτο μου σχολιο
Λοιπον η φαση εχει ως εξης. Πριν απο κανα 5μηνο περιπου η αγαμια(4 χρονια μπουκαλα και κολλημενος ασχημα με πρωην) με βαρεσε κατακουτελα. Επρεπε να παρθουν δραστικα μετρα. Δεν ξερω πως βρηκα αυτο το site. Ουτε που θυμαμαι πλεον. Με το αθλημα δεν ειχα ποτε επαφες. Πριν καμια 15ετια μονο ειχα παει μια φορα στην Φυλης(μπουρδελο) καθοτι το εκαναν ολοι εστω και μια φορα
Απο την στιγμη που αντιληφθηκα τι ειναι τα studio γενικα(παιδες δεν ειχα ιδεα) αρχισα να διαβαζω κριτικες και να βλεπω φωτο συνεχως. Αφου συγκεντρωσα το απαραιτητο υλικο(ποιες κοπελες μου αρεσαν αμφανισιακα καθως και κριτικες) ειπα να τις τιμησω ολες σε βαθος χρονου(εξου και το 5μηνο).....Τωρα που εχω παει καμια 15αρια(αν οχι παραπανω) φορες και εχω δωσει περιπου 1000 ευρωπουλα νομιζω οτι μπορω να καταθεσω μερικες διαπιστωσεις(ναι τις θυμαμαι ολες τους απεξω)
Καταρχας μενω Γκυζη και επειδη δεν ειμαι και για να τραβιεμαι στου διαολου το κερατο προσπαθησα να παω σε μαγαζια σχετικα κοντα(ναι η Φιλαδελεφεια ειναι κοντα αν εχεις βαρεσει κοκκινο
)
Ξεκιναω:
- Κασσανδρας 3.
Μην με ρωτατε πανω η κατω αυτο δεν το θυμαμαι. Αυτο που σιγουρα δεν θα ξεχασω ειναι το ποσο ασχημη εντυπωση μου εκανε το οτι τα δωματια σε ενα απο αυτα(νομιζω στο 3 κατω αλλα δεν ορκιζομαι κιολας...μην το δεσετε κομπο) ειναι εξω απ το σαλονι ακριβως...ελεος. Υποτιθεται οτι δεν ειναι μπουρδελο αλλα studio.
ΛΑΟΥΡΑ.
Εμφανισιακα ΘΕΑ. Ισως η ομορφοτερη ολων. Μουναρα παιδια. Και αρκετα ευχαριστη. Kαι αυτα τα βυζια απλα ΔΕΝ υπαρχουν. Την φοβομουν λιγο λογω αντικρουομενων κριτικων αλλα ολα κομπλε τελικα.
--------------------------------------------------
- Κασσανδρας 4.
Studio οπως και το 3 απεναντι. Κοινως ναι μεν αλλα...υπαρχουν πολυ καλυτερα.
ΜΟΝΙΚΑ.
Τουμπανο. Κορμαρα(για μενα τουλαχιστον) και τρομερη συμμετοχη.
Σε κανει Βεζουβιο. Παθος, ενταση. Μπραβο της.
----------------------------------------------
-Bριλησσου 42.
Studio και υπηρεσια μια χαρα.
ΜΑΡΓΚO.
Aν βαριεσαι αστο. Ναι ολοι εχουν ασχημες μερες στην δουλεια(και εγω) αλλα δεν ζητανε ολοι απ τον πελατη 50 ευρω μινιμουμ. Ετσι? Οταν δεν μπορεις, ζητα ρεπο απο το μαγαζι και κανεις τις χρωστουμενες βαρδιες μαζεμενες οταν θα μπορεις(λεω εγω ο μαλακας τωρα-δεν ξερω αν μπορουν να το κανουν αυτο)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ(βλεπε παρακατω)
----------------------------------------------
- Βριλησσου 60(πανω).
Η καλυτερη υπηρεσια απ οσες συναντησα. Μια κυριουλα με γυαλια. Πολυ ευγενικη.
Ειχε κι ενα κυριουλη μια νυχτα. Ευγενεστατος.
ΕΛΕΝΑ.
Καλη. Καλυτερη απ τις φωτο σιγουρα. Και αυτη η ρωγα πως πεταγεται ετσι ρε παιδακι μου? Το ματι μου. (θα διαπιστωσετε στην πορεια οτι ενα θεμα με τα βυζια το εχω)
ΤΖΟΥΛΙΑ.
Τιμια. Αλλα πρεπει να χαθει η μπακα. Βαραει ασχημα στο ματι. Χωρις παρεξηγηση ;)
ΖΕΤΑ.
Ηφαιστειο. Απιστευτη. Trans μαλλον αλλα μιλαμε περι τελειοτητας. Κορμαρα, συμμετοχη στο full. Πρωτο 10αρι.
ΣΑΡΑ.
Η εκπληξη. Ειχα παει για αλλη(Μαντονα) αλλα πετυχα αυτην. Μπηκα.
...και πετυχα διανα. Κορμι οχι οπως ολες οι αλλες που θα διαβασετε απο μενα. Στηθος μικρο(φυσικο γαρ). Αυτο για μενα ειναι μεγαλο μειονεκτημα(ειμαι βυζολαγνος τι να κανω) εκτος.....εκτος κι αν η τυπισσα 'το χει'. Λοιπον η Σαρα ΤΟ ΕΧΕΙ. Νομιζα οτι ημουν με την γκομενα μου(που δεν εχω). Το καταευχαριστηθηκα. +1 για το εξαιρετικο χαμογελο.
-----------------------------------------------
-Κροκεων 6.
Ειναι σε καλο μερος. Σχετικα απομακρυσμενο. Οχι κινηση δηλαδη. Καλο αυτο. Χωρος μεσα μια χαρουλα. Υπηρεσια απλη και κατατοπιστικη.
ΣΑΜΠΡΙΝΑ.
Οταν ειχα δει φωτο της, πιστευα οτι θ αντικριζα ΤΟ μουνι. Τελικα δεν ειχα δικιο. Ε οχι και ΤΟ μουνι. Μουναρα ομως σιγουρα. ΒΥΖΑΡΕΣ(κονταροχτυπιεται με Λαουρα πιο πανω).
Συμμετοχη σχετικα καλη. Οχι αυτο που περιμενα αλλα δεν περασα και ασχημα.
ΛΕΙΛΑ.
Μουναρος. Κορμι εκπληκτικο. Βραζιλιανα νομιζω. Χρωμα...αχ αυτο το χρωμα. Τρομερο χαμογελο. Αλλα...δεν σ αφηνει να μπεις ολος μεσα. Φοβαται τα μεγεθη.(πληροφοριακα δεν εχω και κανα 25αρι εργαλειο. Φυσιολογικος ειμαι. Anyway)
---------------------------------------------
-Sweet Angels.
Το ιδιο πλεονεκτημα με Κροκεων. Μακρινο, μακρια απο περιεργα βλεμματα. Υπηρεσια δεν θυμαμαι καν τι επαιζε.
ΝΑΝΣΥ.
Η μεγαλη απογοητευση. Κουκλαρα οπως στις φωτο. Αλλα πολυ ακεφη. Να φταιγε η ωρα(πρεπει να πηγα κανα 2 ωρο πριν κλεισουν αν θυμαμαι καλα). Και παλι ομως. Απογοητευτικη. Βαριοταν που ζουσε. Να παει παρεα με την ΜARGO πιο πανω διακοπες. Επιβαλλεται.
--------------------------------------------
-Alien Girls.
Η καλυτερη τοποθεσια απ ολα. Μακρια, απομονωμενο, ησυχο. Εξαιρετικη η κυρια της υποδοχης. Δινει και ποτο.
ΚΑΡΟΛΑΙΝ.
Το χειροτερο βυζι μακραν. Φαινεται υπερμουναρος στις φωτο, το εμφυτευμα ομως δυστυχως ειναι πολυ ασχημα βαλμενο. Στην αφη ειναι τραγικο. Καλη συμμετοχη αλλα αν το μεγαλο σου υποτιθεται οπλο(βυζι) εχει αυτη την κατασταση κλαφτα.Βγαλτο κουκλα μου. Μια χαρα θασαι και χωρις αυτο.
ΚΑΡΛΑ.
Φρεσκαδουρα οταν πηγα(πρωτη της μερα).
Πλαστικη, αδυνατη με μεγαλο βυζι και δεν αντεχει πολυ σφυροκοπημα γιατι ποναει. Καλο κοριτσι ομως. Σε φροντιζει....Κοριτσι? Χμ......anyway. ;)
----------------------------------------
-Sensuality.
Τα παντα ολα. ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ. Ναι με κεφαλαια. Χωροι πανσιον, υπηρεσια αψογη, πεντακαθαρο.
Μεχρι και η τηλεοραση δεν παιζει τσοντες αλλα εχει διαφορες ασχετες φωτο.
Ενιωσα οτι με σεβονται σαν πελατη.
Μπορει να περιμενετε και 1 ωρα μεχρι να ρθει η κοπελα στο δωματιο.
Αυτο συμβαινει γιατι καθονται με το πασο τους με ολους. Εαν ειστε μαλακες θα γκρινιαξετε. Εαν ειστε εξυπνοι θα ζησετε εμειριαρα με ολες τις κοπελες. Ειναι φανερο οτι υπαρχει γραμμη απ το μαγαζι να καθονται οσο θελουν οι κοπελες μεσα χωρις καμια βιασυνη. Μπραβο στο μαγαζι.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
(βλεπε και Βριλησσου 42).
