Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1

Η Ίνα από Τατοϊου είναι η Τζούλια το σκυλί με την κωλάρα που δούλευε Φυλής προ διετίας?? Στις φωτό μου φαίνεται μικρότερος ο κώλος,μάζεψε?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Τον τελευταιο μηνα σε οσες τσαρκες εχω παει ο κοσμος ειναι ελαχιστος ειναι φανερο οτι υπαρχει προβλημα στα στουντιο οποτε ειναι ευκαιρια για μας να ριξουμε τις τιμες με το ετσι θελω.δεν ειδα καμια διαφορα στις υπηρεσιες των κοριτσιων ουτε στο θησεως 79 που εχω γαμησει απειρες φορες με 40 ευρω.φιλοι στουντιακιδες σταματιστε τα 50αρια πεστε τους για καλυτερες τιμες τωρα ειναι η ευκαιρια μας

Φίλε συμφωνώ μαζί σου. Αυτό που είπα είναι ότι θα ήθελα να μην μού λένε γιατί μωρό μου δεν πήρες άλλο πρόγραμμα αφού ήθελες ..... Δεν θέλω να μού πουν δεν έχει ζεστό νερό, η αποχέτευση στη ντουζιέρα βούλωσε, το A/C χάλασε, κτλ.... Δεν θέλω να έχω εφόδους. Δεν θέλω να φύγουν τα ονόματα από την Ελλάδα και να μείνουν 3ης κατηγορίες κοπέλες (σε εμφάνιση, υπηρεσίες, κτλ.) . Ας μην συνεχίσω, τα καταλαβαίνουμε όλοι

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Σωστος ο παιχτης  ;)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Έτσι είναι καθότι εάν εψαχνα μόνο για μιά τρυπα όλο κι όλο, έπαιρνα μια πλαστική και θα μού ερχόταν και φθηνότερα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Επισκέπτης

super gorgeous sexy baby Alesandra from Spain!!!

παίκτες φοβερή μελαχρινή γκόμενα Alesandra με εμφάνιση μοντέλου την πήρα Ισμήνης 2 στη Δάφνη...παραδόξως για τόση ποιότητα στην εμφάνιση ήταν εξίσου σούπερ στο :knockinb: :knockinb: :knockinb:

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]ANITTA[/size]

:pipa2: :tits: :kissass:
[size=10pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 10η

Η πρώτη προσπάθεια "συνάντησης" με την Σουζάνα από Καρέα 30, ήταν αποτυχημένη. Aπουσίαζε...

Το F16 επέστρεψε στη βάση του χωρίς να εμπλακεί σε "αερομαχία"   :dunno:

Στη βάρδια είναι η Σάρα wild thing και η Λουτσία (με το γνωστό μαντήλι στο κεφάλι, λες και οδηγεί chopper στην έρημο της Αριζόνα...)

Υ.Γ. Πέρασμα και από Ιπποκράτους 144. Έχει ανακοινωθεί δίπλα ότι: "θα ανοίξουμε σύντομα". Τίποτα στην πρόσοψη του κτηρίου δεν δείχνει σημάδια ανακαίνισης ή κάτι σχετικό. Η κλασική καφέ ξύλινη πόρτα παραμένει στη θέση της (κλειστή), με τη γνωστή κόκκινη πλαστική τέντα να την στεφανώνει.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 07/03  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Αμαντα - Αμαντα
Κασσανδρας 3(πανω): Νταιανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Καρολινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σουεντη/Ιβοννη - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Λολιτα[/URL]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/irena]Ιρενα[/url] - Κορινα/Σονια - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα/Σονια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ρομινα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Στελλα/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Εφη/Στελλα/Κριστυ/Σαντρα[/URL] Love - Κριστυ/Σαντρα Love/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα...κα λιτσα μηπως ξερεται ποτε θα γυριση η Μονικα?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 10η

Η πρώτη προσπάθεια "συνάντησης" με την Σουζάνα από Καρέα 30, ήταν αποτυχημένη. Aπουσίαζε...

Το F16 επέστρεψε στη βάση του χωρίς να εμπλακεί σε "αερομαχία"   :dunno:

Στη βάρδια είναι η Σάρα wild thing και η Λουτσία (με το γνωστό μαντήλι στο κεφάλι, λες και οδηγεί chopper στην έρημο της Αριζόνα...)

Υ.Γ. Πέρασμα και από Ιπποκράτους 144. Έχει ανακοινωθεί δίπλα ότι: "θα ανοίξουμε σύντομα". Τίποτα στην πρόσοψη του κτηρίου δεν δείχνει σημάδια ανακαίνισης ή κάτι σχετικό. Η κλασική καφέ ξύλινη πόρτα παραμένει στη θέση της (κλειστή), με τη γνωστή κόκκινη πλαστική τέντα να την στεφανώνει.
ποια ειναι η Σουζανα ρε παιχτη? :think:

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχει πάρει μεζέ κάποιος κύριος από τούτη δω την κυρία;Οι βύζοι φαίνονται καμπόσοι.Πάνε παρέα με κιλά;
[size=16pt]ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ !!!!![/size]

Οι φωτογραφιες με παραπεμπουν στην κοπελα που εργαζοταν μεχρι προτινος με το ονομα Αφροδιτη.
Προκειται για την ιδια Αφροδιτη που εργαζοταν στο Πειρειως 193-Κηφιοσυ 30

[size=18pt]ΕΑΝ [/size]ειναι αυτη, μιλαμε για πολυ ωραια γυναικα, αλλα με εμενα τουλαχιστον η αποδοση της ηταν πολυ χαμηλη.
Επαναλαμβανω

Επισκέπτης

Οι φωτογραφιες με παραπεμπουν στην κοπελα που εργαζοταν μεχρι προτινος με το ονομα Αφροδιτη.
Προκειται για την ιδια Αφροδιτη που εργαζοταν στο Πειρειως 193-Κηφιοσυ 30

[size=18pt]ΕΑΝ [/size]ειναι αυτη, μιλαμε για πολυ ωραια γυναικα, αλλα με εμενα τουλαχιστον η αποδοση της ηταν πολυ χαμηλη.
Επαναλαμβανω

Με την Αφροδίτη που λες είχα πάει πριν κανά χρόνο.Τη θυμάμαι πιο μαυριδερή,νομίζω με  tatoo και τα βυζιά ήταν μεγάλα, αλλά τούτα δω μου κάνουν μεγαλύτερα(btw μια χαρά σεξ έγινε)
Τεσπα,μια φορά την έχω δει και δεν την καλοθυμάμαι,οπότε :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom