You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
Athanasias3
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2011
- Like
- 0
Καλημέρα! :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 05 / 03 )
10 - 6 : www.athanasias3.com/tereza]Τερέζα[/url]
6 - 2 : www.athanasias3.com/vanessa]Βανέσσα[/url]
:-* :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 05 / 03 )
10 - 6 : www.athanasias3.com/tereza]Τερέζα[/url]
6 - 2 : www.athanasias3.com/vanessa]Βανέσσα[/url]
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
Πρωινη στουντιοτσαρκα στην καλλιθεα με φιλο συναγωνιστη.ξεκινημα απ το θησεως79 οπου ειδαμε την ναταλια και την σαρα λιγα πραγματα για τα γουστα μας και πηγαμε παρακατω στο αριστοτελους 6 που βρικαμε την εμανουελα την οποια εχουμε γαμησει και την προτινουμε ανεπιφυλακτα,εχω γραψει σχετικη κριτικη.για το τελος αφησαμε το τριγγετα 3 που ειχε στην πρωινη βαρδια την γνωστη λιθουανη τανια για την οποια εχω πει τα καλυτερα σε παλια μου κριτικη.δεν εχει αλλαξει τιποτα ολα τα κανει τελειακαι με το χαμογελο στα χειλη.η πιπα της δεν υπαρχει. Οτι καλυτερο για τον αγνο στουντιακιατο κορυφαιο ομως ειναι οτι εβαλαν μυαλο και στην τριγγετα και εριξαν την τιμη στα 40 ευρωαφου η τσατσα την ρωτησε αυτη δεχτηκε αμεσως και ετσι περασαμε στα ενδοτερα μακαρι και τα υπολοιπα στουντιο της περιοχης να ριξουν τις τιμες και να φερνουν τετοιες γυναικαρες
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 5.435
τι είπες τώρα ρε φίλε... η τριγγετοαλυσίδα έριξε τη τιμή στα 40€?Πρωινη στουντιοτσαρκα στην καλλιθεα με φιλο συναγωνιστη.ξεκινημα απ το θησεως79 οπου ειδαμε την ναταλια και την σαρα λιγα πραγματα για τα γουστα μας και πηγαμε παρακατω στο αριστοτελους 6 που βρικαμε την εμανουελα την οποια εχουμε γαμησει και την προτινουμε ανεπιφυλακτα,εχω γραψει σχετικη κριτικη.για το τελος αφησαμε το τριγγετα 3 που ειχε στην πρωινη βαρδια την γνωστη λιθουανη τανια για την οποια εχω πει τα καλυτερα σε παλια μου κριτικη.δεν εχει αλλαξει τιποτα ολα τα κανει τελειακαι με το χαμογελο στα χειλη.η πιπα της δεν υπαρχει. Οτι καλυτερο για τον αγνο στουντιακιατο κορυφαιο ομως ειναι οτι εβαλαν μυαλο και στην τριγγετα και εριξαν την τιμη στα 40 ευρωαφου η τσατσα την ρωτησε αυτη δεχτηκε αμεσως και ετσι περασαμε στα ενδοτερα μακαρι και τα υπολοιπα στουντιο της περιοχης να ριξουν τις τιμες και να φερνουν τετοιες γυναικαρες
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
προσοχη δεν ξερω για ολα τα μαγαζια της αλυσιδας απλα εγω ειπα στην τσατσα σημερα το πρωι οτι εχω 40 ευρω. Και εκεινη αφου ρωτησε πρωτα την τανια μου ειπε να περασωτι είπες τώρα ρε φίλε... η τριγγετοαλυσίδα έριξε τη τιμή στα 40€?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Κι ¨οσκαρικες¨ κριτικες συν τοις αλλοις!Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 9η
ΤΑΤΟΪΟΥ 71: η Ίνα. Τα 'χουμε ξαναπεί: οσκαρικός ass!!! Καπούλια που θυμίζουν χαλκοπόδαρα άτια που καλπάζουν ξέγνοιαστα σε καταπράσινα λιβάδια!!!