Γεια σου ρε Κατεριναρα! Φιλικοτατη, με χαμογελο που σε χαζευει και ηφαιστειο πραγαματικο αν της δειξεις λιγο ποσο γουσταρεις. Βυζαρες(εννοειται), πανυψηλη, νταρντανογυναικα.
Δευτερο 10αρι.
ΣΑΜΑΝΘΑ.
Νταρντανογυναικα 2. Πιασιματα, λιγο παραπανω υποκριτικη ισως(αλλα δεν πειραζει) και η πιο ευχαριστη κοπλελα που συναντησα. Εκατσε 15-20 λεπτα τουλαχιστον παραπανω αφου ειχαμε τελειωσει(δεν ειχε κοσμο ναι αλλα αλλου δεν καθονται ουτως η αλλως). Θα την ηθελα κολλητη μου οπως την Σαρα πιο πανω.
ΛΙΝΤΑ.
Λοιπον. Τι γραφουν οι κριτικες? Πολλαπλασιαστε το επι 2. Η μονη στην οποια πηγα και 2η και 3η φορα. Εχασα φως, λαλια. ΔΕΝ υπαρχει αλλη σαν αυτη στην συμμετοχη. ΚΑΜΙΑ. Τριτο 10αρι.
---------------------------------
Ποιες ΔΕΝ τιμησα.
ΜΑΝΤΟΝΑ(Βριλησσου 60)
Ενα θεμα με την ανεση μου το εχω. Αν ειναι να ειμαστε καμια 10αρια στο σαλονι να περιμενουμε αστο. Γυναικαρα φαινεται(απ τις φωτο καθοτι δεν αντεξα να περιμενω στο μαγαζι και δεν την ειδα) αλλα ειπαμε. Ανεση χρονου=βασικο.
ΣΤΕΛΛΑ(Πειραιως 193, Κηφισσου 30, Αθηνων 318)
Απ τις φωτο με κολλαει. Κορμαρα φαινεται. Κανε και κανενα βραδυνο ομως(μεταμεσονυχτιο) γιατι τα πρωινα δεν μπορω.
Α και το θεμα με τα μαγαζια που δουλευει....
ΛΙΛΗ(ιδιο με Στελλα)
...........Με ενοχλει ο χωρος που βρισκεται αυτο το studio στην Πειραιως. Οποια στιγμη κι αν περασεις εχει κοσμο στα περιξ. Και κακο κοσμο(Σκυλλαδες-μπλιαχ!). Ολα τα γαβγαδικα εκει ειναι.
Και το studio στην Κηφισου(30) τα ιδια. Μεσα στην Εθνικη οδο σχεδο. Με ολα τα ΚΤΕΛ και τα ταξι διπλα. Το Αθηνων 318 δεν ξερω πως ειναι απ εξω. Απλα δεν παω. Αν την πετυχω αλλου παρα πολυ ευχαριστως. Κορμαρα και αυτη φαινεται.
ΒΑΝΕΣΣΑ(βλεπε ΣΤΕΛΛΑ, ΛΙΛΗ)
Που ειναι αυτη? Σταματησε? ???????????????
Το σαγονι μου ακομα το μαζευω απ το πατωμα με τις φωτο της. Αν σταματησε να την παρουν πισω. PLeassssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτη ηταν στα ιδια παντως....
ΡΕΒΕΚΚΑ(Βλεπε ΣΤΕΛΛΑ, ΛΙΛΗ, ΒΑΝΕΣΣΑ)
Και αυτη σταματησε? Μα αφου εγω δεν προλαβα να την συναντησω :'(
Και το θεματακι με τα συγκεκριμενα 3 μαγαζια ειναι μεγαλο τελικα διοτι διαθετουν γυναικαρες.....
Αυτα περι studios. Γενικα οχι κι ασχημα. Ξεκαβλωσα
Και η φαση μαλλον ληγει για μενα. Λην εξαιρεσεων...
...Αλλα τωρα θελω κι αλλο χοχοχοχοχοχοχο. Call-girls ομως. Επειδη στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι τελειως στραβαδι(πως το κανονιζω με ξενοδοχεια κλπ) καθως επισης και δεν εχω ιδεα για τις κοπελες(οι φωτο μπορει ναναι αληθεια μπορει και οχι) παρακαλω πολυ αν καποιος απο εσας εχει υποψιν του κοπελα η οποια¨να χει μεγαλο στηθος
, καλο σωμα και να κανει και ελευθερο τελειωτικο
και πρωκτικο
, να μου την αναφερει καθως και πως θα την συναντησω. Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων
Καλα να περνατε!