Φορούσε ένα πορτοκαλί σούπερ σούπερ κολλητό σορτσάκι, που έκανε τις κόρες των ματιών μου να εκτοξευτούν τόσο μακριά μου, που χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να επιστρέψουν στη θέση τους!
Για πρόσωπο, στήθος δεν έχω άποψη, γιατί απλούστατα δεν μου περίσσεψε χρόνος γι' αυτά, ούτε για μια ματιά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πρωτοαντίκρυσα αυτόν τον αριστουργηματικό πισινό πριν κανα μήνα στο Πειραιώς 121.
Grande fola
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:459/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/listingid:459/[/url]
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.242
- Πόντοι
- 2.310
προσοχη δεν ξερω για ολα τα μαγαζια της αλυσιδας απλα εγω ειπα στην τσατσα σημερα το πρωι οτι εχω 40 ευρω. Και εκεινη αφου ρωτησε πρωτα την τανια μου ειπε να περασω
Άρα έκανε έκπτωση.
Η τιμή ΔΕΝ είναι 50 ούτε στην Τριγγέτα (αφού άλλωστε ρώτησε)
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.242
- Πόντοι
- 2.310
Φιλε σε 3 στουντιο πηγαμε και δεν υπηρχε ανθρωπος μεσα,αντε σιγα σιγα να σφιγγουν οι κωλοι να πεφτουν οι τιμες
Εάν πολλαπλασιάσεις τον αριθμό των στουντιο επί 2,5 βαρδιες τη μέρα (κάποια έχουν 2 και όχι τρεις με περίπου τις ίδιες ώρες λειτουργίας συνολικά) θα βρείς τον αριθμό των βαρδιών ανά 24ωρο. Πιστέυω (από αυτά που ακούω) ότι σε ένα μεγάλο μέρος αυτών των βαρδιών ανά 24ωρο πανε από 0 έως 3 πελατες. π.χ. από 5 πελατες και πάνω έχουν πολύ λίγες βάρδιες. Μπορεί να κάνω και 100% λάθος. Είναι όμως η αίσθηση μου.
Τώρα για τις τιμές. Καλύτερα να πάνε στα 40 πράγμα που έμμεσα έχει γίνει απότι καταλαβαίνω. Εϊναι δελεαστικό να δέχονται και με 10, αλλά δεν ξέρω ποιά θα είναι η ποιότητα των υπηρεσιών. Εσύ θα είχες εμπιστοσύνυ? Όχι ότι η υψηλή τιμή είναι ικανή συνθήκη για υφηλή ποιότητα δηλ. Μάλλον όμως θα πρέπει να ελαττωθεί κάπως και το εξοδολόγιο τους. ΔΙάβασα πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις στο παρόν σαιτ σχετικά.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
Τον τελευταιο μηνα σε οσες τσαρκες εχω παει ο κοσμος ειναι ελαχιστος ειναι φανερο οτι υπαρχει προβλημα στα στουντιο οποτε ειναι ευκαιρια για μας να ριξουμε τις τιμες με το ετσι θελω.δεν ειδα καμια διαφορα στις υπηρεσιες των κοριτσιων ουτε στο θησεως 79 που εχω γαμησει απειρες φορες με 40 ευρω.φιλοι στουντιακιδες σταματιστε τα 50αρια πεστε τους για καλυτερες τιμες τωρα ειναι η ευκαιρια μας
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 24
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
ΤΑΤΟΪΟΥ 71: η Ίνα. Τα 'χουμε ξαναπεί: οσκαρικός ass!!! Καπούλια που θυμίζουν χαλκοπόδαρα άτια που καλπάζουν ξέγνοιαστα σε καταπράσινα λιβάδια!!!
Φορούσε ένα πορτοκαλί σούπερ σούπερ κολλητό σορτσάκι, που έκανε τις κόρες των ματιών μου να εκτοξευτούν τόσο μακριά μου, που χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να επιστρέψουν στη θέση τους!
Για πρόσωπο, στήθος δεν έχω άποψη, γιατί απλούστατα δεν μου περίσσεψε χρόνος γι' αυτά, ούτε για μια ματιά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πρωτοαντίκρυσα αυτόν τον αριστουργηματικό πισινό πριν κανα μήνα στο Πειραιώς 121.
ΚΑΤΑΧΑΚΗ 5: η Ελένη. Αληθινά όμορφη, με περίσσια ανεπιτήδευτη χάρη να την συνοδεύει! "Οι άνθρωποι είναι πλασμένοι για να γοητεύονται από την ομορφιά" σκέφτηκα εκείνη την στιγμή.
Δεν απόμεινε τίποτε άλλο... Τα χείλη μου να αναζητούν το μεθυσμένο της φιλί και η καρδιά μου να χτυπά τρελά, σα να τη σφίγγει δυνατά ο Έρωτας!!!
Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα μπήκε στο σαλόνι και η Χριστίνα. Το ξέρω πως την αδικώ, αλλά με απορρόφησε τόσο πολύ η παρουσία της Ελένης, έτσι που αναγκαστικά όλα στη δική της περιγραφή ξεκινάνε απ' το "νομίζω": νομίζω πως είναι σχετικά ψηλή. Νομίζω πως έχει όμορφο σώμα. Νομίζω πως έχει ωραίο πρόσωπο. Νομίζω πως έχει μαύρα μακριά μαλλιά.
Αφού τσέκαρα τις φωτογραφίες των κοριτσιών, θα συμφωνήσω με τον εκλεκτό συναγωνιστή.Και τα τρία κορίτσια είναι πανέμορφα και με πολύ καλά προσόντα.Σίγουρα έχουν μπει στα υπ'όψη.Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Τώρα πια μου φαίνεται απόλυτα λογικό το γεγονός ότι δε γινόταν συνωστισμός στο σαλόνι για πάρτη της ;)
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 24
Σήμερα πρωί ΣΟΝΙΑ.
[move] Σημερα 06/03 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Αμαντα - www.kassandras3-kato.com/sara]Σαρα/Νεα[/URL] αφιξη
Κασσανδρας 3(πανω): Νταιανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Λολιτα/Καρολινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σουεντη/Ιβοννη - www.kassandras4-kato.com/alexia-ru]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url]/Σουεντη - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Αμαντα[/URL]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/irena]Ιρενα[/url] - Κορινα - Σονια/Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ρομινα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - www.vrilissou60-kato.com/zeta]Ζετα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Ρομινα - www.vrilissou60.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Νεα[/URL] αφιξη/Στελλα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Εφη/Στελλα/Κριστυ/Σαντρα[/URL] Love - Κριστυ/Σαντρα Love/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Αμαντα - www.kassandras3-kato.com/sara]Σαρα/Νεα[/URL] αφιξη
Κασσανδρας 3(πανω): Νταιανα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Λολιτα/Καρολινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σουεντη/Ιβοννη - www.kassandras4-kato.com/alexia-ru]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url]/Σουεντη - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Αμαντα[/URL]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/irena]Ιρενα[/url] - Κορινα - Σονια/Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ρομινα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - www.vrilissou60-kato.com/zeta]Ζετα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Ρομινα - www.vrilissou60.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Νεα[/URL] αφιξη/Στελλα - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Εφη/Στελλα/Κριστυ/Σαντρα[/URL] Love - Κριστυ/Σαντρα Love/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
Athanasias3
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2011
- Like
- 0
Καλημέρα! :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 06 / 03 )
10 - 6 : www.athanasias3.com/julia]Τζούλια[/url]
6 - 2 : www.athanasias3.com/eliza]Ελίζα[/url]
Σημερινό πρόγραμμα ( 06 / 03 )